1. nov 2014

Veetluse maagia

VEETLUSE MAAGIA.
Kas sa oled märganud, et kui sa vahel vaatad oma fotosid, siis sa justkui lähed ajas tagasi minevikku, tunnete ja üleelamiste juurde, mis olid sellel perioodil, siis kui olid tehtud need pildid? Samas, kui on muutunud su sisemine olek, muutub ka su välimus. Silmad ja huuled muutuvad... Võimalik, et kortsud tekivad täitumatute lootuste ja muude üleelamiste pärast. Su välimus sõltub paljuski sinu hormonaalsest tasakaalust, mis mõjutab su ainevahetust, su pikkust ja su organismi füüsilist vananemist. Palju aitab kaasa ka meie meeleolu ja mõtted. Aga see tähendab, et antud protsessi on võimalik kontrollida ka oma mõtete ja tunnetuse läbi.
Niisiis - veetluse maagia.
Võta oma foto, mis on pärit ajast, kui olid noorem ja õnnelik. See foto peab kindlasti sulle meeldima ja ka teistele, kes on seda fotot näinud. Istu laua taha ja aseta see foto lauale enda ette. Vaatle fotot ja ütle:
"Las minevik tuleb tagasi minu olevikuks, ja et ta jätkuks edasi tulevikus."
Mingi aeg istu vaikuses ja (seesmiselt) täielikus liikumatuses. Alusta sisemist tööd. Hakka meenutama oma elu sündmuseid tagurpidi järjekorras, praegusest momendist tagasi sinnamaani millal oli tehtud see foto. Püüa meenutada ainult meeldivaid sündmusi, kuid kui meenuvad ka negatiivsed sündmused, siis kasuta oma tahtejõudu ja püüa nad kustutada oma elust. Selle jaoks ütle mõttes:
"See, nagu udu, on mu elust läinud..."
Oma meenutustes jõua selle momendini, mil see foto tehti. Võib-olla kulub sul selleks vaid minut, kuid võib-olla kulub sul selleks terve tund. Peamine on, ära kiirusta. Ära piirdu vaid meenutamisega, vaid püüa neid hetki ka uuesti läbi elada, et muuta neid rohkem reaalseteks, nagu praegune olevikuhetk. Nii ja kui sa lõpuks jõuad sellesse vanusesse tagasi, kuhu sa tahad jõuda, siis ütle:
"Ma tahan kogu oma eluks jääda sellesesse vanusesse."
Nüüd aseta oma peopesad foto peale ja kujutle, kuidas su kätest väljub mingi energia, kuidas ta murrab läbi foto paberi foto sisse, liikudes seal ringi ja siis naaseb tagasi su kätesse. Püüa tajuda kahepoolset sidet, ruumi vastastikust mõju. Kujutle, et sel hetkel sa võtad fotolt justkui oma kujutise energeetilise jälje. Tunneta kuidas su peopesadesse tuleb pikkamööda astraalne projektsioon - mingi energeetiline mask, mis dubleerib su kuju kontuure, mis on salvestatud su fotol. Ettevaatlikult, hoides seda maski, vii aeglaselt käed oma näo juurde. Tunneta, kuidas see astraalne kujutis puudutab su nägu ja kuidas selle mõjul su välimus hakkab vaikselt muutuma, luues jooned, mis olid fotol. Kujutle, et see väline mask saab ka sinu sisemiseks kujutluseks. Fikseeri oma uus välimus, ja mitte ainult välimusega seotult vaid ka sellega seotud tunnetus. Võta aeglaselt peopesad oma näo eest. Pane peopesad kokku ja sea ka sõrmed vaheliti. Püüa tunnetada, et su energeetiline süsteem on suletud ja ütle paar korda:
"Ma tahan jääda sellisel kujul kogu oma eluks".
Seda lauset öeldes tunne noort energiat mitte ainult seesmiselt vaid ka ümber iseenda. Ava sõrmed. Pane see foto teistest eraldi, kus ta ilusasti ja turvaliselt säilib. Sellisest rituaalist piisab, et tuua tagasi oma noorus, ilu ja kerguse tunne. Kuid täieliku ja pideva toime jaoks on seda rituaali vaja läbi viia võimalikult sagedasti. Igal ajal, kui keegi sind ei sega, aseta foto enda ette. Vaikides, vaid tunnetades ja visualiseerides hoia oma käsi selle kohal. Tunneta selle astraalse kujutise sidet ja liikumist/ülekandumist oma peopesades, mis tuleb fotolt. Too käed oma näo juurde nagu ennegi tegid. Säilita oma mälus see kujutis ja tunne ja püüa võimalikult tihti meenutada seda järgmiste päevade jooksul. Edasi püüa juba paigaldada astraalset maski ilma käte abita, ainult oma soovi ja kavatsuse ja kujutluse jõuga. Aja jooksul sa saad hakkama ka juba ilma fotota. Sa lihtsalt kujutled ette oma uut välimust ja kannad selle üle oma praegusele välimusele. Korda seda näiteks puhkamise ajal, või kui juba suudad, siis oma tegemiste sees.
Hoia alati endas seda suurepärast nooruse tunnet ja võlu. Siis sa võid iga hetk ajada eemale vanadust ja taastada oma veetlust... 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar