16. apr 2017

kuidas edukalt kolida..

 Kuidas siis kolida, et kõik õigesti saaks :)
Kui vanast korterist välja kolite, jätke sinna natuke münte. See toob õnne teile uues kodus ja vanasse korterisse kolijatele ka.
Enne kolimist, pange vanadesse saabastesse natuke pori, või tolmukera. Jätke see sinna, kuni olete välja kolinud. See aitab headel vaimudel uus kodu üles leida.
Kui juhul te vanast korterist potitaimi kaasa ei võta, siis ühe lillevõsu võtke ikka. See teeb sooja õhkkonna uues elamus.
Selleks, et stabiilsus jääks perre, viige elamusse esimesena kõige raskem mööbliese (laud, diivan, kapp).
Kui olete sisse kolinud, süüdake põlema valge, või sinine küünal. Istuge mugavalt ja kujutage ette, kui ilus elu teid ootab uues kodus!
Juba esimestel tundidel, uues kodus, valmistage midagi maitsvat süüa- pannkoogid. Sinna aga joonistage moosiga, või vahukoorega maja kuju ja kujutage süües ette, kui mõnus elu on teid seal ootamas ees.
On selline rituaal:
Täitke keraamiline, või klaasist anum meresoolaga. Selle anumaga tuleb käia ümber vana elamu, kellaosuti liikumise suunas. Seejuures kujutage ette, kuidas sool imeb endasse kõik olevad head emotsioonid vanast elukohast. Seejärel peitke sool uue korteri keldrisse.
Teine anum samuti täitke soolaga ja astuge uude koju, kujutades, kuidas sool kisub endiste elanike kõik halva endasse. Seejärel viige see kodust kaugemale ja matke, kus inimese jalg ei käi. Peske käed pärast toimingut.
Uus korter käige läbi soolaga, avage kõik aknad ja peske põrandad külma veega.
Nüüd on uus kodu valmis teid vastu võtma! 
Pildiotsingu new home tulemus

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar