24. märts 2018

Kui sa oled sündinud - PÜHAPÄEVAL

1. Pühapäev kuulub planeetidest võimsale Päikesele, mis omakorda on seotud Lõvi tähemärgiga. Teatatavasti on Päike Päikesesüsteemis kõige olulisem planeet, juhtides teisi taevakehasid. Seetõttu muudab ta antud päeval sündinud inimesed küll äärmiselt säravateks ja mõjuvõimsateks, kuid samas ka pisut egoistlikuteks.
2. Nendel inimestel on suurepärane mõjutamisvõime, mistõttu saavad neist üldjuhul meisterlikud liidrid. Edu on midagi, mille saavutamise nimel nad on valmis palju vaeva nägema!
3. Nagu juba enne mainitud sai, siis on Lõvi päikesemärgi all või pühapäeval sündinud inimestel kalduvus olla liigselt isekad, unustades ära, et terve maailm ei keerle nende ümber.
4. Inimesed, kes on ilmavalgust näinud pühapäeval, on äärmiselt jutukad, julged ja seiklushimulised. Samuti iseloomustavad neid positiivsus, suuremeelsus ja kustumatu armastus elu vastu.
5. Pühapäev on ideaalne päev millegi tähistamiseks ja loomingulisteks tegevusteks. Samuti on astroloogias pühapäev seotud õnne ja eduga. Seega on soovitatav just siis pulmi pidada.
6. Antud päev on soodne uute plaanide tegemiseks ja oma tervise eest hoolitsemiseks, kuna pühapäeval taastuvad inimese energiavarud järgmiseks nädalaks.
7. Pühapäev ei ole sobiv aeg mediteerimiseks ja üksinda olemiseks, vaid elu nautimiseks ja edusammude tähistamiseks.

TAGASI ALGUSESSE

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar