9. dets 2013

Naistele! ....milline mees voodis on... :) (horoskoop)

Horoskoop jäär
JÄÄR - SIRGJOONELINE JA TRUU Kui olete erutavate seikluste ja põnevuste jahil, siis neid võib Jäär teile kuhjaga pakkuda. Igav teil igatahes ei hakka. Kui aga otsite hingekosutavat armastust, siis olete küll vale inimese otsa sattunud. Jäär võib teid lämmatada oma kirgliku tulisusega ja järgmisel hetkel olla külm nagu marmorist raiutud jääkaru.
Kui järg jõuab armuasjadeni, võib Jäär teid oma hoolimatusega lausa pahviks lüüa. Ta tormab ülepeakaela armuafääri, olles veendunud, et see on ainuke tõeline ja suur armastus, mis eales ühe mehe ja naise vahel on eksisteerinud. Kui see suur ja tõeline armastus kildudeks puruneb, siis nopib ta kõik killud maast üles ja proovib need hoolikalt tervikuks kokku kleepida.
Kui see ei õnnestu, võtab ta ette järgmise naise, kellega tõenäoliselt jõuab täpselt samasse seisu. Ükskõik mitu ebaõnnestumist tal selja taga poleks, ikka usub Jäärast mees kaljukindlalt, et järjekordse suure unelma varjus peitub see ainuke ja tõeline armastus.
Ühegi teise päikesemärgi esindaja ei ole nii ustav ja truu kui tõeliselt ja jäägitult armastav Jäär. Tema sünnipärane ausus hoiab teda teid petmast, ja kuna ta teeb teist oma eluideaali, ei tule talle truudusemurdmise mõte pähegi, vähemalt siis, kui ta on kogu südamest armunud. Juhuslikud seksuaalvahekorrad ja isegi kerge flirt on Jäärast mehele võõrad.
Ta otsib elust just niisugust romantikat, nagu pakutakse armastusromaanides. Jäärast mehe armastamine võrdub balansseerimisega tuliste peibutuste ja jaheda tõrjuvuse piirile tõmmatud köiel. On väga ebatõenäoline, et Jäär seob ennast füüsiliselt korraga rohkem kui ühe naisega. See ei sobiks kokku tema kujutlusega tõelisest ja kestvast armastusest. Otsus katkestada vana suhe peab alati olema langetatud enne uue loomist. Sellekohase hoiatuse saate õigeaegselt. Jäärast mees ei teeskle tavaliselt kunagi sügavalt tõelisi tundeid ja kirgi, kui tal neid ei ole.
Jäära romantikavajadus on sedavõrd suur, et ta võib hakata seda mujalt otsima, kui te ei oska tema illusioonide lõket pidevalt leegitsemas hoida. Hetkel, kui teie vastastikune armastus kaotab romaaniromantika hõngu, võib ta püstipäi ja tagasi vaatamata minema kõndida. Kui Jäär sööstab armuköidikutesse ummisjalu, siis nendest välja tormab ta samuti kõikepurustava maruhoona.
Jäär peab olema esimene kõiges ja kõikjal, ka teie südames. Jääral on äärmuslikult arenenud omanditunne ja armukadedus. Jäärast mees on ka loomupärane mässaja. Ükski teine sodiaagimärgi esindaja ei suuda Jääraga võistelda metsikuses, kui ta on oma armastatult petta saanud.
Kassi-hiire mängu Jäärast mees ei poolda. Ta on oma lähenemiskatsetes alati sirgjooneline, olgu tegemist romantiliste või ametialaste suhete loomisega. Kui päevakorda kerkib armastus, siis ei kaota ta sekunditki. Ent ärge unustage, et esimese sammu peab tingimata astuma tema. Ärge jookske talle järele ega avaldage oma tundeid enne, kui olete veendunud, et kirg on vastastikune.
 
SÕNN - KAALUTLEV JA KANNATLIK
Teile tundub, et ta on rahulik, praktiline, mõistlik ja maa küljes kinni. Teil on õigus, seda ta on. Olete vahest ka märganud seda, et ta on pika toimega, kaalutlev ja ettevaatlik. Jälle õige. Nüüd teete sellest loogilise järelduse, et ta pole eriti romantiline. Vale puha. Seda tugevast ja mehist märki juhib ja valitseb rahumeelne armastuseplaneet Veenus.
Sõnnil võib võtta üsna tükk aega, et jõuda otsusele, kas ta tahab teid oma südamedaamiks. Ta ei sukeldu järelemõtlematult, pea ees, armuafääri. Ent kui ta on jõudnud otsusele, et teie olete see õige, siis see mõistlik, praktiline, pikaldane, otsusekindel Sõnnist mees võib saata teile iga päev ühe helepunase roosi, kuni te lõpuks tema ettepaneku – kas abieluks või millekski muuks – vastu võtate. Sõnn oskab olla väga õrn, hoolitsev ja kaitsev armastaja. Oma tundliku natuuri tõttu ei suuda ta vastu panna teie eksootilisele parfüümile, naha sametpehmusele ja juuste siidisusele. Ta ei ütle seda küll ilukõneliselt, kuid leiab kindlasti mooduse, kuidas seda selgelt mõista anda.
Sõnn pakub teile suplusi kuuvalgeil öil, piknikuid vaiksel varjulisel metsalagendikul ja jalutuskäike põlluradadel tähtede valgel. Tema valentinipäeva läkitus on kahtlemata kõige väärtuslikum postimehe kotis. Kui Sõnnist mees püüdleb teie armastust, siis teeb ta seda täie tõsidusega. Tõenäoliselt viib ta teid sööma uhkesse restorani, kus on mahe valgus ja kõlavad mustlasviiulid. Ta ei unusta iialgi teie esimest kohtumispäeva ja mäletab kõiki teie ühiseid intiimset laadi tähtpäevi.
Sõnnist mehe puhul on küll teatud oht üleaisalöömistele, kuid ega inimene saagi olla kullatükk ja igas mõttes täiuslik. Ent asja annab parandada, kui õpite käituma ehtsa leedina. Sõnn austab intelligentseid naisi, ent eelistab neis tarkusele praktilist meelt.
Sõnn on äärmiselt kannatlik, kuid ei lase endale rõngast ninasse panna. Ta ei ihalda endale ka naist, kes ainult viinamarjaväädina tema külge põimudes püsti seisab. Ta on selleks liialt praktiline ja vabadust armastav, et tunda rõõmu naisest, kes ripub tal koguaeg kaelas. Tal ei ole midagi naise vastu, kelles on tuld ja särtsu. See äratab temas uudishimu ja annab teatud vastukaalu tema maisele rahulikkusele. Sõnnile meeldib ringi vaadata ja valida. Ta tormab harva ummisjalu abieluettepanekut tegema. Neiu, keda ta juba aasta otsa igal laupäevaõhtul kinno on viinud, on loomulikult hämmelduses ning murrab pead, kas see mees üldse kunagi tuld võtab. Sõnnil läheb aega, enne kui ta oma katlas auru nii palju üles on kütnud, et saab täiskäigul liikuma. Ent kui ta on silmanud naist, kes on talle vastuvõetav, ei suuda keegi teda rööbastelt kõrvale pöörata. Ta võib isegi arukuse ja ettevaatuse unustada.
Juhul kui suhe ei ole püsiv, võtab lahkumineku haavadest paranemine kaua aega, ning ta ei söanda niipea ennast uuesti siduda naisega, kes sedakorda sobib rohkem tema iseloomu ja maailmavaatega.
Sõnn ei ela roosade prillide taga ega hõlju pilvedes. Pigem astub ta ühel laupäevaõhtul teie poole sisse, kaasas arhitekti allkirjaga kinnitatud maja projekt, mille ta kavatseb ehtsatest palkidest ja reaalselt eksisteeriva sularaha eest teile ehitada.
Ükski teine mees ei ümbritse teid suurema hoolitsuse ja tähelepanuga. Ta on selle ära teeninud, et suhtuksite temasse lugupidamisega. Sõnni armastus on lihtne, siiras ja aus. Tema lembeline natuur ja meeldiv tähelepanu panevad teid uskuma, et ta armastab teid, hoolimata kõigist teie pisivigadest ja nõrkustest. Sõnn kingib teile ustavuse ja kiindumuse koos oma truu südamega.


Horoskoop Kaksikud
KAKSIKUD - MUUTLIK JA SÄRAV Tõenäoliselt ei õnnestu teil kunagi kindla peale teada saada, kus mees mingil ajal parajasti on. Kahtlemata kipub see teis äratama mõningaid kartusi, et teievaheline romantika hakkab haihtuma. Kui olete end sidunud Kaksikutega, siis peab muidugi igati paika see, et te pole enam üksi. Teil on oma elutee jätkamiseks koguni kaks kaaslast korraga, kes mõlemad on tema ise. Tema kaksiknatuur on kombinatsioon kahest absoluutselt erinevast isikust. Teil on alati lõbus seltskond käepärast võtta ka siis, kui viibite temaga kahekesi.
Kui teie esimene kohtumine temaga toimub mõnel ühiskondlikul üritusel, kus tal on kõik võimalused demonstreerida oma paljutahulist natuuri, olete korrapealt kadunud hing. Te jõuate veendumusele, et ta on kõige köitvam, huvitavam ja intellektuaalsem mees, keda olete kunagi kohanud. Mitte kellelgi ei tekigi mõtet teile vastu vaielda. Ent mõelge ikka – kas tahate vastu minna tundmatule tulevikule mehega, kelle tujud muutuvad koos tuulega ja kelle elueesmärgid võivad kõige drastilisemal moel vahelduda? Kui olete parandamatu romantik, kes otsib täiuslikku harmooniat, siis olete end tõelisse ohtu seadnud.
Kaksikutest meest pole homme kindlasti enam see, kes on täna, ning eilsest päevast pole tal eriti mälestusi säilinud. Ta muutub pidevalt, kas ühel või teisel moel. Peab möönma, et need muutused toimuvad alati paremuse poole. Kaksikutel on alateadlik vajadus varjata oma tõelisi soove ja püüdlusi, maskeerides neid kas sõnamängu või vastandliku käitumisega. Tavaliselt püüavad nad kõigepealt teid äärmisse segadusse ajada.
Kaksikuid armastada on kerge ja tore, kui ei püüta lõpuni tema hinge tungida. Tema sisemuses on teatud piirkond, mis kuulub ainuüksi temale ja mida ta ei jaga ühegi inimolendiga, ka mitte teiega. Võtke asja kergelt ja rahulikult. Ärge muutuge talle tüütavaks, hoidke ta meeled elevil ja ta pakub teile niisugust romantikat, mida mujalt annab otsida.
Paljud kaksikud abielluvad enam kui kord, seejuures kordusabielude tõenäosus seda suurem, mida varasemas eas nad esmakordselt selle sammu astuvad. Kõige rohkem otsib ta endale mõttekaaslast, kelle aju töötab tema omaga sünkroonis. Ta ei igatse endale igavat ja halli kodukana, keda võiks tuhvli alla suruda. Ei maksa arvata, et Kaksikutest mees pöörab külmalt selja kõigile teistele naistele, kui on abielusõrmuse sõrme pannud, ent sedasorti suhtlemine ei tähenda veel kaugeltki romantilist vahekorda. Kaksikud vajavad küll korraga kahte armastust, kuid mitte ilmtingimata kahe naise vastu. Paras ristsõnamõistatus?
Ent kui õpite temast tõeliselt aru saama, on teil ka lahenduse võti taskus. Leidub küllalt palju Kaksikuid, kes loovad avalikult või varjamatult juhuslikke vahekordi, ent naine, kes oskab saavutada Kaksikutega vaimse harmoonia, ei pruugi iial karta ei vaimset ega füüsilist truudusetust. See on peaaegu raudne reegel. Ent niisama, asja ees, teist taga, ta ennast aheldada ei lase.
Armukadedus on asi, mis ei tohiks Kaksikutest mehe puhul küll iialgi muret teha, kuna omanditunne ei kuulu tüüpilise Kaksikute karakteri juurde. Teatud annus armukadedust on loomulikult igaühele kaasa antud, kuid Kaksikutel on see üldjuhul üsna väike. Armastus ei taandu selle mehe puhul puhtfüüsilisele vahekorrale. Oma meelte kaudu kuuleb, näeb ja tunneb ta tohutult enam kui teised ning fikseerib peenemadki tundevarjundid. Ta väljendab oma tundeid romantiliste, kõrgelennuliste sõnadega ja täidab teie südame oma ideaalide kummalise võluga.
 
 VÄHK – ROMANTILINE JA SIHIKINDEL
Kahtlemata on ta romantiline unistaja. Ent samas võib olla ta sedavõrd praktiliselt arvestav, et nii mõnigi kipub teda kuivikuks pidada. Vähi käitumine on mõnikord karm ja hoolimatu, ent tema süda on alati õrn ja osavõtlik ning välisärritajatele sedavõrd tundlik, et ta tunneb ennast selle tõttu sageli kaitsetuna ja kergesti haavatavana. Te ei tea, kas pöörata talle selg või emmata teda tuliselt. Kõige raskem on Vähiga hakkama saada siis, kui ta kardab midagi või kedagi kaotada. Selleks võite osutuda ka teie.
Olete leidnud igati õige mehe, eriti juhul, kui tahate, et üür ja muud maksud oleks õigeaegselt tasutud. Ta armastab turvalisust ja kindlustatust niivõrd, et kohati võite raha pidada oma kõige ohtlikumaks rivaaliks. Ent Vähist mehel on kokkuhoiust oma eriline arusaam. Parem viib ta teid parimasse restorani, kui riskib mõnes odavas söögikohas saada ebaviisaka teenindamise osaliseks ja rikkuda ebakvaliteetse toiduga oma tundlikke seedimisorganeid. Tavaliselt on Vähist mees ka ise päris hea kokk.
Ta võib teid üllatada omavalmistatud maitsvate toitudega. Kui ta kutsub teid oma korterisse õhtusöögile, siis mõtleb ta seda tõsiselt. Ka siis, kui ta kutsub teid vaatama oma gravüüre, ei ole see pelgalt ettekäändeks, et olla teiega kahekesi.
Muidugi võib ta teha ka tormakaid lähenemiskatseid, ilma et ta hakkaks gravüüride või pirnipuust laua vaatamist ettekäändeks tooma. Ent kuigi ta flirdib üpris meelsasti, võtab tavaliselt mitu aastat aega, enne kui ta tõsiselt armub. Tal pole kerge leida naist, kes vastab kõigile tema nõuetele. Mitte igaüks ei vasta tema standarditele. Enamik Vähke kardab end ära kõrvetada. Valitud partneris pettumine on Vähile tõeline südamevalu.
Vähk on küllalt arglik ega torma esimesel võimalusel armuvahekorda. Ent kui ta on otsustanud, siis pole teda sugugi lihtne tagasi tõrjuda. Romantilise armastaja osa mängib ta väga oskuslikult. Vähist mees on naistega suhtlemisel galantsuse musternäidis. Ta on tavaliselt džentelmen seni, kui teie olete leedi. Ent kui tal on mingisugune lootus teid endale võita, muutub tema arglikkus üleöö hulljulguseks. Te leiate end igati ausameelse ja otsusekindla mehe vangistusest, kes ei võta kuulda eitavat vastust ühelegi oma ettepanekule.
Piltlikult öeldes ei mahu siis teie postkasti enam ühtki kirja peale tema omade, teile helistada ei õnnestu enam kellelgi peale tema ja jalutama minna pole teil muud võimalust kui ainult koos temaga. Kui te igatsete kuupaisteliste ööde järele, kus te saaks unistada koos mehega, kes hoiab teid embuses ja kaitseb kõige kurja eest, siis just sellise turvalisuse leiate Vähist mehes.


Horoskoop Lõvi
LÕVI – SÄRAV JA RÜÜTELLIKKõige tõenäolisemalt leiate ta näitelavalt või imetlevate sõprade ja sugulaste ringist. Ta võib küll raisata raha, kuid ilu ja veetlevus pole tema meelest asjad, mida tasuks tühja auditooriumi peale raisata. Tal peab alati olema kuulajaskond. Õhtustel koosviibimistel on Lõvi tavaliselt seltskonna hing, kuid ta ei lasku kunagi kojanarri mängimiseni. Hoolimata sellest, millise mulje Lõvist mees teile väliselt jätab, ei ole tema sisemuses jälgegi kergemeelsusest. Temas on tunduvalt rohkem püsikindlust, kui pealt paistab. Ta teab täpselt, mida ta tahab, ja harilikult ka saab selle. Ning mis ta on saanud, seda oskab ta ka üsna hästi hoida.
Ärge laske end ninapidi vedada tema siledakskammitud kasukast, mis annab talle vagura väljanägemise. Proovige teda vaid vastukarva silitada ja kohe hakkavad sädemed raginal lendama. Tema viisaka käitumise ja kannatliku rahulikkuse taga on peidus uhke eneseväärikuse ja edeva kõrkuse hõõgvel söed, mis on iga hetk valmis leekidesse lahvatama ha tuhaks põletama tüütu naisolevuse, kes rumalast peast arvab, et suudab teda valitseda.
Lõvi on rüütellik ja galantne kavaler, hoolitsev, kaitsev, tundeküllane ja südamlik. Te ei tarvitsegi eriti palju püüniseid üles seada, et teda romantikasse meelitada. Lõvi kirg lööb hetkeliselt lõkkele. Pole vaja muud, kui tabada sobiv silmapilk, lisada sellele paras annus küünlavalgust ja romantilist viiulimuusikat. Tegelikult võite isegi küünlavalguse ja viiulid ära jätta. Ka ainuüksi teie enese kohalolek ja sobiv silmapilk võib asja ära ajada.
Lõvi on truu, ent te peate talle ka ohtralt romantikat ja hellust pakkuma. Vastasel korral sunnib tema ülisuur vajadus armastuse ja imetluse järele otsima seda kõike mujalt. Kui suhe on rajatud tõelistele sügavatele tunnetele, siis on ta tõenäoliselt truu, kuigi ka siis kipuvad tema silmad veidi ringi vilama. Kui osata temaga õigesti käituda, siis on tema üleaisalöömised arvatavasti igati süütud ja kahjutud.
Lõvist mees ei hoia kurameerimise ajal raha kokku. Ta viib teid parimatesse restoranidesse, puistab üle lillede ja parfüümidega ning võtab kõige kallimad kohad teatrisse. Ent Lõvi võib kurameerimise ajal oma veiderdamisega hinge põhjalikult täis teha, kuid sellele vaatamata ei ole ta sugugi halb kandidaat pikaajalise partnerluse loomiseks. Kui te ei keeldu enda ego pisut maha surumast ja oma edasist elu temakesksele orbiidile suunamast, võite arvestada tema kustumatu armastusega ning teil ei pruugi karta üksijäämist.


Horoskoop Neitsi
NEITSI – TÄPNE JA KRIITILINEKui teie süda januneb romantiliste unistuste ja muinasjuttude järele, võite kergesti janusse surra. Armuvahekord Neitsiga võib tulise tundeinimese haleda matsuga vastu jäist maapinda paisata ja see teeb parasjagu haiget. Ta pole seda tüüpi mees, kes tuleks teie magamistoa akna alla serenaadi laulma. Teil annab kaua oma kuupaistesel rõdul oodata, kuni ta ennast mööda ronirooside tugivõrestikku üles vinnama hakkab.
Armastus, mis avaldab ennast erutavates emotsioonides ja sentimentaalsetes lubadustes, ei jäta Neitsit ainult külmaks, vaid hirmutab ta lausa ära. Neitsi puhul ei anna tulemusi ka agressiivne rünnak, samuti ei mõju talle koketsus ja seksuaalsus. Neitsi ootab armusuhetest kvantiteedi asemel eranditult kvaliteeti.
Neitsist mees on segu teravast mõistusest ja kindlast maast. Võrgutamiskunstis on ta lausa meister ning võiks oma jaheda flirtimismaneeriga purustada terve hulga südameid, kui tema kriitiline ja analüütiline meel ja raskesti rahuldatav nõudlikkus ei lase platoonilisuse piiridest kaugemale minna. Neitsi tõelise kire äratamiseks on vaja põrgulikult kumma leeki. Juba üksnes tema sünnipärane kombekus ja valivus takistavad tal astumast juhuslikesse vahekordadesse.
Tal on muidugi aeg-ajalt maise iseloomuga füüsilisi elamusi, kuid need pole reeglipärased nähtused. Ta lihtsalt kontrollib, ega tema mehelikud võimed pole nõrgenenud. Mees on loomulikult ikka mees, ning ka selge mõistusega ja ennast vaos hoidev Neitsi pole ka igavesti immuunne inimnatuuri ürgsete instinktide vastu. Mitte kõik Neitsid ei jää elu lõpuni süütuteks poisteks, kuigi väliselt paistavad nad küll alati patust puhastena.
Naise valimises on Neitsi niisama piinlikult täpne ja kriitiline, kui söömises, koristamises, tervise eest hoolitsemises ja töös. Kui aga Neitsist mees on lõplikult otsustanud, siis avab ta ennast liigutava lihtsusega. Tema armastus põleb ühtlase leegiga, mis ei hüple nagu teiste päikesemärkide meestel, ning see annab pikkade aastate vältel mõnusalt sooja. Kui tema armuleek on süüdatud, on see ühtlaselt tugev ning seda on peaaegu võimatu kustutada. Aga see peab ka olema ainulaadne jalg, mis kristallkingakesse sobib, sest Neitsi on pedantselt valiv.
Neitsist mees on tähelepanelik kõigi naise silmis tähtsust omavate pisiasjade suhtes. Tal on ülihea mälu ja ta ei unusta iial ühtki tähtpäeva, kuigi ta ise vahest ehk imestab väheke, miks te neid nii tähtsaks peate.
Neitsi on igati ustav ja kindel elukaaslane ning talle on vastumeelt suhete purustamine, ent kui tema meelest on igasugused sündsuse piirid ületatud, siis ei kõhkle ta suhtele lõppu tegemast. Ta ei vala möödunud õnnehetkede mälestuseks sentimentaalsusepisaraid.
Kui palju on siis neid mehi, kes on tööd rühmavad, kena välimusega, hästi riietuvad, samal ajal puhtad ja korralikud, kellel on meeles kõik tähtpäevad ja kes oskavad oma pangaarvega imesid korda saata?


Horoskoop Kaalud
KAALUD – VEETLEV JA MEISTERLIKKaaludest mees võib olla ärritavalt järjekindel, ning tema harjumus kõike, sealhulgas armastust mõistuspärastada ajab teid raevu. Ei mingit musta maagiat, vaid ainult kaine, praktiline mõistus ja hingesoojus. Temas pole hüpnootilist kütkestavust, vaid ta veetlus põhineb loogilisusel ja reaalsusel. Ja juba te igatsete tema naeratuse järele ja vajate seda nagu rändur vett. Peab olema kivikõva süda, et vastu panna Kaaludest mehe sarmile, ja siis tuleb kokku tahtejõud kokku võtta, et mitte selle siirusest üles sulada.
On perioode, mil kaalukausid kõiguvad metsikus tempos üles-alla. Sel ajal võite talle külma vett krae vahele valada, karjuda või kasvatada tiritamme, et endale tähelepanu pöörata. See kõik on asjata. Naiivne oleks arvata, et armastus on midagi siledat ja rahulikku Kaaludest mehe kõrval. Ent kui kaalukausid on tasakaalus, siis on elu Kaaludega joovastav.
Kaalud ei kaota huvi vastassoo vastu enne, kui on vähemalt 90-aastane. Kui ta on õnnelikus abielus, siis võib tegemist olla puht akadeemilise huviga, ent see teema ei muutu talle kunagi igavaks. Kui mitte muud , siis kujutab ta vähemalt iga kena neidu nähes endale ette, kui tore oleks temaga tantsupõrandal keerelda.
Kaaludest mees on armastamise kunstis suur asjatundja juba šokeerivalt varakult. Talle ei meeldi öelda “ei” ja ei meeldi, kui seda talle endale öeldakse. Kaaludel on kaasasündinud aje takseerida iga kolmandat-neljandat naist ja kaaluda, kas see oleks sobiv kandidaat hingeliseks partneriks. Sageli ajavad nad sõpruse ja armastuse mõiste lootusetult segamini. Ent kogu oma eksperimenteerimise juures kannatavad nad harva südamevalu käes. Kaaludest meestel õnnestu säilitada enda jaoks piisavalt vabadust, et tunda armastusest täit naudingut, ilma et sentimentaalsuspisarad tema rõõmu rikuks. Armuseiklused ehk jätavad ta hinge mõne kipitava jälje, kuid need kaovad tavaliselt varsti.
Armastuse tehnilises osas on ta ekspert, ja vist seetõttu ei oskagi ta ennast hingeliselt teie meeleolulainele häälestada. Kaaludel puudub võime aru saada partneri vajadusest teda sügavamalt mõista. Ta tahab teile igati meelepärane olla, kuid mõistab harva teie vaikset soovi, et ta rahuldaks kõik teie igatsused. Ja võib tunduda täiesti uskumatuna, et tal on nii hea intuitsioon abstraktsetes asjades, nii suurepärane loogika järelduste tegemisel, nii hea oskus selgelt, avameelselt ja kõiki fakte arvesse võtvalt arutleda, ning kõige selle juures võime olla nii tobedalt nürimeelne kõige suhtes, mis paneb teid seesmiselt keema.
Kui olete armunud Kaaludest mehesse ja olete kindel, et teie tunded on tõsised, siis ärge kõhelge, vaid tegutsege julgelt ja otsustavalt. Tal on vaid hea meel, et võtsite initsiatiivi enda kätte. Kui vaadake ette, et ta ei jätaks kõige otsustamist teie hooleks, sest juhul kui mõni asi peaks viltu minema, ütleks ta rahuldustundega: “Niimoodi otsustasid ju sina, mitte mina.”


Horoskoop Skorpion
SKORPION – KIRGLIK JA HÜPNOOTILINEKui emotsioonide üleküllus on teile koormav ning teid hirmutab sõna “kirg”, pole Skorpion teie jaoks õige mees. Kuidas saab keegi, kelle enesevalitsemine on nii täiuslik, olla kirglik, pealegi veel ohtlikult? Ta vaid blufib oma välise külmusega. Tema seesmised tunded on hõõguvkuumad. Tema näilise tagasihoidlikkuse kesta all kõik hõõgub, susiseb ja pulbitseb. Vahest suudate hoida neid lõõmavaid leeke oma kontrolli all ja siis olete varustatud südantsoojendava tulega eluks ajaks. Võimalik, et olete ka ise kireinimene. Siis on ju kõik hästi. Ent pärast ebaõnnestunud episoodi Skorpioniga tunnete piinavat valu südames mitu kuud, võibolla isegi aastaid, ning ükski vahend ei leevenda seda.
Skorpioni on võimatu alistada ja seejärel lahata. Tema jäise reservaaerituse kooriku all kõik pidevalt muliseb, sisiseb ja ajab auru nagu vedurikatlas. Kui teil on õnne, siis hoiab ta kaane kogu suhte ajal tihedalt peal, kuid kui te talle liiga teete, lendab kaas vägeva ilmkärakaga pealt. Ohutust kaugusest vaadates on see üpris meeliülendav vaatepilt. Neil meestel on äga iseloom, mis plahvatushetkedel võib lüüa eluaegseid haavu.
Skorpion ajab teid ülimasse segadusse oma kahepaikse loomusega, mis on kummaline segu metsikutest kirgedest ja külmast arvestusest. Ta valitseb võrdselt neid mõlemaid, lastes soovikohaselt end juhtida kas mõistusest või tunnetest. Skorpion armastab müstikat ja saladustesse tungimist, ning vaevalt küll, et teil mõni saladus enam alles jääb, kui ta teid oma tuliste silmade ja puurivate küsimustega kompima hakkab. Oma üliarenenud erootilisuse juures ei lasku ta iialgi madalate kirgede tasemele, mis võiks teistele keelepeksuks või irvitamiseks ainet anda.
Skorpion kaldub kõiges pisut liialdustesse. Eeskätt armastuses. Ta suhtub sellesse suure enesekindlusega. Armuvahekord ei hirmuta teda, ei aja kunagi segadusse ega ole talle ootamatuseks. See on mõlkunud tal meeles juba sellest saati, kui ta sai endale oma esimese jalgratta, väga võimalik, et kolmerattalise. Ent tema reaktsioonid on pidevalt kontrolli all, isegi romantilistel hetkedel. Kui tal on mingi määrav põhjus, mis keelab tal lähemaid suhteid loomast, siis võib tema sisemuses märatseda lõõmav kirgede orkaan, kuid läbi seda katva paksu jääkooriku ei märka te selle nõrgematki kuma. Ta on võimeline tüdruku poolhulluks piinama, kuni tal lõpuks otsustavalt juuksetukast kinni rabab ja oma kuslapuudžunglisse tirib.
Skorpion on selline haruldane ja harvaesinev tüüp, kes võib kusagil sadamakõrtsis meestega viina visata ja roppe anekdoote rääkida, samas aga nagu nõiaväel kõige üllamaks ja õrnemaks armastajaks muunduda. Pole mõtet sellele mehele vastu panna, kui leegid on lõõmama löönud ja ta on otsusele jõudnud, et tahab teid. Ta hüpnotiseerib teid korrapealt, ning kõigest teie tarkadest kavatsustest pole enam jälgegi järel. Skorpionist kiirguv tõmbejõud on peaaegu et käega kombitav.


Horoskoop Ambur
AMBUR – OTSEKOHENE JA OPTIMISTLIKAmbur tüüpilise optimistina särab kui õnneseen, ta on õnnelik ja rõõmsameelne. Muidugi tuleb ka tema elus ette päevi, mil kõik on mustas toonis, ent ta toibub kiiresti sellisest olukorrast. See kehtib Amburi kohta ka armastuses. Tal on õnne. Ning kui tal seda ei ole, siis toibub ta kiiresti. Ambur ei vaata inimese välimust, vaid otsib tema tõelist, sisemist väärtust. Amburi jutt on niisama sirge nagu tema sümboolne nool.
Ta võib öelda kohutavalt otsekoheseid ja solvavaid sõnu, ent kui olete temasse armunud, siis kannatate selle välja. Muidugi on teil täielik õigus vihastuda ja solvuda, kui Amburist mees oma säravate, elavate silmadega teile otsa vaatab ja teadustab, et olete just sedasorti naine, keda iga mees kõhklematult endale armukeseks valiks.
Hetkel, mil tahate talle kõrvakiilu virutada, manab ta näole poisilikult süütu ilme ning selgitab, mida ta selle alla mõtles. Keskaja kuningad ja aristokraadid abiellusid ju kaine arvestusega, ning nende naised olid enamjaolt inetud ja vormitud olevused. Siis nad pidasidki armukesi, kes olid imekaunid ja armsad.
Oma sulni, süütu naeratusega ei sarnane Amburist mees üldse kurja halli hundiga. Ta meenutab rohkem skaudisalga juhti. Ent armuasjus pole ta sootukski noor skaut. Seda tuleks meeles pidada juhuks, kui ta peaks teid pikemale jalutuskäigule kutsuma. Amburist mehe romantilised vahekorrad on pinnapealsed, kuid armuasjades on ta aus. Ambur lausa otsib juhuslikke vahekordi, ning mõnikord on need tõepoolest nii põgusad, et ei teata teineteise nimegi.
Olles kibedate kogemuste varal mõistnud, kui petlikud on kõigi teiste meeste igavese truuduse vanded, mõjub Amburi avameelsus teile kosutavalt ja värskendavalt. Te isegi ei võpata, kuuldes temalt, kui arvukalt tal on armuseiklusi olnud ja mida ta teie armuloolt ootab – kõik on esitatud äärmiselt selgelt ja loogiliselt.
Naised tõlgitsevad sageli valesti Amburi seisukohti ja peavad suhet temaga palju tõsisemaks, kui see tegelikult on, ning samal põhjusel paistab mõnikord, nagu mõlguks tal mõttes päevavalgust kartev armusuhe, kuigi ta otsib vaid mittefüüsilist sõprusvahekorda või lihtsalt naissoost seltsilist, kellega ringi kolada. Ta on suur flirtija, see on tõsi, kuid ta pole ainult seksi otsingul. Talle meeldib vaheldus ning ta vajab vaimset turgutust. Tavaliselt kui naine hakkab asja tõsiselt võtma, on Amburile see vaid meelelahutus.
Amburist mehed nõuavad naiselt intelligentsust. Tark naine oskab Amburile anda tegevusvabadust. Kui te suhtute ellu nii nagu tema seda teeb ja võtate inimesi sellistena nagu nad on, siis olete täitnud kõik põhinõuded, olemaks naine, keda ta vajab. Nii kaua, kui te olete üksteise vastu üdini ausad, on teie kooselu sama tore, kui kirevate lohede lennutamine. Ent ärge andke sellele mehele kõike, mida ta ihaldab. Lihtsalt olge ise tema ihalduse objekt, olge ärksameelne ja laske temal juhtida ja valitseda teie energiat. Ambur ei talu igavalt norutavaid naisi, kes teistega hästi ei seltsi. Ta on ülimalt uhke iga teie ande üle, nii et püüdke vähemalt üks selline endas välja arendada.
Ambur mõtleb nii ajude kui ka südamega. Ta pole eriti mõistlik. Mõnikord on ta lausa tobedalt julge. Ta komistab ja kukub, tõuseb siis püsti ja proovib uuesti. Ent te andestate peaaegu kõik, kuna ta kingib teile midagi tohutult väärtuslikku – siira ja ausa armastuse. Kõik Amburid peavad armastusest alati suurt lugu. Ambur astub armuvahekorda küll taltsutamatu õhinaga, kuid peatub otsemaid, kui jutt läheb abiellumisele. Ta mõtleb asja igakülgselt hoolikalt läbi ning teeb seejärel tavaliselt vale otsuse. Kuigi armusuhetes on Ambur tuline ja igati suurepärane partner, pole teda sugugi nii lihtne kinni püüda.


Horoskoop Kaljukits
KALJUKITS – ÕRN JA UNISTAVTa on pelglik, kuid tugev ja sitke. Ta on meeldiv, kuid ääretult auahne. Kaljukitsest mees jätab mulje, nagu eelistaks ta olla üksi. Tegelikult ta ei soovi seda. Oma salajastes unistustes on Kaljukits parandamatu romantik, ent ta valitseb oma natuuri. Range distsipliini planeet Saturn nõuab temalt mõistlikku käitumist, praktilist tegutsemist ja tõsiste eesmärkide taotlemist. See on tema rist, mida ta higi ja vaevaga peab kandma. Aga pöörake kindla ja vankumatu Kaljukitsest mehe sisemus pahupidi ja teie ees seisab lõbus, õrn unistaja, kes tunneb rõõmu tuulest, mis tema juukseid sasib, ja kelle nägu lööb komplimentide puhul särama, mees, kes januneb põnevate seikluste järele.
Ainult vähesed äravalitud suudavad seda üksildast hinge vabastada tema salajasest vanglast. Ja kui te seda olete suutnud, avastate ühtäkki, et tema süda on niisama soe ja sõbralik kui õdus kaminatuli talveõhtul. Ent ärge tormake teda ülepeakaela kallistama, ootuses, et ta teid taevatähtede juurde viib. Sellised asjad kuuluvad tema seesmise natuuri juurde, ent seesmiseks natuuriks see ka jääb.
Muidugi võite proovida poetada vihjeid, et teie arvates on tema konservatiivsete käitumismaneeride taga peidus kammitsetud tuli – ehk söandab ta siis lõpuks lasta paaril tulekeelel välja vilksatada.
Tal on eluline vajadus kuulda enda kohta, et ta on hea, tark, kena, huvitav ja ihaldusväärne, kuid kuna ta laseb vaid haruharva välja paista oma tõelisi vajadusi, siis jääb ta tavaliselt komplimentidest ilma. Kui keegi teda avalikult imetleb, siis satub ta segadusse ega tea, kuidas reageerida. See, et ta marupolkat tantsima ja kukerpallitama ei kuku, ei tähena veel sugugi, et ta südamest rõõmus ei ole.
Kaljukitsest mees ei torma teiega küll Pariisi teie armastuse koidikul, kuid ta viib teid kindlasti Tadž Mahali ühel kuupaistesel ööl neli-viiskümmend aastat hiljem, siis kui teistel meestel enam jalad põlvist hästi ei paindu. Armuvahekord Kaljukitsest mehega juhul, kui see viib abieluni, tähendabki magustoidu söömist lõpus, kuhu see õigupoolest kuulubki. Kaljukitsest mees abiellub harva rutakalt ega kahetse tehtud sammu hiljem järele mõeldes. Enamus Kaljukitsede abielusid on kindlad. Ent kui ta leiab, et on teinud vea, siis purustab ta sidemed otsemaid.
Kaljukits pole tuline armastaja, kes vallutab teid oma leegitsevate silmade ja kirglike sõnadega, kui ta vabastab teid kõigist teie naiselikest kartustest. Väliselt on ta kalk ja kõva, kuid tal on pehme ja soe süda. Ta lõhub hunniku kaminapuid valmis ja istub siis koos teiega tule ääres, hoides hellalt teie kätt. Pole tähtis, kui palju halle juukseid, ülemääraseid kilogramme või kortse aastad teile juurde on toonud, tema jaoks jääte te igavesti tütarlapseks, kellele ta kunagi ammu lausus “Ma armastan sind”.


Horoskoop Veevalaja
VEEVALAJA – UUDISHIMULIK JA ETTEARVAMATUVeevalajast mees ei käitu kaugeltki nii, nagu armunud tavaliselt käituvad. Kui ta tunneb, et on õnge sattumas, siis laseb ta oma käitumisest välja paista, et te ei meeldi talle. Lihtne ja loogiline. Järelikult, kui ta leiab, et keegi talle ei meeldi, siis peitub selle taga kindlasti midagi. Kuid mis nimelt, selle selgitamiseks tuleb parasjagu vaeva näha, sest rohekarvulised nüansid võivad küllaltki komplitseeritud olla.
Veevalajast mehele ei meeldi avaldada oma tõelisi tundeid, ehkki tema meelistegevuseks on teiste inimeste tunnetes sorimine. Nii sõprus kui armatsus tõotab teda rikastada uute huvitavate kogemustega, seepärast analüüsib ta neid variante ägeda põhjalikkusega.
Naine, kes tahab Veevalajat ankrusse panna, peab kõigepealt oma mõistatusliku käitumise ja olekuga temas enda vastu huvi äratama. Avatud raamat ei tekita temas iialgi mingit huvi. Tema tähelepanu köidavad just kinnikleebitud leheküljed – ja mida kõvemini on need kinni kleebitud, seda tugevam detektiivivaist temas välja lööb. Veevalaja on väga galantne õrnema soo vastu, ent väline õrnus ja kuulekus võib olla ka miraaž nagu ka näiline järeleandlikkus. Ärritatud olekus kipub ta sageli sugudevahelise erinevuse tunnusmärgid ära unustama. Liitke siia juurde veel tema käitumise prognoosimatus ja polegi midagi imestada, kui ühel hetkel on teie silmad täis pisaraid.
Arusaamatused algavad tihti ka sellest, et Veevalaja kipub armastuse aluseks pidama kõige soojemat ja sügavamat sõprust. Ta valib endale tüdruku, kes on igati kambajõmm ja vaimustub kõigist tema arvukatest huvidest. Tema ideaaliks on naine, kes on talle vaid sõber ja kes ei esita talle ränki emotsionaalseid nõudmisi. Veevalajast mehel on raskusi armastuse füüsilise väljendamisega. Esimese suudluse teokstegemine võib väldata küllalt pikka aega. Ent selle ootamine tasub end ära ning sellega kaasnev teadmatuse moment lisab omajagu võlugi.
Veevalajale on seks vaid osake tema eluideaalist. Juhul, kui asi kipub kalduma lubamatu
Veevalaja pole armukade. Ta usaldab teid seni, kuni tõestate talle oma truudusetust. Ta usaldab teid sellepärast, et tema loomus sunnib teda selleks. Ta on teid juba igatkanti lahti lahanud ja analüüsinud ning leidnud, et teie iseloom teda rahuldab. Ent tema ise võib teile parasjagu südamevalu valmistada. Kõige targem on endale kinnitada, et poel tähtis, mis kellani ta mõne sõbra juures istub, tegemist on ju ainult tema sünnipärase uudishimuga, tema järjekestva huviga inimeste vastu, mis teda selleks sunnib.


Horoskoop Kalad
KALAD – TUNDLIK JA MÕISTEVKaladest mees võib tagada teile turvalise tuleviku või purustada kogu teie elu, rääkimata südamest. Pange oma mõte liikuma ja tehke kindlaks, kas see Kala, kellega te kavatsete kuuvalgel ujuma minna, teab, millal algab tõus või mõõn. Kaladest mees võib olla kõik, mida te ainult soovite – või kõik, mida te ei soovi.
Kaladest mees on vaba eelarvamustest. Ta ei mõista hukka indiaanlast, enne kui pole ise paar miili mokassiinides maha käinud, ega võta seisukohta nudisti suhtes, kui pole ise palja tagumikuga tiiru läbi linna teinud. Ja isegi siis püüab ta neisse mõistvalt suhtuda ja hoidub kriitilistest märkustest. Ta ei süüdista inimesi naljalt ning on nende vastu südamlik ja salliv.
Kalad vajav sageli pikemaajalist puhkust. Ta hing nõuab aeg-ajalt üksindust, et värskendav tuulepuhang saaks kosutada sinna võõraste murede tekitatud haavu. Tal on vaja aega, et taastada oma individuaalsus. Ärge pahandage Kaladest mehe vaikuseperioodide pärast. Ta vajab neid üliväga. Kui ta soovib olla omaette, jalutada üksi, siis laske tal seda teha. Liigne enese seltskonna pealesurumine võib võtta Kalade armastuselt kõik ilusa, mis selles leidub. Teda ei tohi mingil moel ahistada, ta vajab enda ümber kasvuruumi.
Kaladest mees on tundlik ja kergesti haavuv, kuna ta teab oma vigu ja tunnetab neid teravalt. Ta lausa vajab, et tema ihalduste objekt või hea sõber kiidaks tema voorusi. Ärge kunagi jätke talle ütlemata julgustavaid sõnu.
Kaladest mehed lähevad küll aeg-ajalt endast välja, kuid nende viha ei ole tavaliselt äge ega kauakestev. Kui see on möödunud, siis on kõik jälle hästi ning elu on taas niisama rahulik kui enne.
Kaladest mees ei ole armukade, ja kui ongi, siis on ta nii hea näitleja, et ei näita seda välja. Kuid vaatamata lüürilisele õrnale iseloomule on ta ikkagi mees ja loodab teie täielikule lojaalsusele. Te peate ise oma armukadedust vaos hoidma, sest tal on mõlemast soost südamesõpru ning ta kuulab üsna hiliste tundideni nende pihtimist.
Kaladest mees jumaldab ilu ning aeg-ajalt peatub tema pilk teie kaunitel säärtel. Hoidke teda veidi tagasi ja tasuks saate endale meeldiva kaaslase, kes on nii romantiline partner kui ka sõber, kellega võib rääkida kõigest päikese all. Ühelgi Kalade märgi all sündinud mehel ei jää romantikast vajaka. Neist lausa õhkub seda. Armastuses vajab Kaladest mees emotsionaalset tuge, ta vajab julgustust ja piiritut usaldust, kuid ärge teda väljamõeldud muredega üle koormake. Toetage tema meeletuid ideesid, sellega loote viljakandva pinnase õnnelikuks suhteks.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar