18. nov 2013

THE SECRET............Raamat ,,SALADUS'' (Rhonda Byrne) + FILM (ingliskeelne)

Selle raamatu peatükkide kokkuvõtted.....
Kui ei ole aega raamatut lugeda :)

1.
1.1.Elu suur saladus on külgetõmbeseadus.
1.2.Külgetõmbeseadus ütleb, et sarnane tõmbab sarnast, nii et kui sa mõtled mõtteid, siis sa ühtlasi tõmbad ligi sarnaseid mõtteid.
1.3.Mõtted on magnetilised ja neil on oma sagedus. Mõtteid mõeldes saadetakse need  Universumisse ja nad tõmbavad magnetina külge kõiki sarnaseid samal sagedusel asuvaid asju. Kõik väljasaadetu naaseb algallikasse-sinusse.
1.4.Sa oled nagu inimülekandejaam, andes edasi oma mõtete sagedust. Kui sa tahad midagi oma elus muuta, siis muuda mõtteid muutes oma sagedust.
1.5.Sinu praegused mõtted loovad sinu tulevase elu. Millele sa enim mõtled või keskendud, ilmneb sinu eluna.
1.6.Sinu mõtted saavad teoks.

2.
2.1.Külgetõmbeseadus on loodusseadus. See on sama vältimatu nagu gravitatsiooniseadus.
2.2.Mitte miski ei saa sinu elukogemusse tulla, kui sa ei kutsu seda esile kestvate mõtete teel.
2.3.Et saada teada, millest mõtled, küsi endalt, kuidas end tunned. Emotsioonid on väärt tööriist, mis ütleb meile kohe, mida mõtleme.
2.4.On võimatu end halvasti tunda ja samal ajal häid mõtteid mõelda.

2.5.Sinu mõtted määravad su sageduse ja sinu tunded annavad sulle kohe teada, mis sagedusel sa oled. End halvasti tundes oled sagedusel, mis meelitab ligi veelgi enam negatiivsust. Kui tunned end hästi, tõmbad tugevalt ligi veelgi rohkem häid asju.
2.6.Saladuse seadistajad, nagu näiteks meeldivad mälestused, loodus või lemmikmuusika, võivad hetkega sinu tundeid ja sagedust muuta.
2.7.Armastustunne on kõrgeim sagedus, mida saad välja saata. Mida suuremat armastust sa tunned ja kiirgad, seda suuremat jõudu rakendad

3.
3.1.Nagu Aladdini imelambi dzinn, täidab ka külgetõmbeseadus iga käsu.
3.2.Loomisprotsess aitab sul luua seda, mida sa iganes soovid, kolme lihtsa sammu abil: küsi, usu ja võta vastu.
3.3.Universumilt küsimine on hea võimalus selgeks teha, mida sa tahad. Olles selles oma peas selgusele jõudnud, oledki küsinud.
3.4.Uskumine sisaldab endas käitumist, rääkimist ja mõtlemist, nagu oleks soovitu sul juba olemas. Kui kiirgad välja sagedust, nagu oleks soovitu sul juba olemas, liigutab külgetõmbeseadus inimesi, sündmusi ja olukordi täpselt nii, et see jõuaks sinuni.
3.5.Vastuvõtmine sisaldab tundmist, nagu oleks su soovitud asi juba realiseerunud. Hea enesetunne seadistab sind õigele, soovitu saamise sagedusele.
3.6.Et kaotada kilosid, ära keskendu kaalu kaotamisele. Keskendu selle asemel hoopiski oma ideaalkaalule. Tunne tõeliselt, justkui oleksid juba oma ideaalkaalus ja see kutsubki selle esile.
3.7.Universumil ei kulu aega sinu poolt soovitu teostamiseks. Ühe dollari manifitseerimine on sama lihtne kui miljoni loomine.
3.8.Väikeste asjadega alustamine, nagu näiteks tassike kohvi või vaba parkimiskoht, on hea moodus kogeda külgetõmbeseadust töötamas. Taotle jõuliselt millegi väikese ligitõmbamist. Tundes seda jõudu, millega kõike ligi tõmmata, liigud edasi palju suuremate asjadeni.
3.9.Kujunda valmis oma eelseisev päev, mõeldes, kuidas sa tahad seda näha kulgemas, nii lood oma elu kavatsetult.

4.
4.1.Eeldus on võimas külgetõmbejõud. Eelda asju, mida sa tahad, ja ära eelda neid, mida ei taha.
4.2.Tänulikkus on võimas toiming, mille abil liigutada oma energiat ja tuua oma ellu rohkem seda, mida soovid. Ole tänulik selle eest, mis sul juba on, ja sa tõmbad ligi üha enam häid asju.
4.3.Soovitu eest juba ette tänutunnet väljendades laed oma soovid ülikiirusega ja saadad Universumisse palju võimsama signaali.
4.4.Visualisatsiooniprotsessi  käigus lood sa kujutluspilte endast juba soovitud asju nautimas. Visualiseerides lood võimsaid mõtteid ja tundeid, justkui oleks soovitu sul juba praegu olemas. Külegtõmbeseadus saadab siis selle, mida vaimusilmas nägid, sulle reaalsel kujul tagasi.
4.5.Et kasutada külgetõmbeseadust oma hüvanguks, tee sellest olemuslik harjumus, mitte ainult ühekordne ettevõtmine.
4.6.Igal õhtul enne magamajäämist käi mõttes läbi päevasündmused. Mängi uuesti läbi need sündmused, mis sind ei rahuldanud, aga nüüd juba sulle sobival ja soovitud moel.

5.

5.1.Raha ligitõmbamiseks keskendu jõukusele. On võimatu sinu ellu rohkem raha tuua, kui sa oled keskendunud selle puudumisele.
5.2.Abiks on ettekujutamine ja enda uskuma panemine, nagu oleks see soovitud raha sul juba olemas. Mängi rikas olemise mänge ja tunne end raha suhtes hästi; mida paremini end ses osas tunned, seda enam raha sinu ellu voolab.
5.3.Kiireim viis raha oma ellu kutsuda on end just praegu õnnelikuna tunda.
5.4.Tee endale eesmärgiks vaadata kõike, mis sulle meeldib, ja öelda sealjuures endale : ma saan seda endale lubada. Ma võin selle endale osta. Sedaviisi muudad enda mõtlemist ja tunned end raha suhtes palju paremini.
5.5.Et raha ellu juurde tuua, anna seda ka ära. Kui sa oled helde ja tunned end seda jagades hästi, siis ütled sellega : Mul on piisavalt.
5.6.Visualiseeri postkasti saabuvaid rahatsekke.
5.7.Kalluta oma mõtteviisi külluse poole. Mõtle jõukalt.

6.

6.1.Kui tahad suhet ligi tõmmata, siis veendu, et sinu mõtted, sõnad, teod ja ümbrus ei räägiks sinu soovide vastu.
6.2.Sinu töö oled sina ise. Kui sa ei täida kõigepealt iseennast, pole sul midagi teistele anda.
6.3.Kohtle end armastuse ja lugupidamisega ning sa tõmbad ligi inimesi, kes suhtuvad sinusse armastuse ja lugupidamisega.
6.4.Iseendasse halvasti suhtudes blokeerid sa armastuse ära ja selle asemel tõmbad ligi üha enam olukordi ja inimesi, mis panevad sind iseendasse halvasti suhtuma.
6.5.Keskendu nendele omadustele, mida enda juures armastad, ja külgetõmbeseadus näitab sulle veelgi enam sinu suurepäraseid külgi.
6.6.Et suhe töötaks, keskendu sellele, mida teise juures enim hindad, mitte oma kaeblemistele. Tugevatele külgedele keskendudes saad neid üha enam.

7.

7.1.Platseeboefekt on näide külgetõmbeseadusest tööhoos. Kui patsient tõesti usub, et see tablett on ravim, siis ta saab selle, mida usub, ja paraneb.
7.2.Keskendumine täiuslikule tervisele on see, mida me kõik saame iseendas teha, hoolimata sellest, mis toimub väljaspool.
7.3.Naer tõmbab ligi rõõmu, vabastab negatiivsusest ja viib imepäraste tervenemisteni.
7.4.Haigust hoitakse kehas mõtte, haiguse jälgimise ja sellele pööratud tähelepanu abil. Kui sa tunned end veidi kehvasti, siis ära räägi sellest- kui sa muidugi ei taha veelgi rohkem tõbisemaks jääda. Kuulates inimesi oma haigustest rääkimas, lisad omalt poolt nende haigusele energiat. Selle asemel muuda vestlusteema meeldivaks ja näe neid inimesi vaimusilmas täie tervise juures.
7.5.Vanuse kohta käivad uskumused on kõik meie peas kinni, nii et vabasta need mõtted oma alateadvusest. Keskendu tervisele ja igavesele noorusele.
7.6.Ära kuula ühiskonna sõnumeid haigustest ja vananemisest. Negatiivsed mõtted ei teeni sinu huve.

8.

8.1.Mille vastu sa oled, seda sa ligi tõmbad, sest oled sellele oma tunnetega jõuliselt keskendunud. Et midagi muuta, mine sisemusse ja saada oma mõtete ja tunnetega välja uus sagedus.
8.2.Sa ei saa maailma aidata, kui keskendud negatiivsetele asjadele. Maailma negatiivsetele sündmustele keskendudes sa mitte ainult ei lisa õli tulle, vaid ka tekitad   üha enam negatiivseid asju oma ellu.
8.3.Selle asemel, et maailmas valitsevatele probleemidele keskenduda, suuna oma tähelepanu usaldusele, armastusele, küllusele, haridusele ja rahule.
8.4.Head asjad ei saa mitte kunagi otsa, kuna kõigi jaoks on kõike enam kui küllalt. Elu on mõeldud külluslikuks.
8.5.Sul on oma mõtete ja tunnete kaudu võime keerata lahti piiramatute varude kraanid ja tuua see oma kogemusse.
8.6.Kiida ja õnnista kõike siin maailmas, nii lahustad negatiivsuse ja eraldud sellest ning häälestad end kõrgeimale sagedusele- selleks on armastus.


9.

9.1.Kõik on energia. Sina oled energia magnet, nii et sa energetiseerid kõike elektriliselt endani ja ennast kõigeni, mida sa soovid.
9.2.Sa oled spirituaalne olend. Sa oled energia ja energiat ei saa luua ja hävitada-see lihtsalt muudab oma vormi. Seega on sinu põhiolemus alati olemas olnud ja jääb alati olema.
9.3.Universum tekib mõttest. Me ei ole mitte ainult enda saatuse, vaid ka Universumi loojad.
9.4.Sinu jaoks on saadaval piiramatu ideede varamu. Kogu tarkus, avastused ja leiutised on võimalustena olemas Universaalses Meeles. oodates, mil inimene nad välja õngitseb. Kõik peitub sinu teadvuses.
9.5.Me oleme kõik ühenduses ja me kõik oleme Üks.
9.6.Lase minna oma minevikukoormal, kultuurikoodidel ja ühiskonna uskumustel. Ainult sina võid luua elu, mida sa väärid.
9.7.Otsetee soovide täitumiseks on see, kui näed soovitut absoluutse faktina,
9.8.Sinu jõud peitub sinu mõtetes, nii et ole neist teadlik. Teste sõnadega: Mäleta mäletada.

10.
10.1.Saad täita lüngad oma elutahvlil just sellega, mida sina tahad.
10.2.Ainus asi, mida sa teadma pead, on tunda end hästi kohe praegu.
10.3.Mida enam sa oma sisemist jõudu kasutad, seda rohkem jõudu sinuni tõmbub.
10.4.Aeg oma suurepärasust omaks võtta on nüüd ja praegu.
10.5.Me oleme hiilgava ajajärgu keskel. Lastes vabaks piiravad mõtted, kogeme igas loomise valdkonnas inimkonna tõelist suurejoonelisust.
10.6.Tee seda mida armastad. Kui sa ei tea, mis sulle rõõmu teeb, küsi endalt: Mis on minu rõõm? End oma rõõmude hoolde usaldades meelitad ligi terve laviini rõõmustavaid asju, sest sa kiirgad rõõmu.
10.7.Nüüd, kui sa oled saladuse tarkuse selgeks saanud, on sinu teha, mis sa sellega peale hakkad. Iga sinu valik on õige. Jõud on sinu päralt.      

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar