27. veebr 2018

kodused näomaskid


Seotud kujutis
Mõnusad kodused maskid näole 

  • Piimamask Hõõru vatitükiga piim näole. Hoia 15 minutit ja pese leige veega. 
  • Puhastav mask 1 spl pärmi
    ½ spl puuviljamahla (mahlad peavad olema ise värskest viljast pressitud)
    1 tl sidrunimahla 1 tl apelsinimahla1 tl porgandimahla1 tl oliiviõliSega kõik kokku ning hoia näol 15 minutit. Mask on sobiv igale nahatüübile, eriti väsinud ja vistrikulisele nahale. Väga kuiva naha puhul lisa natuke rohkem õli. Väga rasuse naha puhul jäta õli üldse välja. Pärm kiirendab vereringet ja annab värske jume. Puuviljad annavad vitamiine. 
  • Jahumask Sega odrajahust, herneõitest ja roosiveest kokku pehme segu, kanna see näole ja hoia nahal 30 minutit. See jätab näonaha eriti pehmeks.
    Sega 1 spl kaerajahu ja 1 spl piima mõne tilga maisiõliga. Hoia maski peal 15 minutit. 
  • Porgandi- ja naerimask Keeda ja hõõru porgand ja naeris. Hoia massi näol 10-15 minutit ning pese piimaga maha. Mask teeb naha puhtaks ja värskeks. Porgandis on palju A-vitamiini ja naeris rahustab nahka. 
  • Kartulimask Sega 1 spl kartulimahla ja 1 spl seebililleõisi ning kanna segu näole. Kartul sisaldab C-vitamiini ja puhastab nägu vistrikest. Seebilill eemaldab nahalt mustust ja rasu. Seebilille kasvatatakse tavaliselt aedades ilutaimena, esineb ka metsistunult. 
  • Puhastusmask Purusta 3 aedmaasikat ja kasuta massi maskina. 10 minutit hiljem pese mask maha roosiveega. Maasikas on kergelt happeline, sisaldab C-vitamiini ja puhastab hästi nahka.
    Puhasta pool virsikut ja sega 1 spl konjakiga. Sobib väga hästi rasusele nahale.

allikas:femini.ee

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar