26. okt 2014

soovi esitamine tähele...

SOOVI ESITAMINE TÄHELE.
Kui sul on õnne, saad selle harjutuse puhul oma soovi sõna otseses mõttes tähele esitada, kuid ainult siis, kui asud kohas, kus õhtutaevas on selge, seda ei reosta valgus ja sul on võimalik kuidagi selili lamada. Vastasel korral kujuta tähti taevas lihtsalt ette.
SA VAJAD: Tähti taevas.
SA TUNNED: Inspiratsiooni.
TULEMUS: Teadmine, et Täht on sind alati juhtimas.
1. Lõõgastu nagu alati. Kui sul on õnne otse tähtede alla pikali heita, ära sulge silmi; kui kasutad oma kujutlusvõimet, siis sulge silmad.
2. Vaata või otsi tähti. Alguses näed ainult kõige eredamaid, kuid kui su silmad harjuvad pimedusega - kujuteldavaga või ehtsaga, hakka nägema kaugemaid vilkuvaid valgusi. Planeedid torkavad rohkem silma ning sõltuvalt sinu asukohast siin maamunal hakkavad ilmuma teatud tähtkujud.
3.Kujuta ennast ette kosmoses tähtede keskel. Nad on sinu kaaslased, sa oled lihtsalt veel üks täht tolle kõrval seal. Mõtle suurelt, mõtle SUUREMALT! Kui suurelt sa mõelda suudad? Kas lõpmatus on võimalik? Kuidas mõõta suurust, kui sinu ümber on ainult kosmos?
4. Siis vali mõttes üks täht või planeet ja soovi midagi. Usu sellesse soovi ja sellesse tähte kui oma teejuhti. Nüüd tunned end õnnistatuna, loodetavasti tunned end ülevas meeleolus, inspireerituna, visionäärina, kellel on missioon. Kuid mida iganes sa tunned, tunne seda rõõmuga. Vaata veel natuke öisesse taevasse, silmitsedes aukartuse ja imetlusega seda Tähte, mis kuulub ainult SULLE...
SA PUUTUSID ÄSJA KOKKU OMA OLEMUSE LÕPMATUSEGA... 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar