30. dets 2013

Mida tähendavad sünnimärgid näol...



Sünnimärkide tähenduse selgitamisel ei võeta aluseks väikeseid sünnimärke, vistrikke jms. nahast erinevaid laike.





Sünnimärk 1

Kui see sünnimärk on lapsel, tähendab see seda, et laps on mässuline ja vaba hingega. Ta on väga loov ning ta suudab ennast kõige paremini teostada siis, kui talle on antud vabad käed. Täiskasvanuna on see inimene lennukas. Ta ei soovi töötada teiste inimeste alluvuses, mistõttu suudaks ta ennast kõige paremini teostada enda bossina.


Sünnimärk 2

Selle sünnimärgiga inimene on impulsiivne. Ta on teatud määral seltskonnas käitumisel üleolev, samas unikaalse karismaga. Tema jaoks on otsustamine keeruline, seda eriti juhtudel, kui valikuvõimalusi on palju. Ta kipub teiste inimestega vaidlema, samas omamata kindlaid fakte, et oma arvamusi kaitsta. Vimma samas ta teiste inimeste suunas ei pea. See inimene suudaks elus oluliselt paremini hakkama saada, kui leiaks viisi, kuidas oma temperamentsust kontrollida.


Sünnimärk 3

Selles asukohas asuv sünnimärk muudab inimese elu kas väga õnnelikuks või õnnetuks. Kõik sõltub sellest, kuidas inimene enda elu elab ning milliste asjadega ennast seob. See inimene ei unusta kunagi seda, kui talle haiget on tehtud ning on valmis selle eest alati kätte maksma.


Sünnimärk 4

See sünnimärgi koht on halbade mõjudega. Selle inimese rahaline seis on terve elu pingeline, mis on seotud suurte kulutustega, mida see inimene teeb. Ka võib see inimene võtta pidevalt mõttetuid riske, mis tema majandusliku olukorra veelgi keerulisemaks muudab. See inimene kipub pidevalt vastassoo esindajatega flirtima, seda ka siis, kui tal partner juba olemas on. See võib tekitada pidevaid arusaamatusi ja pingeid armuelus.


Sünnimärk 5

See sünnimärk näitab, et inimesel on seksuaalmaailmas probleeme. See sünnimärgi koht pole mitte just heade mõjudega, mistõttu tuleks mõelda selle eemaldamisele. Vastasel korral toob see sünnimärk inimesele kaasa hädasid ja probleeme.


Sünnimärk 6

See sünnimärk näitab, et inimesel on õnne abielus ja laste saamisel. See inimene on alati oma pereliikmetega ümbritsetud, mis tagab talle suure enesekindluse kõikide nende asjade juures, millega ta tegeleb. See inimene suudab endale elu jooksul tagada materiaalse stabiilsuse.


Sünnimärk 7

Inimene selle sünnimärgiga peab olema vägagi ettevaatlik oma toiduvalikuga. Toit peab olema tervislik. Vältida tuleb liialdamist. Ka seksuaalelu võib sellel inimesel olla keeruline ja probleemne. Kaaluprobleemid on sellel inimesel tavalised, mis võivad aga temas depressiooni tekitada. Oluline on see, et see inimene leiaks juba varajases nooruses enda kõrvale inimese, keda armastada, sest see aitaks tal võimalikest probleemidest paremini üle olla.


Sünnimärk 8

See sünnimärk näitab, et inimene on oma elus edukas ning tema elu on kindlas tasakaalus. See sünnimärk ei tähenda mitte ainult rikkust, vaid ka kuulsust. Selle inimese kodune elu on samuti tasakaalus. Ta võib uhkust tunda nii oma kodu kui ka perekonna üle. Eriti palju kasu saavad sellest sünnimärgist naised.


Sünnimärk 9

Inimene selle sünnimärgiga on väga aktiivne ja pidevas liikumises. Tema jaoks on oluline see, et elu oleks pidevas muutumises ja arengus. Ta pöörab väga suurt tähelepanu oma kodusele elule. Selles vallas võib ta oma pereliikmetele teatud määral närvidele käia, kuna ta soovib pidevalt muutusi ja uusi asju. See inimene ei tunne ennast hästi, kui peab ühes kohas liialt kauaks peatuma jääma. Talle meeldivad reisimine ja seiklused. Ta on tähelepanelik ning suudab suurepäraselt märgata kõiki neid asju, mis tema ümbritsevas maailmas on toimumas.


Sünnimärk 10

See sünnimärk näitab, et inimene on väga tundlik toitude suhtes. Toiduvalik on see, millele see inimene peab oma elu jooksul väga suurt tähelepanu pöörama. Võimalik, et sellel inimesel on mõningad allergiad.


Sünnimärk 11

Selle inimese elu on pidevas arengus ja õitsengus. Ta suudab endale tagada elu jooksul suure tuntuse. See inimene peaks olema oma elu jooksul aga küllaltki ettevaatlik kõikvõimalike liialdustega. Mida traditsioonilisemat elu see inimene elada püüab, seda paremaid tulemusi ta on suuteline saavutama.


Sünnimärk 12

See sünnimärk näitab, et inimene saab elada oma elu külluslikult. Tal ei tule kannatada rahapuudust. Ka jõuab see inimene oma elus välja kuulsuse ja tunnustuseni.


Sünnimärk 13

Sellel inimesel on võimalik oma elu jooksul endale tagada tuntus ja kuulsus. Selle inimese elu muutub keerulisemaks vanemas eas, mistõttu peaks see inimene mõtlema juba varakult sellele, kuidas endale kindlale vundamendile toetuv vanaduspõlv tagada.


Sünnimärk 14

See sünnimärk võib viidata mõningale tõsisele haigusele, millele see inimene peab alla andma. Selle sünnimärgi eemaldamine tuleks ette võtta siis, kui see on suuremõõtmeline või väga tumeda värvitooniga.


Sünnimärk 15

Lapsed on sellele inimesele suureks probleemiks. Suhted oma lastega pole tal sugugi head, võib-olla võib juhtuda, et see inimene ei saa oma lastega üldse läbi. See inimene ei saa olukorra parandamiseks midagi muud ette võtta, kui näidata oma laste suunas välja suuremat tolerantsust.


Sünnimärk 16

Selle sünnimärgiga inimene on väga seltskondlik. Ta võib välja jõuda prominendi staatusesse. Ta oskab suhelda ja seeläbi oma mõtteid teiste inimesteni viia. Selle inimese jaoks on oht selles, et ta võib muutuda üleolevaks ja ülbeks, mistõttu võib ta kergesti oma positiivse maine kaotada. Liigsest enesekindlusest oma asjaajamiste juures tuleks sellel inimesel hoiduda, kuna vastasel korral on tema elus eksimused kerged tulema, mis ei mõjuta negatiivselt mitte ainult teda, vaid ka tema lähedasi.


Sünnimärk 17

Sellel inimesel on rahaõnne. Ta suudab endale tagada hea majandusliku seisu, millest saavad osa ka tema perekonnaliikmed. See inimene on alati ümbritsetud heade sõpradega. Selle inimese nõrkuseks on vastassugupool.


Sünnimärk 18

See sünnimärk näitab, et sellel inimesel on pingelised perekondlikud suhted. Arusaamatused ja probleemid on võib-olla isegi igapäevased. See inimene ei saa ennast seetõttu elus eriti õnnelikuna tunda. See ebaõnn kajastub selle inimese tööalases elus ja elutahtes. Ainukeseks võimaluseks sellel inimesel enda jaoks hingerahu leida, on pereliikmetega suhtlemisel tasakaal leida.


Sünnimärk 19

See sünnimärk näitab, et inimene on väga intelligentne, loov ja suurepäraste oskustega kunstimaailmas. Tema kunstilised võimed ja oskused on need, mis võivad talle tagada hea majandusliku seisu. Rahaline seis peaks olema sellel inimesel väga hea, kuid seda siiski ainult siis, kui see inimene valib oma elutee vastavalt sisetundele, mitte aga ühiskonnas tavapäraseks kujunenud arvamustele. See inimene võib elus väga kaugele jõuda, kui ta näitab välja suuremat julgust oma eesmärkide poole püüdlemisel.


Sünnimärk 20

See sünnimärk näitab, et inimene suudab endale tagada elus üsna hea majandusliku seisu. Samas ei tule raha temani sugugi kergelt. Ta peab ennast jõukuse nimel pingutama oluliselt enam kui teised inimesed. See inimene peaks jälgima seda, et ta ei ümbritseks ennast inimestega, kes oleksid tema suunas kadedad. Liigne teiste inimeste usaldamine ja nendele toetumine toob sellele inimesele kaasa tagasilööke, mistõttu tuleks sellist liigset usaldamist vältida. See inimene suudab elus kõige paremaid tulemusi saavutada siis, kui usaldab oma sisetunnet ning on ettevaatlik.


Sünnimärk 21

Selle sünnimärgiga inimene on pidevas liikumises. Ta soovib reisida ja osa saada uutest kogemustest. Veega kokkupuutumisel tuleks sellel inimesel olla ettevaatlikum. Seda tuleks jälgida ka siis, kui see inimene reisib meritsi. Võimaluse korral tuleks meritsi reisimist sellel inimesel vältida.


Sünnimärk 22

Sellel inimesel kõrge IQ. Ta püüab oma teadmisi ja oskusi pidevalt täiendada ning loob endale selleks ka mitmesuguseid uusi võimalusi. Tal on suurepäraselt arenenud instinktid, mis võimaldavad tal elu jooksul soovitud tulemusteni välja jõuda. See inimene on aktiivne kõrge eani. Ta on alati ümbritsetud sõprade ja perekonnaliikmetega.


Sünnimärk 23

See inimene on alati õnnelik ja rõõmsameelne. Selle tulemusena kulgevad tema elus ka kõik asjad just sellises suunas nagu ta on oodanud. Ta soovib leida oma ellu seiklusi ja võimalusi tippu tõusmiseks. Ta on teatud määral mõjuvõimas inimene ning püüdleb oma elus selle poole, et jõuda näiteks mõne ettevõtte juhtfiguuride sekka.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar