1 värske Jalapeño
3 sl värskelt pressitud laimimahla 0,25 tl tšillihelbeid soola ja musta pipart 3 sl oliiviõli 2 pikka kurki 4 sl hakitud värsket koriandrit
Eemalda Jalapeñolt seemned ja kilejas membraan, haki tšilli peeneks. Haki küüslauk.
Sega kausis Jalapeño, küüslauk, laimimahl, tšillihelbed, sool-pipar. Vispelda juurde oliiviõli.
Lõika kurk hästi õhukesteks viiludeks, seda kas terava noaga või nn köögimandoliiniga. Sega kurgiviilud salatikastme hulka. Viimasena sega juurde peenelt hakitud koriander. Serveeri.
Vajaduse korral hoia salatit paar tundi külmkapis, aga tõsta siis enne serveerimist toatemperatuurile soojenema.
allikas: nami-nami
Sega kausis Jalapeño, küüslauk, laimimahl, tšillihelbed, sool-pipar. Vispelda juurde oliiviõli.
Lõika kurk hästi õhukesteks viiludeks, seda kas terava noaga või nn köögimandoliiniga. Sega kurgiviilud salatikastme hulka. Viimasena sega juurde peenelt hakitud koriander. Serveeri.
Vajaduse korral hoia salatit paar tundi külmkapis, aga tõsta siis enne serveerimist toatemperatuurile soojenema.
allikas: nami-nami
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar