3. märts 2018

Pisarakott

Täiesti uudne lahendus nii tehniliselt kui teostuselt, pealegi väga laia kasutusviisiga. Ütleks lausa, et revolutsioon ruunimaagias. Mulle tundub ka, et igatpidi toimiv ja lisakomponentidega vägevalt väestatud, ütle mis tahad, selle lahenduse pele annab tulla. Nii et uudistamist tegijatele ja kasutamist igaühele, kel mure, haigus või lihtsalt halb energia kodus liikumas. Siin on kokku pandud puhastus, lõks negatiivi jaoks ning ärasaatmine. Sellist kooslust enam bindruuniks nimetama keel ei paindu, nimetan siis venelaste moodi (stav)- seade, valem. Autoriks on üks vene ruuniloitsude meister Jazõkoved, nimi meile muidugi suurt ei ütle, aga tasub meelde jätmist, et tema töödel silm peal hoida. Nüüd siis õpetus, saage tuttavaks-
PISARAKOTT.
Tegemiseks vajate:
Valge linane riie
tavaline sool 4/5 kogusest
naistepuna ja ohaka kuivatatud puru 1/5 (ilmselt sobib ka maarjaohakas- seda on loodusapteegis saada)
haavapuust plaadike
Valge kangas sätite koti moodi kokku ja raputate sinna pool soola- ja taimesegust. Haavapuust plaadikesele lõikate või põletate allpool toodud valemi, selle panete soola sisse ja peale ülejäänud sool. Seote kotiks kokku. Juurde käib ka loits:
"Kibedad pisarad
kiiresti voolavad
valgesse kotti käega nad korjan
kõigega mida ma mõistan ja suudan
pisarakotis nad kivimiks muudan"
Ning valmis see kotike ongi. Kasutamine on ikka täiega lahe ja abiks igat moodi. Kui ei ole und ja muremõtted painavad, võib pista padja alla- toob hea une. Kui on kallal haigus, võib panna ihule vastu haiget kohta- imeb endasse negatiivi. Kui on kodus lihtsalt halb õhkkond ja sagedased tülid, siis riputada kuhugi varjatud nurka. las korjab negatiivi kokku, ühesõnaga, toimib igal pool, kust on vaja koristada midagi negatiivset. Ühel hetkel saab kott negatiivi täis, seda tunnete ise. Siis kallate soola välja, voolavasse vette, kui rohkem ei kasuta, siis haavaplaadike maha matta või veel parem põletada. Kui aga soovite edasi kasutada, siis puhastada ja teha uus soolasegu. Valemit jätkub kolmeks kasutuskorraks.
Vaat selline põnev asi!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar