25. dets 2013

vesi

Vesi viib kurbuse.

Suvel tuleks linnas võtta nii hommikul kui õhtul kontrastdušši. See on väga lihtne, kuid piisavalt efektne vahend negatiivsest energiast vabanemiseks. Maal asendab seda voolav vesi. Kui võimalusi ei ole, siis lihtsalt minge üle voolava vee: kas läbi oja või siis silda pidi üle jõe.

Kui olete näinud halba und, siis hoidke käsi voolava vee all ja meenutage oma unenägu, kuni pole te veel rahunenud, niikaua ei saa ka hing rahu. Kui tunnete kergendust, siis teadke, et vesi on kõik ära viinud.

Kui armastate siiralt inimest, kuid häbenete seda tunnistada, tunnistage seda veele. Seda vett on vaja anda armastuse objektile juua. Saladus seisneb selles, et sissejoodud vesi annab teie tunded talle edasi.

Kui on vaja mingit eset halvast energiast puhastada, hoitakse teda 2 ööpäeva vees, kord ööpäevas seda vahetades. Aega saab ka lühendada, hoides eset 1 tund voolava vee all.

Ja veel paar rahvuslikku meedet. Kui suplete (jões), ei tohi sinna sülitada. Vesi karistab haigustega.

Vesi kuuleb ja saab aru inimkõnest. Ei tohi saata needusi jõe suunas isegi häda ajal - vesi peab meeles ja karistab veel enam. Kui peita vette oma kuritegusid, siis on see kui tema reostamine, vesi kindlasti karistab selle eest haigustega.
------------------------------------------------------------------
Vees (ja ka teistes ainetes) puhastamise kohta - asja toimimise võti peitub sõnades - veele on vaja anda ylesanne, et ta eseme vanadest energiatest puhastaks. Samuti oleks hea mainida ajalimiiti ning ytelda aitäh, sest mitte miski ei tule tyhjalt kohalt. Aitäh kehtib energeetilise valuutana.
---------------------------------------------------------------------
veel veest.....(Tervenda_end_veega.pdf)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar