13. jaan 2014

Kivid ja kristallid



Kivide ja kristallide maagia

AMASONIIT avab ja ravib südame- ja kurguchakrat ja aitab armastavalt suhelda. Leevendab emotsionaalset traumat, muret, hirme. Hajutab negatiivset energiat ja pahameelt. Rahustab sügavalt aju ja närvisüsteemi, harmoniseerib füüsilist keha eeterkehaga. Aitab näha probleemide erinevaid tahke.
Kaitseb tõhusalt geopaatilise, mikrolainete, mobiiltelefoni ja elektromagnetilise kiirguse eest. Hea hammaste, kaltsiumi- ja ainevahetusprobleemide, osteoporoosi, lihasspasmide puhul.

AMETÜST – kaitsev ja rahustav vaimne õpetaja. Kroonchakra kivi. Avab sisemise väe ja juhib vabanema egost. Aitab näha tervikut ja leida vastused enda seest. Abiks intuitiivsele ja füüsilisele nägemisele, teejuht meditatsioonis.
Ravib migreeni, muundab arvutiekraani negatiivseid võnkeid.

AHHAAT – võimsalt puhastav püha kivi. Annab elujõudu, julgust, eneseväärikust, emotsionaalset, füüsilist ja intellektuaalset tasakaalu, suurendab enesekindlust. Aitab lahendada probleeme, saada üle vihast ja südamevalust.
Tugevdab südant, nägemist, kuulmist, veresooni, magu, emakat, kõhunääret, puhastab lümfisüsteemi.

FOSSIILKORALL – mõju sarnane jaspisega.

FLUORIIT – võimsalt kaitsev ja puhastav kivi. Puhastab ja harmoni-seerib aurat, tõmbab välja igat liiki negatiivsed energiad. Suurendab intuitsiooni ja õiglustunnet, kiirendab vaimset ärkamist. Aitab vabaneda sobimatutest mentaalsetest välismõjudest. Toob alateadvusest pinnale allasurutud tunded, et neist vabaneda. Aitab õppida uusi asju ja paneb uue ja varem kogutud informatsiooni kokku tervikuks. Parandab DNA kahjustusi, toob selgust mentaaltasandil ja äratab blokeerunud seksuaalenergia.
Kaitseb elektro-magnetilise kiirguse eest. Hea hammastele, rakkudele, luudele. Lahustab soolade ladestusi, leevendab närvivalusid.

HAULIIT – avab vaimsetele dimensioonidele ja juhendab sealt vastu võtma uusi teadmisi. Meditatsioonis võib viia rännakule ajas või ruumis, ka peenainelistesse dimensioonidesse. Tugevdab mälu ja soovi avardada oma teadmisi. Aitab mäletada eelmisi elusid ja eludevahelisi bardo seisundeid. Vaigistab meeli, toob rahuliku une ja sügava meditatsiooni. Vähendab ego mõju: isekust ja kriitikameelt. Väga mõjus kaitsja – nii kandja kui teiste viha eest. Eriti hea pea chakratele.
Tugevdab hambaid, luid ja pehmeid kudesid.

JAAD – südamechakrale. Õnnetooja. Annab sisemist tugevust, aidates saada selleks, kes tegelikult oled. Suurendab armastust, õiglust ja hoolivust. Toob harmooniat ja selgust, tasakaalustab energiavälja. Vabastab negatiivsust, eriti ärritust. Soodustab viljakust, tasakaalustab kehavedelikke, happe-aluse tasakaalu.
Hea neerudele, neerupealistele, põrnale ja rakkudele üldse.

JASPIS kaitseb ja maandab, puhastab chakraid ja aurat. Lisab rahulikkust ja terviklikkust, aitab elada hetkes. Aitab üle elada stressi ajad, annab meelekindlust probleemide lahustamiseks, elujõudu väsimuse ja haiguse korral. Soodustab kiiret mõtlemist, aitab plaane ellu viia. Abiks shamaanirännakutel.
Puhastab keha mürkidest, geopaatilisest ja keskkonna kiirgusest. Hea vereringele, seedesüsteemile, suguorganitele, nahale. 1. (ja 2.) chakra kivi.

KARNEOOL – üks tähtsamaid kiviteraapia jõukive. Taastab elujõudu, annab julgust tegutsemiseks, edendab positiivseid valikuid. Avab energiaummikuid, suurendab loovust, viljakust ja edukust kõiges, mida teeme. Võimas kaitsja kadeduse ja viha eest. 2.chakra kivi.
Ravi: alaselja probleemid, reuma, artriit, närvivalu, depressioon. Parandab verevarustust.

KORALL kaitseb viha ja kurjuse eest, aitab vabaneda stressist. Annab positiivsust, loomulikkust ja elurõõmu, aitab kohaneda looduse rütmidega. Üldiselt südamechakrale, punane 1.chakrale, kollane ja valge 5.,6.ch.

KRÜSOPRAAS annab eluenergiat kogu kehale, kõikidele chakratele. Väestab eriti seksuaal- ja südamechakrat. Vähendab isekust, suurendab ühendust kõrgema Minaga, toob esile anded. Kõrvaldab masendust, annab lootust, mõistmist, usaldust, iseseisvust ja kindlustunnet. Väga hea kivi siiruse, aususe, andestamise ja kaastunde äratamiseks, aitab lahustada lapsepõlves allasurutud emotsioone.
Ravib viljatust, silmaprobleeme, nahahaigusi, kilpnääret, mentaalseid haigusi, tasakaalustab hormoone, rahustab seedimist. Kõrvaldab kehast raskemetelle, ergutab maksa tööd.

KUUKIVI on tugevalt seotud Kuuga, emotsioonidega, intuitsiooniga ja naiseliku olemusega. Emotsioonaalsel tasandil võimas rahustaja ja tervendaja. Toob välja alateadvuses oleva, suurendab psüühilisi võimeid ja selgeltnägemist. Annab helgeid unenägusid. Päikekepõimikul rahustab stressi. Mõjutab tugevalt ka 2.chakrat ja pea chakraid.
Tasakaalustab hormonaalsüsteemi, toetab viljastumist, sünnitust ja imetamist. Seotud käbinäärmega.

LAAVAKIVI – uuendaja, abiline vanadest energiatest ja suhtu-mistest vabanemisel. Toob teadvuse sügavustest välja selle, mis muutmist vajab.

LABRADORIIT e spektroliit toob õnne, edu ja selgust, kaitseb nega-tiivsete energiate eest ja aitab teostada Sinu unistused ja vajadused. Lahustab hirmud, ebakindluse ja pettumused, ühendab mõtlemise intuitiivse tarkusega, juhib usaldama oma sisehäält ja aitab teadvustada oma tugevad küljed ja võimed. Puhastab aurat ja takistab energia väljavoolamist. Suurendab tahtejõudu, aitab mõelda selgelt igas olukorras, näha tõde illusioonide taga, jõuda originaalsete ideede ja lahendusteni ja tegutseda teistega harmoonias. Väga hea kaaslane muutuste läbimisel. Avab sisemise loovuse, annab tugevust ja visadust ja maandab energiad, mis kokku toovad eneseteostuse.
Esoteeriliste teadmiste kivi. Teeb meditatsiooni sügavaks, ühendab Sind oma vaimsete teejuhtidega ja toob unedes juhiseid õigete valikute tegemiseks.
Rahustab, vähendab stressi, alandab vererõhku. Reguleerib ainevahetust, tasakaalustab hormoone. Hea silmadele, ajule.

MAGNESIIT avab südamechakra, aitab armastada tingimusteta ise-ennast ja teisi, vähendades sellega ego mõju. Aitab ära tunda enese-petmise igasugusel kujul, toob piirangud alateadvusest esile. Rahustab emotsioone, lahustab hirme. Hea rasketes suhetes – laseb armastusel lihtsalt voolata ja teha oma töö, ootamata teise muutumist ja samas hoides puutumatuna teise probleemidest.
Soodustab megneesiumi imendumist kehas, eemaldab mürke, kiirendab ainevahetust, vähendab kolesterooli ja südamehaiguste põhjusi. Leevendab peavalusid, eriti migreene. Lõdvestab lihaseid, aitab ära hoida krampe. Tugevdab luid ja hambaid.

MÄEKRISTALL – võimas teadja, nägija ja vahendaja. Üks parimaid kaaslasi – juht ja õpetaja vaimsel teekonnal. Puhastab ja tasakaalustab tugevalt kõiki chakraid, kogu energiavälja. Toob selguse igal tasandil, tugevdab intuitsiooni ja ühendab teiste dimensioonide tarkusega.

OPAAL - peene vibratsiooniga maagiline kivi. Võimendab kosmilist teadvust, toob visioone, kergust, spontaansust, tugevdab elutahet. Kaitsev – õige programmeerituse korral aitab olla märkamatu. Aitab läbi loovuse jõuda Sinu tõelise olemuseni. Karmaline kivi – võimendab mõtteid ja tundeid, et neid ümber kujundada. Võimas mineviku emotsioonide vabastaja. Ka võrgutav, keeldudest vabastav. Parandab mälu, puhastab verd ja neere, reguleerib insuliinitaset, kasulik silmadele.

ROOSA KVARTS äratab südames armastuse kõigi ja kõige vastu. Aitab vabaneda südame haavadest ja andestada. Õpetab endast hoolima, avab loovuse. Eriti hea lastele – ja kõigile, kes vajavad armastust, lohutust ja turvalisusetunnet. Veenuse ja Neptuni õrnad võnked.

RÜOLIIT avab Sinu sisemised võimed ja loovuse. Aitab vaadata endasse, end paremini mõista ja leida vastuseid. Tõstab enesehinnangut, tugevdab keha ja meelt, kergendab muutusi. Tasakaalustab. Ravib minevikku ja möödunud elusid, innustab edasi minema, olema siin ja praegu.
Tugevdab keha loomulikku vastupanuvõimet, ravib veene, lööbeid, nahahaigusi.

SODALIIT stimuleerib käbinääret ja 3.silma, puhastab kõrichakrat, aitab meditatsioonis mõista olukordade põhjusi. Teeb meeled selgeks, ühendab mõistuse intuitsiooniga. Toob pinnale nii “hea” kui “halva”, aitab leppida oma kõigi tahkudega ja vabaneda piiravatest suhtumistest, hirmudest, süütunnetest jm ego kontrollmehha-nismidest. Juhib olema see, kes tõeliselt oled, elama oma sisemise tõe järgi ja vastu võtma uusi teadmisi.
Lahustab elektromagnetilist saastet. Tasakaalustab ainevahetust, ravib seedehäireid, kurguprobleeme ja unetust, puhastab lümfisüsteemi, hea immuunsüsteemile.

SUITSKVARTS – üks parimaid maandavaid kive. Tugevdab sidet maaga, puhastab juurchakrat, suurendab seksuaalenergiate vaba voolamist. Vähendab hirmu ja depressiooni, edendab positiivset ja praktilist mõtlemist. Aitab leida lahendusi. Toob hea energia, aitab vabaneda kõigest aegunust. Teeb suhtlemise kergeks, edendab oma olemuse peenemate tasandite tajumist.
Vähendab geopaatilist stressi, elektromagnetilist kiirgust, eemaldab mürke. Leevendab valu, ka peavalu. Ravib alakõhu, sigimiselundite, puusade ja jalgade probleeme. Tugevdab südant, närve, selga ja lihaseid.

TIIGRISILM – Päikesepõimiku kivi, annab julgust ja eneseusku. Vähendab kahtlusi.

TÜRKIIS – püha kaitsev ja puhastav kivi. Aitab häälestuda vaimsele, ennast teostada, väljendada tundeid ja loovust. Hajutab neg.energiat. Tugevdab keha meridiaane ja energiavälja, harmoniseerib kõiki chakraid. Vabastab vanadest piirangutest ja aegunud lubadustest. Abiks meditatsioonis.

Ravib silmi, magu, kurnatust, depressioone, paanikahooge, tugevdab immuunsüsteemi, taastab kudesid. Põletikuvastane, leevendab krampe ja valu. Kaitseb keskkonna saaste eest.

TIIBETI TÜRKIIS – roheline – aitab leida allasurutud enese-väljenduse põhjused ja vabaneda kurguchakra blokeeringutest.
Enamus praegu türkiisi nime all müüdavatest kividest on tegelikult hauliidid või magnesiidid.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar