19. okt 2014

Kerge kristalliravi


 Raha energia on seotud, meie biovälja seisundiga. Kui sa pöörad tähelepanu oma füüsilise ja emotsionaalsele seisundile, siis sa saad jälgida seost. Kui energeetilises väljas tekkib auk erinevatel põhjustel, meie keha annab sellest märku. Seejärel energia puudus mõjutab inimese elu ja võib ka blokeerida raha energia allikat. Vaatame läbi mõned seosed, mis viitavad probleemidele rahaga ja kuidas keha sellele reageerib, mida saab teha. Proovi teha seda. Sa vajad oma bioenergeetilise välja taastamist, seega mine õue, tore kui paistab päike, hinga sisse ja välja 10-12 korda, proovi maksimaalselt lõdvestada oma keha, vaata päikese poole, pane silmad kinni ja kujuta endale ette, kuidas sinu ees kasvab suur-suur valge läbipaistev kristall, kuidas kristalli valgus katab sind ja parandab sinu aurat. Võid seda teha ka kodus, kui sõltub sinu usust ja soovist midagi oma elus muuta.

Pidev peavalu-võib olla sa pidevalt otsid raha ja sul on olemas probleemid rahaga. Selle olukorra energeetiline seisund-sinu elus on rikutud kommunikatsioon ja sul on raskused suhtlemisega ja suhetega. Sulle ei meeldi mida arvavad ümbritsevad inimesed, sind ärritab teiste inimeste käitumine, rumalus. Istu rahulikult ja kujuta endale ette kristall pea esiotsas, lauba piirkonnas. Las kristalli valgus valgustab sinu pead.

Hambavalu ja probleemid suuga-võib olla tihti konflikteerid sugulastega, tuttavatega või teiste inimestega, kritiseerid. Raha mida sa teenid, jookseb nagu vesi näppudest läbi, sa ei kuluta raha mõnele heale asjale mis sulle meeldib, vaid lihtsalt proovid kõik augud kinni panna, pidevalt tegeled probleemidega, hoiad kokku enda arvelt. Kujuta endale kristall, et see on sinu kuklas.

Kurgu haigused-oled endas kogunud viha ja agressiooni. Sinu võimalused teenida raha on piiratud, need kellele oled võlgu andnud, ei tagasta sulle võlad, saad ainult töötasu, puudub võimalus saada raha teistest allikatest. Sa ei ütle välja oma tunded ja sõnad mida tegelikult sooviksid öelda. Kujuta endale ette kristall kurgus.

Probleemid seljaga-sulle ei meeldi sinu rahaline või juriidiline seisund, võib olla oled võtnud endale suured kohustused või tihti seda teed, lahendad teiste probleeme, üritad kõike kontrollida. Raha vahest ei tule õigel ajal ametlikust allikast, viivitatakse sulle töötasu maksmisega, sul on raske maksta krediite ja sinu võlad kasvavad. Kujuta endale ette kristall naba piirkonnas.

Probleemid kätega ja jalgadega-võib olla sinu ümbruses on inimesed, kes soovivad sulle halba,on viha, vihkamist ja kadedust. Kuid palju sellest võib olla vaid sinu enda seisundi peegeldus. Võivad tekkida probleemid uue töökoha otsimisega, tekkivad suuremad rahalised väljaminekud, raskused rahaliste tehingutega, vara jagamine. Kujuta endale ette kristall päikesepõimiku piirkonnas.

Selle kristalli praktikaga tegele 10-15 min. päevas. Tähtis on tegeleda ise endaga ja muuta oma mõtted.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar