13. apr 2018

Väikese näpu suurus määrab iseloomu


1. Kui sinu väike sõrm ulatub sõrmusesõrme keskmise jooneni, kuulud sa A tüüpi isiksuste hulka.
Sul on isiksus mis kaldub tasakaalu poole. Sa kaldud oma loomult korra ja rahu poole. Sa oled organiseeritud ja vajad et asjad oleks oma õiges kohas. ebavõrdsus elus käib sulle närvidele ja sa eemaldud instiktiivselt kaosest. Oled emotsionaalselt, seksuaalselt ja intellektuaalselt tasakaalus. Sinu mõttes on rahulikud, otsused on hästi läbi mõeldud ja arvamus kujuneb peale kaalutlust. Sa ei arvusta teisi, iled isik kes mõistab asju enne kui need lõpplahenduseni jõuavad. Sa ei ole kergesti ärrituv ning sinu enesekindlus tuleb sügavalt sinust, sest sa mõistad oma isiksust ja see teeb sind eriliseks.

2. Kui sinu väike sõrm jääb sõrmusesõrme esimesest joonest allapoole siis oled sa tüüp B.
See tähendab seda, et sinus on rohkem kui välja paistab. Sa oled inimene kes on hästi tundlik, emotsionaalne ja teiste poolt kergesti haavatav.  Sa oled inimene kes näeb vaeva et teisi aidata ning kui sa kedagi usaldad, siis täielikult. See on ühtlasi ka sinu nõrkus, sest sa saad tõsiselt haiget kui keegi lähedane teeb või ütleb midagi, mida sa temalt ei oodanud. Teisest küljest oled sa pigem empaat. Sinu enda olemus võimaldab sul mõista teiste emotsioone. Tihtipeale mõistad sa inimesi just seetõttu, et suudad end asetada nende kingadesse. See teeb sind haruldaseks ja uskumatult inimlikuks ja inimestele meeldib sinuga rääkida. Ole alati inimene kes sa sõdames oled.

3. Kui sinu väike sõrm õletab sõrmusesõrme esimest joont, siis oled sa tüüp C. See tähendab seda, et oled inimene, kes annab endast alati rohkem kui sinult nõutakse. Olgu see siis sinu elu, amet või suhe, sa annad endast rohkem kui sul on ja see teeb sind uskumatult erinevaks. Sa ei ole see, kes pidurdaks armastust ja sind ajendab seespidine tingimusteta suuremeelsus. Lisaks oled sa sellist tüüpi inimene kes teab kuidas saladust hoida, olla diskreetne ja taktitundeline. Sa ei ole inimeste poolt kergesti mõjutatav. Üks asi mida ootad on õiglus ja selle nimel teeksid mida iganes. Kuigi sa annad vastu küsimata, vajad ka sina armastust ja vastutulekut. Ise sa seda ei küsi, kuid märkad end hoidvat nende inimeste ligi, kes mõistavad su olemust ja armastavad sind just sellisena nagu sa oled.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar