26. nov 2014

Vananemisprotsessi aeglustamine



VANANEMISPROTSESSI AEGLUSTAMINE.
Sisekeha teadvustamine annab füüsilises maailmas teisigi eeliseid. Üks neist on füüsilise keha vananemise märkimisväärne aeglustamine.
Väline keha vananeb ja kortsub üsna kiiresti, sisekeha aja jooksul ei muutu. Seda saab ainult paremini ja täielikumalt tunnetama õppida. Kui oled praegu kahekümnene, siis sinu sisekeha tunneb end samuti nagu siis kui sa kaheksakümmend saad. Ta on siis sama elus ja elujõuline. Niipea kui su kehaväline ja mõtete vangistuses tavaolek asendub kehas ja olevikuhetkes olemisega, muutub su füüsiline keha selgemaks, kergemaks ja elavamaks. Kui kehas on rohkem teadvust, muutub selle molekulaarne struktuur hõredamaks. Mida enam teadvust, seda väiksem on materiaalne illusioon.
Kui sa füüsilise keha asemel samastud ajatu sisekehaga, kui kohalolekust saab su tavaline teadvusseisund ning minevik ega tulevik ei domineeri enam su mõtete üle, lakkab aeg kogunemast su psüühikasse ja keharakkudesse. Aja akumuleerumine mineviku ja tuleviku psühholoogilise koormana pärsib suurel määral rakkude uuenemisvõimet. Kui oled sisekehas, vananeb väline keha palju aeglasemalt ja isegi vananedes särab ajatu sisemine olemus välisest vormist läbi ning sa ei paista vana välja... 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar