Kurgisalat tilliõitega
6 lühikest värsket kurki
peotäis värsket tilli
1 tl soola
2 nooremat tilliõisikut
peotäis kurgirohuõisi (kaunistuseks)
peotäis värsket tilli
1 tl soola
2 nooremat tilliõisikut
peotäis kurgirohuõisi (kaunistuseks)
Pese kurgid, soovi korral koori.
Viiluta kurgid õhukeselt (kasuta köögimandoliini), pane kaussi.
Haki till, lisa koos soolaga kurkidele ning sega kõik läbi. Lõika tilliõisikud pisemateks õiekobarateks ning sega kurgisalati hulka.
Lase 15 minutit seista, siis nõruta liigsest vedelikust ning serveeri, kaunistades kurgirohuõitega.
Retsepti koostas ja pildi tegi Nami-Nami
Viiluta kurgid õhukeselt (kasuta köögimandoliini), pane kaussi.
Haki till, lisa koos soolaga kurkidele ning sega kõik läbi. Lõika tilliõisikud pisemateks õiekobarateks ning sega kurgisalati hulka.
Lase 15 minutit seista, siis nõruta liigsest vedelikust ning serveeri, kaunistades kurgirohuõitega.
Retsepti koostas ja pildi tegi Nami-Nami
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar