20. nov 2014

raha

Kodumaagia retsept. Universumi Tarkus. Proovime teha rituaali ja aidata rahal tulla oma ellu rituaaliga-harjutusega „Universumi Tarkus“. Kohe praegu mine ja võtta paber ja kirjuta sinna summa mida sa vajad kuus, et sa tunneksid ennast mugavalt, et raha jätkuks, kui palju sa vajad? Istu ja kirjuta 100 võimalust, kuidas sa saad seda raha:

Näiteks:
Ise saan teenida
Elukaaslane saab teenida
Saan kingituseks
Võidan loteriis
Leian…

Ja nii edasi, kuid neid võimalusi peab olema 100. Siis vajaliku summa alla kirjuta „Ma usaldan Universumit ja ma tean, et Universum on väga tark ja Universum leiab võimaluse mulle seda raha anda, näiteks on olemas 100 allpool toodut võimalust“.

Võib olla, sa kirjutad need võimalused 2-3 päeva, sa ei pea kohe kirjutama kõik 100 võimalust, sa võid rohkem aega ka kulutada, kuid akusta juba praegu. Kui järsku 30 võimalusel sinu fantaasia lõppeb, siis küsi oma sõprade käest kuidas saab sellise raha summa ja lisa oma võimaluste nimekirja, lõpus kirjuta, et sa lubad universumile anda sulle seda raha ka muul viisil, kuid mäleta vastutusest siis pärast ära ohhita ja ahhita, ära soovi halba endale ega teistele. See rituaal-harjutus laiendab sinu teadvust ja aitab ületada takistused, sa saad avada endas midagi uut ja huvitavat, avada uued võimed ja iseloomu omadused. Samas paneb sind liikuma, kui hakkad sõprade poolt käima. Selleks, et raha oma ellu meelitada tuleb ka midagi teha ja ka ennast avada. Soovin edu ja raha!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar