31. okt 2014

sõrmusesõrmed

Pöial – On ainukene üksinda seisev sõrm, mis tähistab inimese tahtejõudu. Pöial viitab sisemisele minale ja tõelisele loomusele. Selles sõrmes kantakse sõrmuseid, mis suurendavad eneseusku, enesekindlust ja tahtejõudu.
- Granaat, Tiigrisilm, Rubiin, Hematiit, Punane Jaspis.
Nimetissõrm – Ehk Jupiteri sõrm on ambitsioonide, uhkuse ja mõjuvõimuga seotud. Selle omaduse pärast kandsid kuningad alati Nimetissõrmes sõrmust, et kindlustada oma võim ja inimeste poolne austus. Sõrmuse kandmine selles sõrmes tõstab sellele sõrmele omaseid iseloomukülgi.
- Topaas, Ametüst, Karneool, Kuldkivi,
Keskmine sõrm – Ehk Saturni sõrm tähistab tasakaalu, sõrmust selles sõrmes kandes saate te selle enda ellu tuua. Samuti on võimalik teatud sõrmustega aru saada, mis on teie elus õige ja vale. Oonüksi kandmine aitab teil paremini aru saada mida teil enda ellu vaja on ja mida mitte.
- Roosa kvarts, Korall, Ahhaat, Aventuriin, Verekivi, Smaragd.
Nimeta sõrm – Ehk Apollo sõrm on isiklike saavutuste sõrm. Vasak Apollo sõrm on seotud tugevalt südamega, armastusega ja loovusega (selles sõrmes kantakse traditsiooniliselt abielusõrmust). Paremas Apollo sõrmes sõrmust kandes annab see isiksusele rohkem optimistliku ja pealehakkavat suhtumist juurde.
- Jaad, Kuukivi, Päikesekivi, Rubiin-Fuksiit, Rodokrosiit, Larimar.
Väike sõrm – Ehk Merkuuri sõrm tähistab kõike, mis on seotud suhltuse ja suhetega. See sõrm on seotud meie elu välisteguritega ja näitab, kuidas me teistesse inimestesse suhtume. Merkuur on seotud ka raha ja äriga. Sõrmuse väikses sõrmes kandmine aitab õnne tuua nii raha - kui ka äriasjades ning ka kõigis teistes suhetes.
- Tsitriin, Akvamariin, Merevaik, Sammalahhaat, Tselestiit, Türkiis.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar