20. mai 2015

Maa Maagia

 Maa stihia maagiast. Maa maagia (ei sobi meditsiinilise ravi asemel)- kasutatakse haavade parandamiseks, ehk hõõru haava pooleks lõigatud kartuli või õunaga ja kohe kaeva maa sisse. Mesilase hammustusel pane mulda hammustuse kohale.
Kui sa oled haige, ole pikali maal, kus on värske muld, kus pole lehti ega rohtu, ja kujuta ette kuidas haigus voolab sinust maa sisse. Tunneta Maa rütmi, ole pikali, ole ühenduses maaga. Tunneta maa energiat enda sees. Kontrolli kuidas sa ennast tunned.
Kui kodus on voodiaige, siis too koju suurem kauss mullaga, aseta ruumi, kus on haige muld aitab paraneda.
Kui soovid kaitsta kodu võtta klaasist pudel täida mullaga ja aseta kodu välisukse juurde, selline pudel mullaga kaitseb kodu deemonitest ja kurjade vaimude eest.
Kui sinul on probleemid: Võtta peopesa täis mulda, ütle mullale kõik enda probleemid ja viska üle õla, mine ära ja ära vaata tagasi
Laste kaitse: Kui lapsed lähevad kodust välja viska nedele järgi peopesatäis mulda, aga et lapsed ei näe, muld kaitseb.
Kui sul on aed, vali endale ruun, mis kajastab sinu kavatsust või soovi, istuta taimed ruuni sümboli kujul. Kui tulevad esimesed aimed joonista esisõrmega ring , seejärel seisa kõrval ja lihtsalt vaata pisut enda teost, kuidas kasvavad taimed, mõtle enda soovile.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar