Vanaaegne kõhnumise retsept :)
Võtke väike pada, pange sisse 2 sl. lõhnatut õli.
Riivige juurde 1 apelsini koor, 1/4 õuna, pool teelusikat vaniljet.
Keetke nõrgal kuumusel 15 min. Kurnake.
Selline segu sobi kasutamiseks aroomilampi. Kui tuba on mõnusalt täitunud lõhnaga, sööte vähem. Eriti kasulik on hoida aroomi köögis, kus toit on pidevalt nina all.
Vanasti daamid hoidsid seda aroomiõli väikses pudelikeses, mida sai kotikeses kaasas kanda. Kui tuli nälg, nuusutati ja laua taga ainult nokiti toitu.
Head isu :)
Riivige juurde 1 apelsini koor, 1/4 õuna, pool teelusikat vaniljet.
Keetke nõrgal kuumusel 15 min. Kurnake.
Selline segu sobi kasutamiseks aroomilampi. Kui tuba on mõnusalt täitunud lõhnaga, sööte vähem. Eriti kasulik on hoida aroomi köögis, kus toit on pidevalt nina all.
Vanasti daamid hoidsid seda aroomiõli väikses pudelikeses, mida sai kotikeses kaasas kanda. Kui tuli nälg, nuusutati ja laua taga ainult nokiti toitu.
Head isu :)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar