28. veebr 2018

Kurgiväljakutse 4

Türgi kurgisalat:
Paljude Türgi jm maade menüüs on see tavaline.

Salat:
pool värsket kurki
500g hapukoort
2 küüslauguküünt
soovi korral till
sool (võib ka aroomisool)

Koori kurk. Edasi tõmba koorijaga kurgist viilakaid, tükelda need hiljem väiksemaks kui tunduvad liiga pikad. Tõmba kurgist koorijaga viilakaid niikaua kui oled jõudnud nö südameni (pehme osa, kus seemned). Keskset pehmet osa ära kasuta, teeb segu liiga vedelaks. Kui kurk on parajateks tükkideks ka lõigatud, lisa hapukoor, pressitud küüslauk, till ja sool. Sega korralikult läbi ja lase roa kõrvale hea maitsta.Pildiotsingu kurk tulemus

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar