30. dets 2013

Milline on sinu jaoks õige amet?



Kui oled kooli lõpetanud või oled töökohta vahetamas, siis tasuks Sul seda materjali lugeda, et leida endale just see kõige õigem amet. Ehkki paljud peavad töö tegemist ainult võimaluseks raha teenida, on töö tegemine siiski palju enamat. See on võimalus ennast väljendada ning arendada oma sünnipäraseid omadusi ja võimeid. Kõige paremini tunneksid ennast elu jooksul siis, kui leiad endale sellise ameti, mis toetaks Sinu unikaalseid võimeid.


Jäär

Oled väga energiline inimene, kes naudib selliseid töid, mis oleksid katsumusterikkad ja ettevõtlikust eeldavad. Oleksid väga edukas rahaliste asjadega tegelemisel, kuna oled aus ning tead, kuidas rahalisi vahendeid kõige efektiivsemalt liigutada. Oled inimene, kes vajab kangelase staatust, mistõttu oleksid suurepärane sõjaväelane, politseinik või päästetöötaja. Kuna suudad inimesi mõista ja nende vajadusi tajuda, oleksid Sa vägagi edukas reklaaminduse valdkonnas.


Sõnn

Sinu jaoks on tööalases elus oluline see, et töö pakuks Sulle stabiilsust ja kindlust. Oled inimene, kes on valmis tegema ületunde ning Sa ei kurda kunagi selle üle. Samas eeldad Sa ka seda, et kõikide jõupingutuste eest saaksid väärilist tasu, sest heategevusega tööalastes asjades Sa tegeleda ei soovi. Oled sensuaalne inimene, mistõttu sobiksid Sulle kõige paremini tööd, mis oleksid seotud toiduga, taimedega või luksusesemetega. Oled väga meeldiva hääletooniga, mistõttu saavutaksid edu muusika valdkonnas, avalikkusega suhtlemisel ning muudel tööpostidel, kus Sul tuleks teiste inimestega suhelda.


Kaksikud

Sinu jaoks on oluline see, et töö pakuks Sulle piisaval määral intellektuaalset stimulatsiooni. Sulle on oluline see, et tööpäevad kestaksid täpselt nii kaua kui see ette on nähtud, ületöö tegemine on Sulle vastumeelne. Samas pingutad Sa ennast alati täielikult selle nimel, et kõik olulised kohustused saaksid tehtud ja nii ka asjad tavaliselt lähevad. Suudad hästi toime tulla stressirohketes situatsioonides, mistõttu oleksid väga edukas töötaja sellistel töökohtadel, mis eeldavad kannatust, tähelepanu ning kindlat närvi. Tänu oma olemusele oleksid ka suurepärane õpetaja.


Vähk

Oled kaastundlik ja väga taiplik inimene. Suudaksid ennast kõige paremini tunda selliste töökohuste juures, mis on seotud hooldamisega. Sotsiaaltöö, laste eest hoolitsemine või aiatööd on need, mis Sulle kõige enam sisemist rahulolu pakuksid. Oled rahaliste asjade korraldamisel vägagi edukas, mistõttu suudaksid suurepäraseid tulemusi saavutada ka finantsvaldkonnas. Tänu oma diskreetsusele, usaldusväärsusele ja taktitundelisusele oleksid Sa vägagi edukas ka inimeste erinevate probleemide lahendamisel. Sinu juhtimisoskused on samuti küllaltki märkimisväärsed.


Lõvi

Ehkki oled inimene, kes soovib tööasjadega tegelemisel märkimisväärseid eeliseid, oled Sa töötajana kõike seda väärt. Oled väga loov, dünaamiline ning puudu ei tule Sul ka vajalikust inspiratsioonist. Saavutad oma tööalases elus alati väga häid tulemusi, kuid kõige enam on Sul võimalik oma võimeid rakendada kõrgemal positsioonil olles. Ametid, mis tagaksid Sulle kõige parema tulemuse oleksid näitlemine, sisedisainer ning giid. Sinu tähelepanu köidavad kõik sellised ametid, mis on seotud staatuse ja prestiižiga. Oleksid väga edukas arst ja jurist. Ka lastega töötamine peaks Sulle suurepäraselt sobima.


Neitsi

Oled inimene, kes soovib olla oma tegemistega teistele inimestele kasulik. Oled julgelt valmis oma ideid ja mõtteid esile tooma, mis tagab Sulle elus mitmesugused eelised. Tajud väga hästi seda, mida ootavad Sinult nii kolleegid kui ka kliendid, mistõttu oled teiste inimeste seas kõrgelt hinnatud töötaja. Sulle sobiks suurepäraselt töö restoranides, spaades või hotellides, kus saaksid teistele inimestel kasulik olla. Sinu mälu on hea ja mõttemaailm töötab alati väga aktiivselt. See võimaldaks Sul saavutada väga suurt edu teadlasena või õpetajana. Tänu oma suurepärasele sõnaosavusele võiksid olla edukas kirjanik või kriitik.


Kaalud

Oled sarmikas, tark ja maitsekas inimene. Suudaksid oma tööalases elus kõige paremaid tulemusi saavutada siis, kui saad teiste inimestega aktiivselt suhelda. Oleksid suurepärane müügijuht, eriti kui Sinu müüdavad asjad oleksid luksusesemed. Oled oma loomult kunstiliste võimetega, mis aitaks kaasa sellistes eluvaldkondades töötamisele nagu disain ja arhitektuur. Tänu oma graatsilisusele ja diplomaatilisusele, oleksid Sa suurepärane diplomaat või klienditeeninduse korraldaja (klienditeeninduse juht).


Skorpion

Oled motiveeritud ja keskendunud inimene tööasjadega tegelemisel. Seepärast suudaksid Sa suurepäraselt hakkama saada kõikidel sellistel ametikohtadel, mis eeldavad äärmist keskendumist. Võiksid olla väga edukas meditsiinitöötaja, jurist või organisatsiooni juht. Sulle tundub vastumeelsena see, kui Sinu tegemisi teiste inimeste poolt pealt vaadatakse, mistõttu tuleks Sinu tööalasele edukusele kasuks see, kui Sinu jaoks oleks tagatud piisav iseseisvus. Oled usaldusväärne töötaja, mistõttu saavad nii kolleegid kui ka ülemused Sulle alati kindlad olla. Sulle meeldivad kõikvõimalikud müstilised aspektid elus, millest tulenevalt võiksid Sa olla edukas uurija, politseinik või psühhiaater.


Ambur

Oled entusiastlik ja optimistlik inimene ning vajad sellist tööd, mis pakuks Sulle piisaval määral erinevaid katsumusi. Sinu jaoks on rutiinse töö tegemine täiesti vastumeelne. Eelistaksid oma tööalases tegevuses reisimist ning mitmekesisust ning mitte niisama laua taga istumist. Väljas töötamine ongi Sinu jaoks ehk kõige parem variant. Sulle sobiksid suurepäraselt tööd, mis on seotud põllumajandusega, loomadega või ka spordiga. Oled filosoofilise mõtlemisega, mistõttu sobiksid Sulle ka õigusteaduse valdkonna tööd.


Kaljukits

Oled tööasjades väga leidlik ning algatuslik. Julged välja tulla oma unikaalsete ideedega. Sa ei karda kohustusi, mis eeldavad Sinult vastutuse kandmist ja tähelepanelikkust. Tänu oma sihikindlusele ja visadusele ei jää Sa alluva positsioonile eriti kauaks. Oled inimene, kes suudab teisi inimesi juhtida ja suunata, pannes kogu meeskonna ühiselt töötama. Seepärast oled inimene, keda hinnatakse väga kõrgelt. Kõige paremini sobivad Sulle töökohustused, mis tagaksid Sulle hea sissetuleku. Üldiselt suudad Sa kõikidel ametitel suurepäraselt hakkama saada, ehkki finantsvaldkond peaks Sulle ehk kõige paremini meeltmööda olema.


Veevalaja

Otsid oma ellu tööd, mis erineks tavapärasest. Tavapärane lihtsalt pole Sinu jaoks. Kõikide tööalaste asjadega tegelemise juures tood Sa esile teatud unikaalsuse, mistõttu oled Sa teiste inimeste seas üsnagi kõrgelt hinnatud tööline. Eelistad töötada kohas, kus Sul oleks võimalik olla kokkupuutes loodusega, näiteks mahepõllumajandus. Oled leidlik ja intellektuaalne. Püüad leida võimalusi selleks, et oma tööalase tegevuse tulemusena midagi uut ja huvitavat õppida ja kogeda, mistõttu võibki Sind leida väga huvitavatelt ametitelt. Sinu jaoks on oluline kujutleda, avastada ja leiutada. Võiksid olla vägagi edukas teadlane või insener. Oma tööde juures ei aja Sa taga materiaalset rikkust, vaid püüad oma tööd teha inimkonna hüvanguks.


Kalad

Oled intuitiivne ja kujutlusvõimeline inimene. Oled oma loomult näitleja. Sulle meeldivad kõik sellised tööalased kohustused, mis võimaldaksid Sul oma loovust enam esile tuua. Sellisteks töödeks võiksid olla näiteks juuksur, disainer, fotograaf jne. Oled kaastundlik inimene, mistõttu meeldib Sulle teiste inimeste eest hoolt kanda ja sotsiaaltöö. Võiksid olla väga edukas veterinaar või psühholoog. Kõige paremini tunneksid ennast tööasjadega tegelemisel siis, kui saaksid enda ajakava ise koostada. Oma ajakava ja iseseisev töötamine võmaldab Sul tööalases elus kõige enam saavutada.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar