18. märts 2018

Naiselik maagia..

Seotud kujutis  Meie esiemad panid kõigisse oma tegemistesse ka sakraalse mõtte. Särgi triikimine, toidu valmistamine, liniku tikkimine - kõik see muutus maagiliseks rituaaliks. Võib-olla sellepärast olid pered tugevamad ja rohkem tasakaalus, inimesed aga - õnnelikumad ja tervemad. Kas meil on võimalik kasutada tänapäevases elu-olus ära esivanemate sügavamaid teadmisi?
Jah, muidugi!
Kammi oma juukseid teadlikumalt - kujutle, kuidas kamm või juuksehari, libiseb mööda su juukseid, likvideerib kõik negatiivse energia ja informatsiooni, mis on kogunenud päeva jooksul. Naiselik energia, mida levitavad meie juuksed, taastub. Naised, kellel on pikad juuksed, omavad väga tugevat energeetikat, nad on võimelised looma kaitsva ringi oma kallile mehele. Meie esivanematel oli selline traditsioon - kui mees kammis naise juukseid, siis ta sai sellisel moel kaitse.
Tehes kosmeetilisi protseduure, võttes vanni, meikides ennast, ehtides ennast, kujutle ette, kuidas sulle mõjub positiivselt ja naiselikult Ilu Jumalanna, tunneta, kuidas sa lähed resonantsi Veenuse vibratsioonidega, mida loetakse naiselikkuse planeediks, mis on suuteline meile andma ilu, noorust, tervist ja võluvust.
Võib valmistada armu või tervendavat rohtu oma mehele või mõnele teisele pereliikmele, mida see inimene armastab. Kui jook valmis siis võta see koos klaasiga kätte, kujutle kuidas sinu peopesadest väljub roheline elu energia ja voolab joogi sisse. Tasakesi sosista joogi kohal häid, sooje ja südamlikke sõnu, mis tulevad otse su südamest. Selline jook on raviv ja ei toida ainult jooja keha vaid ka hinge...
Ka toidu valmistamisse võib suhtuda nagu meditatsiooni. See tähendab, et teha seda teadlikult, mitte kiirustades. Kui naine teeb süüa kiirustades kuidagi või üldse vastumeelsusega, siis on suur tõenäosus, et mees ei taha jääda selle naisega pikemaajalisse suhtesse. Kui naine toiduvalmistamisesse paneb oma hinge, ja toidud on mitmekesised, siis ka pereelu on tõenäoliselt huvitav ja pikk. Näiteks taigna segamisel võib mediteerida suhete tugevdamisele perekonna liikmete vahel.
Kui sa näiteks pesed või triigid oma abikaasa särki, tunneta ta mehisust, püüa ta riideid laadida jõuga, mis oleks vajalik võiduks, kujutle kuidas mehel asjad lähevad hästi ja aina paremini... kuidas ta juurde tuleb edu ja küllus. Siis mees suudab tõesti võtta vabalt kõrgusi.
Kodus koristades, kujutle mõttes ette, kuidas kaob kõik negatiivne energia ja kodu täitub sinu rõõmu, maagia ja valgusega. Soovitav on puhastada oma kodu ka küünlaleegiga, tuulutada korralikult, põletada meeldivaid aroome, kasvatada potililli, koristada niiskelt. Sel moel saad oma kodule abi ja toetust ja kaitset kõigilt neljalt stiihialt.
Kui puudutad oma kallimat või last või kedagi teist oma perekonnast kujutle mõttes, kuidas läbi sinu peopesade hea ja armastav energiavool, mis on suuteline rahustama, ravima hingelisi haavu, täidab lähedase inimese hinge. Sellised puudutused võivad teha imet.
Kõigesse, mis teed, lisa oma armastust. Suhtu neisse kui rituaalidesse, mis on laetud erilise sakraalse mõttega. Justkui väliselt sellistes mitte midagi erilistes tegudes tegelikult väljendubki tõeline naiseliku maagia jõud. Nii tõmbab naine ligi hingelise harmoonilise õnne, tugeva perekonna energiat, armsamat meest, terveid ja arukaid lapsi. Aga kas nendest ei unista iga naine?

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar