20. märts 2018

Tänapäevane armujook

See on Gerina Dunwich'i raamatust " Maagilised pruulised" ja mõeldud siiski selle õige kohtamiseks, mitte kellegi tunnetega manipuleerimiseks. See on koos loitsuga, mida soovitatakse lausuda reede õhtul ja/või siis, kui kuu on Sõnnis või Kaaludes. Seega: lisa mistahes järgnevatest ürtidest (kuivatatud või värsked) klaasile veinile või tassile kuumale teele. Mürr, basiilik, jahvatatud kardemoniseemned, porgand, kaneel, köömen, tilliseemned, majoraan, võhumõõga jahvatatud juur, petersell. Sega ürdi- või ürtidetõmmist päripäeva, mõtle omadustele, mis sinu elu armastusel olema peaksid, ja ehk välimuselegi. Mana eesmärk silmade ette ja korda:

"Nõiaürdid, võlutaimed, kuust ja päiksest väge jooge, minu armsam siia tooge tema omal vabal soovil. Kurja teha ma ei proovi. See on mu palve, see täide mingu. Olgu nii ja nõnda saagu!

 Kui kell lööb esimest südaöötundi, joo pool tõmmisest ära, teine pool vala ohvrianniks Maaema rüppe. (Ehk siis maha). Täna tema väge, usu oma südames loitsu toimimisse ja oota positiivset tulemust. Ole kannatlik, kui Härra või Preili Õige kohe koduukse taha ei ilmu. Võib-olla on vaja loitsu korrata, eriti algajatel maagiaga harrastajatel. Ja muidugi maagia on vaid viis asjade liikuma panemiseks ja võimaluste loomiseks. Kui lihtsalt teed loitsu ja istud ootama, siis tuleb küll kaua oodata. Avanevaid juhuseid tuleb positiivselt ja ebaisekalt kasutada, ise tuleb ka tegutseda Edu kõigile proovijatele! Olge õnnelikud!
Pildiotsingu heart tulemus

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar