19. jaan 2014

RAHA....


Milline element meelitab raha sinu ellu? Selle ebatavalise India horoskobi abil saate teada, milline stiihia teenib teid ja vastutab teie jõukuse eest.

Tootem on oma olemuselt looduslik abivahend, teades oma elementi võite teseda soodustada ka kodustes
oludes.
Niisiis, teie tootem : TUUL ( inimesed, kes on sündinud 18 jaanuar - 20 veebruar, 17 mai - 18. juuni, 20 september - 23 oktoober ) : Tuul - rahutu element, mida on peaaegu võimatu ohjeldada. Sama kehtib ka raha kohta sinu elus - see kaob sama kiiresti, kui ilmubki. Seetõttu õppige ressursside kasutamist viivitamatult, ärge jätke unistuste täitmist hilisemaks. Talisman : tuulelipp . Kui võimalik, asetage tuulelipp rõdule või katusele. Tuule pöördumisel võtke seda kui signaali tegutsemiseks.
MAA (inimesed, kes on sündinud 21 detsember - 17. jaanuar, 16. aprill - 16 mai, 23 august - 19. september) : Maa on tugev ja stabiilne . Sama kehtib ka materiaalse rikkuse kohta. Teid ei ähvarda vaesus - teie igapäevased tulud ainult suurenevad. Teie töö on lihtsalt õppida, kuidas haarata kinni võimalustest, kui need tekivad. Liigutage raha kergemalt, ja see tuleb kiiremini tagasi. Talisman : kivi . Usutakse, et kivi on maa mälu hoidja, seetõttu asetage väike poolvääriskivi lillepotti. Teie sissetulek kasvab nagu lill.
LEEK (inimesed kes on sündinud 20. märts - 15 aprill, 23 juuli - 22. august, 15 november - 20. detsember) : Tuli - alistamatu ja võimas element. Leek põleb ühtlaselt, kui tema eest hoolitseda ja regulaarselt kütet lisada. Teie puiduks ehk kütteks on uued mõtted ja ideed. Ärge peatuge, kui saavutasite midagi,
vaid minge edasi, kuid alati olge ettevaatlik, et mitte ennast põletada, õppige kannatlikkust. Talisman : küünal. Meditatsioon küünlaga annab sideme tule energiaga. Arendage ülitundlikkust ja õppige reageerima vähimalegi leegi värelemisele.
KOSK (inimesed, kes on sündinud 21. veebruar - 19. märtsil, 21. juuni - 22. juuli, 24 oktoober - 14. november) : Kosk on ettearvamatu, selle tugevus sõltub sellest, mis juhib voolu. Teie võimuses on otsida liitlasi - nemad näitavad õiget teed. Liikumissuund valitud, jääb teil üle vaid ujuda pärivoolu - raha
tuleb ise teie ellu. Talisman : kristall. Alkeemikud arvasid, et kristall onkülmunud veetilk ja pidasid seda puhta energia akumulaatoriks. Kui te kannate tükikest kristalli endaga, säästate ennast põhjendamatutest kulutustest.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar