24. märts 2018

Kui sa oled sündinud - KOLMAPÄEVAL

1. Astroloogias on kolmapäev seotud tarkuse, loogika ja kommunikatsiooni planeedi Merkuuriga, mis omakorda valitseb Kaksikute ja Neitsi üle.
2. Nii nagu ka Neitsile ja Kaksikutele iseloomulik, on kolmapäeval sündinud tegelased suurepärased suhtlejad, taibukad ning omavad kadestamisväärset võimet erinevaid olukordi enda kasuks tööle panna. See, kuidas nad enda võimeid kasutavad, on juba nende endi teha. Merkuuri poolt juhitud inimene võib olla nii suurepärane müügimees kui ka poliitik või siis salakaval pettur, kes tänu enda nutikusele teistega manipuleerida oskab.
3. Kolmapäeval sündinud inimestel on väga hea välimus ning neid tõmbab intellektuaalsete huvide poole. Samuti ei jää märkamatuks ka nende suurepärane huumorimeel ja kustumatu janu uudsuse järele.
4. Mitmekülgsus, kavalus ja hea suhtlusoskus on kolm omadust, mis neile omased on.
5. Mis puudutab armastust, siis on kolmapäeva-lapsukestel selles osas kõrgetest tõusudest ja madalatest mõõnadest koosnev armuelu. Nende emotsionaalset ebastabiilsust võib võrrelda tormise merega, seega pole nende isiklik elu kaugeltki mitte igav.
6. Täisväärtuslikuks eksisteerimiseks vajavad nad stabiilset partnerit, kes oleks just kui kindel ankur sügavas merepõhjas.
7. Olles ärritunud või haiget saanud, võivad nad tujukalt endasse tõmbuda ning verbaalsete nähvamistega õhu mürgiseks muuta.
8. Reisides eelistavad nad ühest punktist teise kiiret kohale jõudmist, kuna väikesed laevakajutid või kitsad lennukiistmed võivad nad lausa hulluks ajada.
9. Mägironimine või purjetamine mõjuvad nende seiklushimulisele hingele lausa palsamina.
10. Nad on oma loomuselt rahutud karakterid, kes soovivad olla pidevas liikumises- paraku võib see aga teistes mõnikord segadust või meelehärmi tekitada.
11. Kolmapäeval sündinud inimene on intelligentne, jutukas, mitmekülgne, kiire, nutikas, kuid võib samas olla ka ebausaldusväärne, vastutustundetu ja hooletu.

TAGASI ALGUSESSE

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar