5. apr 2014

Juustekasvu kiirendav pipramask.

Nagu teada, siis pipar ergutab verevarustust ja kastoorõli, e. riitsinusõli on ammudest aegadest karvakasvule hea, siis ...on võimalik kokku keerata sellest ka mask :) kindlasti on mugavam kasutada kui lihtsalt riitsinusõli...seega võib seda ju katsetada :) Kahjuks ei ole öeldud kaua selline mask säilib, kuid külmikus hoides kindlasti kauem kui muidu....Siin on selleks leitud õpetus:

See juuksemask on päästnud tõeliselt palju hõrejuukseid ja kiilanevale kalduvaid päid! Juuksed kasvavad pärast ravikuuri nagu hullumeelsed. Juuste kasv taastub isegi kiilastunud kohtadel. Sellel maskil on palju variante.
Toome teieni kõige lihtsama variandi koduseks kasutamiseks.

 Juustekasvu kiirendamise mask.

1 sl. apteegi pipra tinktuuri,
1 sl. soojendatud kastroolõli
1 sl. mistahes juuksepalsamit.

Ettevaatust, et pipratinktuur silma ei satuks. Mask kanda polüetüleen vatitikuga juukselahkudele, mitte hõõruda, mask tekitab peanahale tugeva vere juurdevoolu, toidab juuksejuuri. Maski võib teha 2 – 3 korda nädalas, et juukse kasvu kiirendada. Selleks, et vältida juuste väljalangemist võib profülaktika mõttes kasutada maski üks kord nädalas. Kui see ei tekita põletuse tunnet, siis kas on aegunud või tuleb valmistamisel ainult pipratinktuuri lahjendada veega 1:1. Et tugevamini põletaks lahjendada 1:5 (pipratinktuur: vesi). Kuid esimesel korral on soovitav lihtsalt pipratinktuuri ilma lahjendamata kanda juukselahkudele. Kui peanahk on väga kuiv, siis segada tinktuur ainult õliga aga kui normaalne või rasvane siis on parem lahjendada veega. Soovitav meestele, et kiilastele kohtadele juukseid tagasi kasvatada ning peatada juuste väljalangemist. Tulemuse saavutamiseks on oluline teha maski pidevalt 2 – 3 kuu jooksul.
------------------------------------------------------------------------------------------
Omalt poolt võin öelda et analoogseid maske võib teha ja katsetada veel...ammu tuntud juuksekasvi kiirendajatega..lase aga fantaasial käia :) kui maski rohkem saab, on kindlasti lihtsam juustesse kanda seda näpuotstega, kujutan ette et vatipulgaga jamades, võtab isu suht kiirelt ära, ravikuur lõpuni teha... peale maski kandmist soovitan hoida seda mõnda aega peas ja mütsikese all :)
Head katsetamist!
_________________________________
Kommentaar: Käisin otsimas apteegist seda pipratinktuuri..vaadati nagu lollakat ja küsiti et milleks mul sellist asja vaja? Neil ei pidavat olema ja kuulnud ka justkui pole, kõik pipar on segatud ravimitesse... sellest tuli mul idee teha siis see kuradima tinktuur ise , võib ka proovida ju musta pipraga..vere panevad liikuma mõlemad :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar