24. mai 2015

Kodu, Aadressi ja Kinnisvara numeroloogia


Aadressi numeroloogilise tähenduse väljaarvutamine
Mistahes kinnisvara “numbri” väljaarvutamiseks liitke kokku kõik aadressis sisalduvad tähed ja numbrid, kuni jääb järgi number ühest üheksani.
Ignoreerige alati sõnu puiestee, tänav, maantee, tee, korter, aga ärge jätke tähelepanuta tänavanimesid. Tähtede jaoks kasutage alljärgnevat tabelit:

A=1, B=2, C=3, D=4, E=5, F=6, G=7, H=8, I=9

J=1, K=2, L=3, M=4, N=5, O=6, P=7, Q=8, R=9

S=1, T=2, U=3, V=4, W=5, X=6, Y=7, Z=8, Õ=9

Ä=1, Ö=2, Ü=3

Näiteks Viru 12-6 : 4+9+9+3+1+2+6=34=3+4=7

Erinevad aadressiosad

Erinevad aadressiosad tähendavad samuti midagi. Teie korteri- või majanumber on nagu teie eesnimi, see viitab teie otsesele elukogemusele. Teie tänav näitab üldist keskkonda, milles te elate. Näiteks kui teie korter võimaja on 8 ja tänav 4, siis te uurite ja kasutate seksi ja rahaasju eralelus üldise turvalisuse keskkonnas (4). Mõlemad kokku aga annavad 3 — lõbusa ja suhtlemisalti elu. Võibolla te loete börsiväljaandeid (8) või müüte kinnisvara (4). Üldnumber (antud juhul 3) on alati tugevam.

Teie isik ja kuidas endale kinnisvara valida.
Aadressinumbrite tähenduse mõistmiseks enese jaoks arvutage välja oma isiklik sünnipäevanumber, kasutades eelnimetatud meetodit. (Jaanuar =1, veebruar =2 jne.)
Näiteks 2. juunil 1958. aastal sündinud inimene peaks arvutama oma sünnipäeva kokku alljärgnevalt:
6 (juuni)+2+1+9+5+8 = 31 = 3+1 = 4.
See inimene peaks lugema ülalolevat kirjeldust “4” kinnisvara kohta, et saada viiteid oma isiksuse kohta.
Tavaliselt leiab iga inimene endale kõige paremini sobiva kinnisvara, liites oma sünnipäevale numbri “4”. Näiteks numbriga “4” inimene saaks sellisel juhul tulemuseks “8”.

Mõned konksud
Ütleme, et teile ei meeldi selle maja “tähendus”, mis teile kuulub või mida te üürite. Sellisel juhul on teil võimalik kolida — mida soovitatakse teha, kui teid on sellel aadressil elades tabanud vaid halb õnn.
Muidugi ei tähenda see seda, et te võite aadressimuutusega oma elu kiiresti ja põhjalikult muuta. On ilmselt täpsem öelda, et te arvatavasti kolite, kui te olete valmis astuma oma elus uude etappi. Näiteks kui “saatus” (s.t. teie alateadvus) leiab, et on aeg siseneda rahutumasse etappi, siis te kolite tavaliselt number “3” aadressile. Võib öelda, et maja/korter on teie partner senikaua, kui te viibite selles faasis.

Teie kinnisvara number on omamoodi teie saatus
Teine konks: te suundute majaotsingule ning otsite konkreetset numbrit. Te otsite, aga ei leia soovitud numbrit naabruskonnas, kuhu te tahaksite kolida, ja hinnaga, mida te olete valmis selle eest maksma. See ei pruugi alati olla nii, aga kui see juhtub nii, siis on tõenäoline, et te püüate saavutada elustiili, mis ei ole antud eluetapis teie jaoks sobiv.
Näiteks võib alateadvus suunata teid reiside, sõpruse, uute lepingute ja äri poole, aga te olete tutvunud numeroloogiaga ja otsustanud, et te tahate sügavate juurtega pereelu, mille tagab number “4”. Samas ei meeldi ükski leitud “4” teile või on nad liiga kallid. Ja siis äkitselt te leiate number “3”, millele te ei suuda vastu seista, ja enne kui te arugi saate, olete te “3” omanik.
Just seepärast ei ole ka teil, kes te omate 16/7, raskust selle müümisega. Kedagi teist tõmbab selle poole, kuna nad on sisenemas sellesse etappi, mille teie olete läbinud. Aga kui te ei ole 16/7 tuleristseid veel läbi teinud, on teil raske seda ära müüa.

Erilised numbrid
Pidage meeles, et teil võib olla ainult üks viimane number — ühe ja üheksa vahel. Aga kui te lööte numbrid kokku ja viimased, mis te kokku liidate, on topeltnumbrid, näiteks 33, siis on sellel topelttähendus. 11, 22, 33 ja 44 on “meistrinumbrid”, nad viitavad erilisele mõjule.
2 on diplomaatiline ja sensuaalne, aga 11/2 annab sellele lisavõimenduse. Te levitate diplomaatiat maailmale või omandate asju, mis on maailma jaoks tähtsad.
22/4 viitab tähtsale projektile, mis toidab paljusid, mitte ainult teie perekonda. Mõnikord viitab see olulisele elumuutusele.
33/6 ei viita mitte ainult kodusele armastusele, vaid armastuse edasiandmisele paljudele inimestele.
44/8 viitab võimule, rahaasjadele, seksile, nii nagu tavaline 8, aga näitab ühtlasi ka seda, et see saab osaks paljudele inimestele või et sellest saab alguse uus elu (näiteks seks viib raseduseni).


Kodumaja numeroloogia
Number 1 kinnisvara:
Selle numbriga kinnisvara väljendab enese kehtestamist, uudsust, uuringuid, impulsiivsust, kõige uue katsetamist, uut algust. Sellel aadressil pääseb domineerima maskuliinsem pool. Elujõud, kiire reaktsioon ja kirg on siin normiks. Ambitsioonikad inimesed, eriti üksikud karjäärile pühendunud inimesed, valivad selle aadressiga kinnisvara ning see on neile kasulik seni, kuni nad ei taha elada abieluinimese elu.
See maja vananeb kiiresti ja vajab remonti. Aga kui te tunnete puudust jõust ja energiast, siis on see sobiv aadress. Mõistlikum oleks see koht üürida kui osta, kuna sellise aadressi turunõudlus ei pruugi olla väga kõrge.
Kui te tahate seda kohta arendada või kellegagi jagada, siis sobib see selleks hästi, kuna number 1 on jagamiseks hästi sobiv.

Number 2 kinnisvara:
"2" kodu võib olla tõeliselt hea kodu. See kodu on rahulik ning seal hinnatakse diplomaatiat. Aga kui sellises majas puhkeb tüli, võib see maja uppi lüüa, kuna keegi ei anna järele, vaatamata sellele, kui diplomaatilised kõik alguses olid! See on tavaliselt hea ost, kuna selle väärtus tõuseb aja jooksul. Aiapidamine ja sisekujundus on siin loomulikud.
Seks on juhuslik, sensuaalne ja mitte kuigi sügav, ka võib ta olla “kontrollivahend”. Täitke see maja taimede ja maalidega. Kallis helitehnika ning luksuslik teler on selles majas samuti teretulnud.
See on sobiv koht ostmisega ja müümisega seotud tegevuse jaoks. See on hea aadress kauplusele. Mõnikord on selle numbri all olevad kodud segamini, kuna selle elanikke võib tabada laiskus. Anoreksiakliinikud võiksid asuda sellel aadressil.

Number 3 kinnisvara:
Number "3" kodu kajab vestlusest. Isegi kui te elate üksi, räägite te tihti telefoniga või tellite palju ajalehti. See on suurepärane aadress kontaktide loomiseks: täitke see koht faksiaparaatide, arvutite, aadressraamatutega. See on suurepärane koht ajakirjanikele, internetifirmade töötajatele ning suurepärane aadress ajalehele, telekommunikatsioonifirmale.
Sellel aadressil elavad inimesed on rahutud, optimistlikud, neil paistab kogu aeg vedavat, aga nad sõlmivad harva sügavaid sidemeid. See on sobiv sellise eluviisiga inimestele nagu sportlased või reisiva firmajuhi linnakoduks. Tudengid elavad sellise numbriga majas hästi, kuigi “9” annaks neile parema hariduse.
Selles keskkonnas on keeruline planeerida, kuna kohati tekib seal karussellitunne. Kui teil on pikemat aega selline tunne, otsige endale "4" aadress.

Number 4 kinnisvara:
Number "4" kandev kinnisvara on tõeline kodu. See on baas, kus tekivad juured ja kus kasvab pere. Sellel aadressil üles kasvanud lapsed meenutavad lapsepõlve tavaliselt hellusega. Selle kinnisvara hind tavaliselt kasvab, aga aadressi tegelik väärtus peitub pereelu soodustamises. Ka düsfunktsionaalsed pered võivad elada sellel aadressil, aga see mõjutab ka nende tegemisi. Selle kodu keskne koht on köök, kus valmib hea toit. See on koht, kus haavu ravida ning elutormide eest pageda.
Number 4 pakub varju. Ka siin on peretorme, aga need lähevad mööda. Sellise maja omanikud ei taha seda sageli ära müü, isegi siis, kui lapsed on sealt lahkunud. See on hea aadress hotelli jaoks, kuna inimesed otsivad alateadlikult number “4” aadressi, kui nad vajavad öömaja või toitu. Ja sageli nad jäävad sinna. “4” tähendab teekonna lõppu. Valige see aadress ka talumajapidamisele või lasteaiale.

Number 5 kinnisvara:
Number "5" kinnisvara tähendab kirge ja ilu. Vallalised leiavad seal romantikat. Aga kui nad sõlmivad püsiva suhte, kolivad nad tavaliselt mujale. Nauding on seal valdav, olgu see tohutu televiisor või kõikjal õitsevad lilled. Kunstnikud, arhitektid, disainerid peaksid elama selles majas, kuna see soodustab loovust ja eneseväljendust. See soodustab riskivõtmist.
Number “5” kinnisvara ostvad inimesed teevad seda tavaliselt impulsi ajel, aga see on õnnelik impulss. See ei ole väga hea number noorele abielupaarile, kuna liigne romantika võib selle lämmatada. Kui teie perre sünnib laps, kolige number “4” või “6” aadressile, aga “5” on hea lasteaia või kunstiklassi aadressiks. Number “5” ei ole väga stabiilne keskkond ja hing võib siin mõnikord tunda, et midagi jääb vajaka.

Number 6 kinnisvara:
Number "6" kodu keerleb armastuse ja töö ümber. Number “6” kodus on ema köögis ning isa tuleb töölt ja suudleb ema ning lapsed karglevad nende ümber ja kõik on õnnelikud ning toimekad. Number “6” kinnisvara võistleb number “4”-ga pereelu seisukohalt ning on parem kui “4”, kui teil ei ole lapsi.
Kui te vajate veidi turgutamist, enne kui soetate lapsed, valige ”6”. Kui te olete närviline ning tahate rahulikku pereelu, siis on “4” parem.
Noortele abiellumist plaanivatele paaridele on “6” väga hea, see aitab neil “partneriteks” saada. Kui karjäärile on alus pandud ja lapsed sündinud, võiks see noorpaar kolida “4”. Koduse äri alustamiseks on see hea aadress, kuna see soodustab tootlikkust, kuigi mitte prestiizhi. See on hea aadress teenindusettevõtetele.

Number 7 kinnisvara:
Number “7” kinnisvara tähendab “silm-silma-vastu” kokkupuudet teistega. Need suhted on sageli väljakutsuvad. See võib tähendada abielu, aga ka lahutust, lepinguid, aga ka kohtuasju, võimalusi ja ägedat konkurentsi. See võib olla väga põnev aadress ja tõmmata ligi vastassugupoolt, aidata kaasa lepingute ja tehingute sõlmimisele – te elate seal oma elu täies mõõdus. Aga ärge arvestage vaikuse ja rahuga!
Kui te olete noor ja energiline ning peate lugu täie rinnaga elamisest, meeldib teile see aadress väga.
Aga vältige 1 ja 6 liitmisel saadud seitset. Selle aadressiga kinnisvara viitab destruktiivsusele. Sellelt aadressilt välja kolivad inimesed on tavaliselt “puhtaks pestud”, valmis alustama uut elu. Kui teile kuulub 16/7 aadress, ärge muretsege: kui te muudate oma elus suunda, tuleb keegi ja ostab selle ära. See ei takista kinnisvara väärtuse kasvamist.

Number 8 kinnisvara:
Kui te elate number “8” kinnisvaras, on teie elu tõsine. See number tähendab sügavaid muutusi kas seksis, rahaasjades või tervises. See aadress toob pinnale varjatud loodusjõud. See aadress toob päevavalgele saladused. Te huvitute senisest enam investeeringutest ja rahast. Te võite saada rikkaks või kaotada palju raha, olenevalt teie karmast ning nutikusest.
Teil on kiusatus abieluvälisesse suhtesse laskuda. Võimalik on rasedus. Noored paarid võivad panna sellel aadressil aluse ühisele elule, aga nad peaksid olema enne sügavalt armunud, kuna see aadress viitab pikkadele sügavatele muutustele suhetes. Ausus on väga oluline ning moraali ei tohi unustada. Selle kinnisvara väärtus tõuseb kenasti, isegi väga kenasti, kuigi see ei ole absoluutselt kindel. See on suurepärane töine aadress psühhiaatrile, toimetajale, günekoloogile, investorile. (Aga nad peaksid elama “4” aadressil või mujal, et tööst puhata.)

Number 9 kinnisvara:
Kodu numbriga "9" on tavaliselt rahulik ja mahe. Selle kinnisvara hind tavaliselt tugevalt ei tõuse. (Kuigi teatud tingimustel võib selle hind tõusta turu keskmisest kiiremini, eriti kui see asub finantskeskuse, haigla või teaduspargi lähedal.) Kirjanikud, teadlased, professorid, juristid, raamatupidajad ja intellektuaalsete huvidega inimesed leiavad seal sobiva kodu, kuna see pakub rahulikku, produktiivset õhkkonda. Seal elades oskame maailma avarama pilguga vaadata. Seal elades valitseb meie elu kaose asemel kord, ka on seal soositud eetika ning ühiskonna traditsioonidest arusaamine.
Sellise aadressiga paika eelistavad raamatukogud, internetifirmad. Sellisel aadressil elavad inimesed reisivad tihti ja neil on välismaal elavaid sõpru. See ei ole parim paik rahategemiseks, kuna ideed ja diskussioonigrupid kaaluvad materiaalsed kaalutlused üle. Sellises kodus peab olema palju aknaid. See on suurepärane aadress hilises keskeas inimestele, kes tõmbuvad tõsisemast tegevusest tagasi. See annab võimalusi elu üle järele mõelda ning leida tõelisi väärtusi.
Allikas: Internet (ei mäleta kus selle sain, on aastaid arvutis olnud)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar