21. okt 2014

Edu-Draakoni kasvatamine

NATUKE EDUST: Kahtlemata tahab iga inimene olla edukas ja edasijõudev. On olemas mitmesuguseid meetodeid, kuidas saab edu ligi meelitada. Näiteks on olemas juba mitu tuhat aastat vana Hiina metoodika "Edu Draakon". Proovige! Seda ei ole raske teha. Kõigepeal jäta kõik oma tööd ja tegemised ja jää vagusi ja vaikselt omaette. Sulge oma silmad ja kujutle, et oled kuskil paigas, kus sa oled olnud ja kus sulle väga meeldis ja kuhu sa soovid tagasi minna. Näiteks istud merekaldal liiva peal ja päikene särab ja mõnus soe on ja sa vaatad merd... Ja liigutad kätt mööda liiva ja äkki avastad, et liiva sees on mingi suuremat sorti muna. Suurus võib tal olla isegi mingi pool meetrit läbimõõdus. Kaevad muna liiva seest välja, asetad soojale liivale ja märkad, et muna nagu kõigub kergelt liiva peal. Ja siis hakkavad muna koore sisse tekkima praod ja koore tükid hakkavad maha kukkuma ja muna seest ilmub välja väikene roheline draakonikene. See ongi sinu Edu Draakon. Toida teda, anna talle piima, paita ta pead, mängi temaga, sest ta on ikka alles pisikene. Anna talle nimi. Tõeline nimi, mitte hüüdnimi. Sinu ülesanne on nüüd see draakon üles kasvatada. Sa viid ta koju ja hakkad temaga elama koos, nagu lemmikloomaga. Anna talle tema personaalne mugav nurgake. Nüüd elab sinu kodus Edu ise. Edasi kujutle, et draakon on suureks kasvanud. Otsusta ise intuitiivselt, kui kiiresti draakon saab täiskasvanuks. Kas mõne päevaga või nädalaga. Näe, et draakon on sinust kõrgem. Ta on südamlik, rahuarmastav, tark Draakon. Nüüd peab ta pidevalt olema sinuga koos. Kui nüüd lähed jalutama või lähed tööle, siis kujutle, et roheline Edu Draakon lendab su ees... Kõik armastavad teda, sest ta on ju edu ise! Sa hakkad märkama, et maailm su ümber hakkab muutuma paremaks. Sind ehk huvitab, kuidas see asi toimib? See on väga lihtne. Tegelikult Edu Draakoni kujul sa visualiseerid parimat elurõõmsat osa iseendast. Kui sa saadad draakoni enda ette, sellega sa mõttes häälestad ümbruskonna positiivsusele. Ja see pole sugugi nali. Kasvata üles oma Draakon ja edu saadab sind alati...
Seotud kujutis
VEEL EDUST...

* Edu toob ka nefriit sõrmus kõige väiksemas sõrmes. Sobib kiviga sõrmus, kuid veel parem on kui sõrmus on üleni nefriidist. Naistele soovitatakse paremasse kätte ja meestele vasakusse kätte. Hiinlased usuvad, et see toob kindlasti inimesele edu.

* Edu toob ka paari grammise meresoola paki kandmine rahakotis. Umbes kuu aja pärast vaheta välja.

* Meresool sobib ka oma elust tumeda prioodi likvideerimiseks. Puista meresoola tumesinisesse või musta nõusse kuni ääreni. Pane ta oma kööki kuiva kohta ja tulemus üllatab sind - küllalt kiiresti tuleb tagasi edu ja ka perekonna heaolu. Seda soola vaheta 10 päeva tagant. Ta jääb su isiklikuks ja su pere talismaniks.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar