3. apr 2014

8 meestele pugemise/meeldimise moodust...

Tunned, et tahaksid teha oma mehele natukene rõõmu, aga ei tea päris täpselt kuidas? Siin on selleks mõned head ja lihtsad soovitused, mida talle öelda.
1. Ma olen su üle väga uhke!
Mees tahab, et sa tunneksid tema üle uhkust. Kui sa annad talle märku, et paned tähele seda, mis tema elus toimub ja tunned selle üle ka rõõmu, siis on see tema jaoks üks suurimaid komplimente.
2. Mulle meenub meie laupäevane õhtu..
Seks on oluline osa paarisuhtest, isegi kui ta ei figureeri seal igapäevaselt. Tuleta talle meelde, et ta saab sellega hästi hakkama!
3. Aitäh!
Lihtne ja siiras tänuavaldus võib olla paljudel hetkedel abiks. Enne kui alustad rutiinset kuidas-päev-läks-mis-tegid vestlust, täna teda millegi eest, mida ta teinud on. See ei pea olema midagi suurt.
4. Sinu lemmik pubi, kell kaheksa reede õhtul. Kohtume seal!
Mehe jaoks on see päris seksikas, kui naine vahel ohjad enda kätte haarab ja ise kohtingu korraldab. Proovi järgi!
5. Mulle tundub, et see naine vaatab sind juba pikemat aega!
Loomulikult ei peaks sa terve aeg väljas olles kogu ruumi oma silmadega puurima ja otsima, et kas mõni naine su mehe tähelepanust huvitatud on. Kui aga seda märkad, siis anna sellest oma kaaslasele teada. See on hea viis tema enesekindlust tõsta.
6. Mu töökaaslane ei suutnud lõpetada nende kõrvarõngaste imetlemist, mis sa mulle kinkisid!
Mehed ei tunne end just väga kindlalt kui nad naisele kingitusi ostavad. Tee talle headmeelt — ütle, et ta sai suurepäraselt hakkama!
7. Sa pead magama minema..
Jah, te olete mõlemad täiskasvanud, kuid igaühele meeldib see teadmine, et keegi temast hoolib. Selle asemel, et talle öelda, kui mustad ta silmaalused on, vihja hoopis, et ta vajaks puhkust.
8. Veame kihla!
Selles, et meestele meeldib võistelda, pole midagi uut. Vedage kihla, kuidas teie lemmikseriaali uue hooaja avaosa lõppeb või kui kaua te ummikus istuma peate. Elu ei pea olema igav, tehke sellest mäng!
Allikas: redbook

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar