24. märts 2018

Kui sa oled sündinud - NELJAPÄEVAL

1. Neljapäeva juhib Jupiter, mis on seotud Amburi ja Kaladega.
2. Jupiter on Päikesesüsteemi kõige suurem planeet ning seetõttu kuuluvad talle sellised omadused nagu rikkus, elutarkus ja lahkus. Samas võib Jupiter viidata ka ahnusele, isekusele ja liialdamisele. Nii või teisiti kehtib astroloogia kohaselt neljapäeval sündinud inimese jaoks „kõik või mitte midagi“ mentaliteet.
3. Neljapäeva-lapsuke on lahke, kaastundlik, praktiline ja hindab väga kõrgelt aja efektiivset kasutamist.
4. Kuna ammustel aegadel kutsuti Jupiteri „kuningate planeediks“, siis on ka neljapäeva peetud kunglikuks ja suursuguseks päevaks.
5. Neljapäeval sündinud inimesed äratavad teistes tähelepanu tänu enda optimismile ja empaatiavõimele. Samuti peetakse neid loomupärasteks liidriteks ning kõrgete positsioonide saavutamine ühiskonnas pole neile mingiks probleemiks. Ammustel aegadel olid paljud antud tüüpi inimesed preestrid või küla „targad“.
6. Neljapäev on seotud religiooni, poliitika ning kõrgema vaimuseisundiga ning on ideaalne päev lahendamaks seaduse või ühiskonnaga seonduvaid probleeme.
7. Samas ei ole neljapäev soodne aeg äritehinguteks või uute kontaktide loomiseks.
8. Neljapäeval sündinud inimene on autoriteetne, suursugune, lahke, rõõmsameelne, filosoofiline, kuid samas võib olla ka silmakirjalik, uhke ja fanaatiline.

TAGASI ALGUSESSE

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar