24. mai 2015

Kaitse End!

Kasutaja Erika Tuisk foto.

KAITSE END!
Vihane ülemus karjub? Algamas on pereskandaal? Toimus kokkupõrge jõhkrutsejaga?
Siin on mõned soovitused psühholoogiliseks kaitseks ja need sobivad kõigile.
See psühhokaitse võib jääda ümbritsevatele inimestele märkamatuks, kuid sinul aitavad need vältida emotsionaalseid purskeid, südamevalu, hingevalu ja stressi..
ZEST.
Konflikti situatsioonis - pane avatud peopesa oma südame peale rinnale, nii nagu teevad seda inimesed, kellel on südames valu tunne. Selle lihtsa liigutusega sulged sa negatiivsete impulsside juurdepääsu oma hinge. Stressi mõju momentaalselt väheneb kordades, hingamine rahuneb. Huvitav fakt on ka see, et ründajat üldiselt see liigutus ehmatab ja vägagi tõenäoliselt ta tõmbab end tagasi..
SÕRMED LUKKU.
Pane peopesad külgedega teineteise lähedale, avatult enda poole. Siis võta ninetissõrme ja keskmise sõrmega väikesest sõrmest kinni.. parema käega vasakust ja vasakuga paremast.. tekib omapärane lukk. Väikesed sõrmed on risti, eelviimased sõrmed on püsti (mul on need ka risti) ja keskmised sõrmed ja nimetissõrmed hoiavad väikestest sõrmedest kinni.. Seda on vaja treenida, et oleks võimalik momentaalselt võtta see asend kui vaja peaks minema. Sinu poole suunatud negatiivse energia vool hakkab tiirlema ringiratast, kuid ei pääse su teadvusesse.. Sa muutud immuunseks (häirimatuks) hirmu ja viha suhtes.
Kumbki võte aitab sul kiiresti neutraliseerida olukorda, kustutada konflikti ja vältida selle mõju: pingul närve, pisaraid, asjatuid üleelamisi.. Kasuta neid suvalises stressi olukorras ja varsti sa märkad, et oled rohkem vaoshoitum, külmaverelisem ja ka psüühiliselt tugevam...
Edu teile! grin-emotikon

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar