10. juuni 2015

Vali oma lemmik kristall ja vaata kas iseloom läheb täppi :)

Tee lihtne test ja saa teada, milliseid saladusi sinu eelistused paljastavad. Vali välja kalliskivi, mis sind kõige enam köidab ja loe oma tuleviku kohta!
Vaata neid kalliskive ning vali intuitiivselt välja just see, mis sinu jaoks kõige ligitõmbavam on.

1. Pärl
Kui sind tõmbab kõige enam pärl, siis sa oled väärikas ja uhke. Sa oled tark, rahulik ja alati mõtled enne, kui oma arvamuse avaldad. Sa ei kõhkle tegemast head ja teisi aitamast. Pärli valimine võib tähendada ka seda, et oled hetkel läbimas oma elus olulisi muutusi.
2. Rubiin
Kui sa valisid rubiini, siis oled sa kirglik, elurõõmus ja emotsionaalne. Sa suudad inimestes tundeid sütitada ning peale sinuga kohtumist, jääd inimestele veel kauaks meelde. Sinu energia on ülevoolav ning sa oled valmis oma seisukohtade eest alati kogu hingega võitlema. 
3. Teemant
Kui sind köitis teemat, siis sa oled tugev, uhke ja eesmärkidele pühendunud. Sa suudad ka enda lähedastesse süstida enesekindlust ja usku. Sa oled sama söekas ja murdumatu kui teemant, suudad oma sihtide saavutamiseks minna läbi tulest ja veest. Sa ei karda kunagi pea ees 
seiklustesse tormata. 
4. Sinine topaas
Kui sulle meeldis kõige enam see kivi, siis oled sa rahulik ning hoiad enamasti jalad maas ja mõtted selged. Sa hindad väga kindlustunnet ja stabiilsust. Sul on palju energiat, kuid see ei ole ülevoolav, vaid kindla sihiga ja eesmärkidele suunatud. Saad inimestega väga hästi läbi ning hea suhtlemisoskus ongi see, mis sind ka elus edasi aitab. 
5. Peridoot
Valides selle kivi, oled sa uudishimulik ja lausa kiirgad rõõmu. Sina oled sama müstiline ja haruldane kui see kivi. Sinu saatus on vürtsitatud põnevate keerdkäikude ja salapäraga. Oskad ka rutiinses ja hallis argipäevas näha oma võlu.
6. Akvamariin
Kui sind tõmbab see sinine kivi, siis on sinu sisemaailm sügav kui ookean. Sa oled tundeline, kaastundlik ja hoolitsev. Sulle meeldivad põnevad seiklused ja kõik salapärane tõmbab sind samuti. Loominguliselt ja inspiratsiooni andvalt mõjub sulle öö ja kuuvalgus. Kui sa oled 
tundnud, et viimasel ajal on elu liiga rahulik ja rutiinne olnud, siis pane end valmis, peagi ootavad sind seiklused. 
7. Tansaniit
Kui valisid selle kivi, siis oled meeleline ja kirglik. Sul on eriline aura ja sinu sarm tõmbab maagilise jõuga inimesi sinu lähedusse. See kivi on seotud paljuski spirituaalse maailmaga ning samamoodi tunned sina erilist tõmmet vaimsete teemade suunas. Kui valisid selle  kivi, siis pead nüüd veel enamgi kui tavaliselt, usaldama oma intuitsiooni. See viib sind elus edasi mööda õiget rada. 
8. Tsitriin
Kui sinu jaoks tundus kõige ligitõmbavam tsitriin, siis oled elurõõmust pulbitsev, loominguline ja särtsakas. Oled heatahtlik ja sinust õhkub südamlikkust ja soojust. Sa hindad head seltskonda ja sulle sobib meeskonnatöö. Sinu sõprust väärtustatakse ja oled teiste poolt austatud ning armastatud. 
9. Roosa turmaliin
Kui sinu pilku köitis kõige enam just see kivi, siis oled õrn, tundlik ja väga empaatiavõimeline. Oled südamlik ja aus. Kuigi pealtnäha paistad väga kannatlik ja leebe, siis on sinulgi varjatud pool. Kui keegi kohtleb sind ebaausalt või teeb sulle ülekohut, siis oled võimeline enda õiguste eest vägagi jõuliselt võitlema ja nõudma seda, mis kuulub sulle. 
10. Ametüst
Kui valisid ametüsti, siis oled nutikas ja kaval. Sinu mõistus viib sind elus edasi ning sinu fantaasia köidab ka teisi. Kui oled endale mõne eesmärgi seadnud, siis ei peatu sa enne, kui soovitu on sul käes. Sa oled/oleksid ideaalne lapsevanem, kuna suudad oskuslikult oma elus balansseerida vajaliku distsipliini ja lõbustused. 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar