Klopitud kurgisalat äädikaga
vaja läheb:
300g Värsket kurki
0,5 tl Soola
0,5 tl Köömneid
0,5 tl 30% Lauaäädikat
Sibulat (õhukesed viilud)
Hakitud värsket tilli
Valmistamine: Pese ja koori kurk ning lõika õhukesteks viiludeks. Pane koos soola ja köömnete või sibulaviiludega kaanega kaussi, sega läbi. Lase 10 minutit seista, siis raputa ehk "klopi" kaussi, et kurgiviilud pehmeneksid. Nõruta eraldunud kurgivedelik. Maitsesta äädikaga, sega juurde till ning serveeri.
vaja läheb:
300g Värsket kurki
0,5 tl Soola
0,5 tl Köömneid
0,5 tl 30% Lauaäädikat
Sibulat (õhukesed viilud)
Hakitud värsket tilli
Valmistamine: Pese ja koori kurk ning lõika õhukesteks viiludeks. Pane koos soola ja köömnete või sibulaviiludega kaanega kaussi, sega läbi. Lase 10 minutit seista, siis raputa ehk "klopi" kaussi, et kurgiviilud pehmeneksid. Nõruta eraldunud kurgivedelik. Maitsesta äädikaga, sega juurde till ning serveeri.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar