18. märts 2018

Kuu kalendri 8 päev-Fööniksi päev

Ma usun, et kõik teavad, mida tähendab õnnetu armastus ja tõenäoliselt nii mõnedki on seda omal nahal tunda saanud... Armastab üks inimene teist ja ohverdab end teise jaoks, aga ise ei saa vastu mitte midagi. Rahvas usub üldiselt, et oma õnnetust armastusest saab inimene üle üldjuhul vaid siis, kui tal ilmub uus armastus... kuid alati pole see nii lihtne, eriti kui inimene viskleb ikka oma vanade tunnete käes...
Kes on hädas sellise probleemiga, siis tema jaoks on olemas üks rituaal, mis ei ole keeruline.Pildiotsingu phoenix tulemus
 Kõige sobivam aeg selle rituaali jaoks on Kuu kalendri 8 päev, mille nimi on "Fööniks, Tuli, Leek". (see periood kui noorkuu läheb poolkuuks vaata siit) , just Leek, mis võib põletada kõik - tunded, soovid ja mõtted, aga ka kogu negatiivsuse, mis mürgitab inimese elu-olu... see päev on ka hea selleks, et alustada uusi asju, suhteid ja armastust (Fööniks).
Enne seda rituaali varu endale lõnga või peenemat nööri. Hommikul käi vannis või duši all. Kui sa lähed vanni, siis võid lisada vanniveele meresoola, duši all aga võid soolaga hõõruda keha... Peale vanni süüta küünal, pane see lauale ja istu ise laua taha nii et küünal on su ees. Nüüd kujutle ette ennast ja oma kallimat ja näe, kuidas te seisate vastamisi. Vaatle kehasid, te olete omavahel seotud nööride, trosside, niitide, paelade ja kaablitega. Mida rohkem neid on, seda sõltuvuslikum on sinu suhe selle inimesega. Edasi tuleb kõige tähtsam: visualiseeri, kuidas sa kujutletava tulega põletad läbi kõik niidid, paelad, nöörid ja kaablid, millega sa oled seotud, köidetud oma kallima külge... kui sa märkad nööre ka ümber oma keha, siis näe kuidas sa korralikult raputad ennast ja kõik köied kukuvad ja langevad alla maha. Süüta nad mõttes, las nad põlevad puhastavas tules... nüüd võta valmis pandud lõng või nöör ja reaalselt põleta see küünlaleegis, ja ära kiirusta, tee sellest nagu meditatsiooni - vaatle, meenuta, mõtle, tunneta... mõtle selle peale, et sa vabaned oma õnnetust armastusest ja kurvast suhtest ja seeläbi justkui avad ukse oma õnnelikku tulevikku... Võib juhtuda, et sind haaravad endasse emotsioonid - ära hoia end tagasi... võib-olla sa tahad nutta, naerda või leinata. Tee siis seda. Emotsioonid kiirendavad su kujutluspilte. Järelejäänud tuhk uha voolava veega minema... Tunneta, et su hinges ei ole tühjust, et seal on armastus ja rõõm. Armastus elu vastu, armastus Kõiksuse vastu ja mis peamine - armastus iseenda vastu.
Pärast seda lihtsat rituaali tunned sa kindlasti kergendust. Su enesetunne on parem. Kuid kui vanad tunded annavad endast taas märku, siis korda seda rituaali täpselt kuu aja pärast ja vali läbiviimiseks ikka Kuu kalendrist 8 päev, mille nimi on "Fööniks, Tuli, Leek".
Edu! .. 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar