5. märts 2018

10 erinevat ideed kingade hoidmiseks ja korrastamiseks

Jalanõude hoiustamine on keeruline ülesanne, eriti kui elate väga väikeses korteris. Olen kokku pannud 10 erinevat ideed kingade hoidmiseks ja organiseerimiseks, alates lihtsatest ideedest, nagu hoida neid läbipaistvates hoiukastides kuni panipaikadeni, mida saate ise teha.


1
Riidest tehtid riiulid riidestangele või kappi võib olla suurepärane lahendus teile, kui elate väga väikeses korteris ja teil on vähe ruumi.- igapäevaselt lihtne ja praktiline.

2
Kui teil on vaba sein, võib olla suurepärane idee teha PVC-torudega kingriiul. Lisaks kingade ladustamisele ja korraldamisele säästab see ruumi. Laste magamistoas on see päris lahe idee, sest võite värvida kingariiuli et see vastaks toa kujunduse värvidele.


3
Veel üks lahe idee on paigaldada seinale raamaturiiulid, kuhu kingad ära mahuvad. Te võite seda teha kui teil on ajapuudus.  Lihtsalt ostke puidust lauajupid ja paigaldage need seinale.
4
Kui teil ei ole riiuliteks piisavalt ruumi, võite kasutada torusid. Te võite seda teha kardinapulgaga, tead seda? See tore idee säästab palju ruumi, kuna torusid saab paigaldada üksteisele lähemale.



5
Mulle väga meeldivad peeglid ja peegelseinad ja selline kapp on hea lahendus, ning sobib absoluutselt igasse ruumi

6
Veel üks lahe idee on jalatsi postament, saate selle ise valmistada just oma vajadusi arvesse võttes


7
Voodisahtel, ja kui teil ei ole voodisahtlit, siis saab selle vajadusel ehitada, vaja on vaid rattaid ning nelinurkset kasti, ehituspoodides saab kõike

8
Teine idee on puuviljakastid, laduge need vastavalt soovile ritta, ja neid saab ka värvida sobivat värvi.


9
 Läbipaistvatest karpidest näete alati kus mingi kingapaar asub ja nii on lihtsam leida seda, mida otsite!

10
Veel üks lahe idee on panna jalatsi pilt karbile, et olla veelgi paremini organiseeritud!

portugali keelest tõlkinud J.Punn

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar