6. märts 2018

Sool nõianduses ja rahvausus

Inimene ei saa kohe kuidagi läbi ilma maagia ja nõiduseta ja ka siin tuuleb sool appi ja kurjad inimesed, kes oma hingele on võtnud needmise ja nõidumise patu, ei kannata soola üleüldse. Meie esivanemad võtsid alati teele soola kaasa. Halbades kohtades visati soola üle õla, selleks, et kurjad jõud inimest kahjustada ei saaks.

1. Meie esivanemad märkasid, et inimest on kõige lihtsam kaetada vestluse käigus. Inimene süveneb jutuajamisse ja ei märka enam, mis ümberringi toimub. Siin siis kade inimene saabki ilusa jutu varjus oma musta teo sooritada. Venes pandi vestluse aja alati lahtine soolatoos lauale, sest sool kustutab kurjad mõtted ning need suunduvad all-maailma kaudu mõtete omaniku juurde tagasi.
2. Kui on tarvis kindlaks teha, kas majas on mõni paha vaim või mitte ja loomulikult ta kohe ka välja ajada, siis tuleb päeval, kella 11 ja 12 vahel võtta puhas metallist anum (mitte kasutada emailitud või tefloniga kaetud nõusid), asetada see tugevale tulele ning anumasse pange õhuke soolakiht. Soola on vaja kuumutada 1-3 tundi. Kui majas on mõni pahalane või energeetilist mustust, siis tekivad soolakihile tumedad laigud. Vastaval sellele, kuidas saast majast lahkub, hakkavad laigud heledamaks muutuma. On hea, kui kuuma soolaga saaks läbi käia kõik majas või korteris olevad ruumid. Linnakorteris on soovitatav energeetilist puhastust teha igal nädalal. Kui majal või elanikul lasub needus või oht, tuleb rituaali korrata. Kui needus tõesti eksisteerib, annab sool sellest valjude paukudega märku.
3. Kui unenäod pole meeldivate killast või unetus kiusab siis saab ka siin soolast abi. Kui oled sündinud Vähi-, Skorpioni-, Kalade-, Kaksikute-, Kaalude- või Veevalaja tähtkujus, lahustage 3 näpuotsatäit soola vees ning asetage soolvesi voodi peatsisse ja jalutsisse, põrandale. Jäär, Sõnn, Lõvi, Ambur, Kaljukits ja Neitsi panevad peatsisse ja jalutsisse lihtsalt kausikesed soolaga. Kasutatud sool tuleb hommikul minema visata. Rituaali peaks tegema vähemasti kolmel järjestikusel ööl.
Kivisool4. Sool köögis. Lisades toidule soola, eriti suppidele ja kastmetele, rääkige ja mõelge ainult heast – teie mõtted salvestuvad toidu aurale! Võtke endale reegliks, et toidule soola lisades loete „Meie Isa Palvet”. See aitab säilitada tervist ja jõudu ning tugevdab vaimu nii teil endil kui teie lähedastel


Juhul,kui ei õnnestu hankida pildil kujutatud Ukraina kivisoola, sobib ka ökopoest ostetud jäme meresool või jäme Himaalaja sool, mida müüakse ka suuremates kauplustes.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar