3. märts 2018

Jutuke armumaagiast

Seotud kujutis Mida toob endaga kaasa armumaagia. Veel üsna hiljuti käsitleti armumaagiat kui üht needuse liiki ja seda see tegelikult ongi.
Mis siis tegelikult toimub inimesega, kui selline maagia õnnestub? Kõigepealt toimuvad muutused tema psüühikas. Võib tekkida haiglane armukadedus kuni maniakaalsuseni välja ja see tähendab tülisid, skandaale , vägivalda. Armumaagia kasutaja paneb oma ohvrile pähe kinnisidee. See kinnisidee võib pöörduda ka depsessiivsuseks ja alkoholismiks, ühel hetkel avastate, et elate koletisega, aga lahti enam ei saa... Kui läheb hästi ja ei teki selliseid pahesid, saate lihtsalt väga klammerduva ja kontrolliva kaasa. 
Armumaagia ei möödu mitte kunagi tagajärgedeta- maksma peate alati. 
Pole harvad ka juhud, kus kokku seotakse teid füüsiliselt- tekib mõni haigus või juhtub õnnetus, mille järel üks pooltest vajab alatist hooldamist . Tahtsite ju seda inimest igaveseks endale, palun, võtke!
Armumaagiaga käib tavaliselt kaasas ka materiaalne viletsus- teid jäetakse ilma võimalusest end sellest olukorrast vabaks osta ja kaasa kuhugi paigutada. 
Ning mitte kunagi ei ole sellel lool õnnelikku lahendust. Maksta tuleb alati. Miks? Sest te muutsite saatust. Ning nüüd peate vastu võtma kõik, mida see endaga kaasa toob. Kuni võlg makstud. 
See jutt on mõeldud just noortele armunutele, kes kergemeelselt otsustavad pöörduda maagia poole. Aga pole harvad ka juhtumid, kus iga hinnaga püütakse elukaaslast kinni hoida. Mõtelge enne hoolikalt, kas teil ikka on vaja sellist "õnne".

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar