28. mai 2015

Laisad pelmeenid

Allikas
kommentaar 
Kaja Treumuth: 3 klaasi jahu ,1 muna,2/3 klaasi keedetud külma vett,2spl. õli,soola .See oli taigna jaoks.
Hakklihatäidiseks 500g hakkliha, 1-2 sibulat (oleneb sibula suurusest või kui rohkelt sibulat armastad ) maitseaineid mis meeldivad,soola. Mina panin tšillihelbeid,suitsust paprikapulbrit ja veel sai miskit grin emoticon Lasta taignal umbes 30-40 min seista.Rullid siis lahti ,laotad hakklihasegu taignale ja keerad rulli. Ja lõikad nagu kaneelisaiakesi-jupikesteks. Ah jaaa,veel praed õlis sibula,porgandi,paprika,tomati .Sellest tuleb pelmeenide alla segu. Selle segu peale tõstad nö. pelmeenid ja siis puljong peale ja mina panin ahju 200C juures umbes 20-30 min.Keerasin vahepeal ka ümber ,kuna mulle tundus ,et muidu pealt kuivavad ära.Peaaegu vedeliku ärakeemiseni siis lasin neil podiseda.Umbes nii kerge/raske see oligi tongue emoticon


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar