23. mai 2015

Sidrun

SIDRUN ON 10000 KORDA EFEKTIIVSEM KUI KEMOTERAAPIA.
Restoranides ja kohvikutes kasutatakse sidrunit enamasti selliselt, et peale lõhna ei lähe kaotsi eriti midagi. Kuidas siis ikkagi sidrunit kasutada, nii, et ei tekiks mingeid jääke?
See on lihtne! Peske sidrun puhtaks ning pange ta külmkapi külmutuskambrisse. Kui sidrun on korralikult läbi külmunud, võtke riiv ning riivige kogu sidrun. Saadud segu lisage kõikidele toitudele, lihtsalt puistake segu toidu peale.
Puistake teda köögiviljasalatitele, jäätisele, suppidele, makaronidele, spagettidele, sushile, kalaroogadele, riisile, lihale.... Nimekirja võib jätkata lõpmatuseni.
Kõik toidud omandavad ühtäkki meeldiva maitse ja on võimalik, et midagi sarnast pole te vrem kunagi kogenud.
Kui mõtleme sidrunist, siis reeglina peame me silmas tema mahla ja C-vitamiini. Ja see on ka kõik. Nüüd, kui olete saanud teadlikuks sellest sidruni saladusest, võite te teda lisada isegi lahustuvatele pakisuppidele.
Mis on lisaks meeldivale maitsele aga peamine terve sidruni kasutamise eelis? Sidruni koor sisaldab vitamiine 5-10 korda rohkem kui sidruni mahl. Reeglina aga on just koor see, mis prügikotti satub.
Jälgides edaspidi aga seda lihtsat protseduuri, kus külmutatud sidrun riivitakse ja seejärel toitudele puistatakse, on võimalik kätte saada kõik sidrunis sisalduv ning olla seeläbi veelgi tervem.
Sidruni koor on võimas organismis leiduvate toksiliste ühendite likvideerija-neutraliseerija. Sidrun (Citrus) kujutab endast imelist toiduainet, mis tapab vähirakke. Ta on 10 000 korda tugevam, kui kemoteraapia. See on sidruni suur saladus!
Miks me sellest midagi ei tea? Seepärast aga, et farmaatsiatööstuse kabinetivaikuses ollakse enam huvitatud sidruni sünteetilise versiooni tootmisest, mida saab suure rahasumma eest müüa ja mis toob hiigelkasumit. Nüüd on teile see saladus teada ja te saate sellega aidata nii ennast, kui oma sõpru. Lisaks toidule lisanduvale meeldivale maitsele, puuduvad tal kemoteraapiaga kaasnevad kohutavad tagajärjed. Kui paljud inimesed hukkuvad, sest lihtsad ja toimivad asjad salastatakase ning peidetakse suurkorporatsioonide kasuminumbrite ohtu sattumise tõttu!
Sidrunipuu on oma sidruni- ja laimisortide tõttu väga kuulus. Te võite tema vilju süüa erinevalt: süüa viljaliha, pressida mahla ja valmistada sellest erinevaid jooke, kasutada teda maitseainena jne. Tal on palju väärtuslikke omadusi, kuid kõige huvitavam on tema mõju tsüstidele ja kasvajatele. Sidrun on kontrollitud vahend kõikide vähitüüpide korral. Mõned allikad kinnitavad, et ka erinevate variantide korral. Lisaks on tal väga lai antimikroobne spekter ja ta on tõhus ka seente ning usside korral, reguleerib vererõhku ning ta on ka antidepressant, millel on hea mõju kogu närvisüsteemile.
Selle informatsiooni allikas on põnev. See on saadud ühelt suurelt ravimitootjalt ning materjalides kirjeldatakse rohkem kui 20 laboratoorset testi, mida on läbi viidud 1970 aastast alates. Testid näitavad, et sidrun hävitab 12 halvaloomulise kasvaja rakud, sealhulgas ka jämesoole vähk, piimanäärmete vähk, eesnäärme vähk, kopsuvähk, kõhunäärme vähk... Sidrunis leiduv on näidanud end 10000 korda paremini kui Adriamycin, preparaat, mida tavaliselt kemoteraapias kasutatakse vähirakkude arengu aeglustamiseks. Ja mis on veel huvitav – sidruni ekstraktiga ravimine hävitab ainult halvaloomulise kasvaja rakke, terved rakud aga jäävad puutumatuteks.
Tõlge: Mati Rebane
allikas: http://interesbook.ru/?p=1009

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar