24. märts 2018

Kui sa oled sündinud - TEISIPÄEVAL

1. Teisipäeva juhtivaks planeediks on võimas ja kirglik Marss, mis on seotud Jäära ja Skorpioni päikesemärgiga.
2. Antud päeval sündinud inimesed kiirgavad endast välja energiat ja tegutsemistahet, eelistades elada impulsiivselt, mitte hoolikalt iga tegevust ette planeerides.
3. Tänu enda impulsiivsusele, võivad Marsi poolt juhitud inimesed järjepidevalt teha kas õigeid või valesid otsuseid. Otsuse teevad nad alati, ükskõik milline see siis ka ei oleks.
4. Teisipäeval sündinud tegelased ei pelga enda tuliseid emotsioone ning lausa hullumeelset julgust välja näidata. Neil on kadestamisväärne võime „mägesid liigutada“ ning teistelt vajadusel abi saada.
5. Teisipäeva peetakse aktiivseks päevaks, milles on parajas koguses nii teravust, plahvatusohtlikkust kui ka särtsakust! Seega võib neid inimesi, kes antud päeval esimest korda ilmavalgust on näinud, pidada tõelisteks sõdalasteks ja kangelasteks.
6. Minevikus on teisipäeva väga keerulise karakteriga päevaks peetud, kuna on jõutud järeldusele, et paljud sõjad ja sõjalised riigipöörded on sel päeval alguse saanud.
7. See on päev, mil tuleks julgelt oma eesmärkide suunas tegutseda, kardinaalseid muudatusi läbi viia ja kui vaja, siis isegi julgelt võidelda! Teisipäeval ei ole soovitatav niisama tegevusetult diivani peal lesida, kuna suured ettevõtmised võivad alguse saada just sel päeval.
8. Antud päeval tuleks algata uusi projekte ning füüsiline töö on samuti eelistatud. Samas ei ole teisipäev soodne meeskonna-või paaristööks, kuna konfliktid on kerged tekkima. Kompromisside saavutamine on Marsi võimsa mõjutuse tõttu peaaegu et võimatu.
9. Inimene, kes on sündinud teisipäeval, on kahtlemata väga julge, initsiatiivikas, vapper, temperamentne, kannatamatu, edasipürgiv ja ambitsioonikas.

TAGASI ALGUSESSE

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar