29. okt 2015

Pöial ennustab suhet...

MIDA NÄITAB PÖIAL ARMASTUSSUHETE KOHTA...

Öeldakse, et silmad on hinge peegel. Antud juhul on pöial iseloomu peegliks.

A. Pöidla ülemine osa on suurem kui alumine.

Te olete on armastuses kirglik ning ustav, kes sukeldub armastusse pea ees, tagasi vaatamata. Kõik ülejäänu, töö, ja õpingud kahvatuvad armastuse objekti veetluse ees. Tähelepanu keskpunkt on väljavalitul. Olete on avatud ja aus ning ootate seda ka vastu. Hoidku selle eest, kui partner siis viivitab oma vastusega või ei võta telefoni vastu. See võib teil katuse sõitma panna ning tagajärjed on ettearvamatud. Armsatest leebetest vestlustest võivad meretäie ärajäänud telefonikõnede tõttu saada hüsteerilised ähvardused ning kahetsevad sõnad. See paneb väljavalitut teid tajuma kui käskivat, võimukat ning pidevalt hädasti vajavat-nõudvat inimest. See võib eemale hirmutada.

B. Pöidla ülemine ja alumine osa on võrdse pikkusega.

Teil on suhetele pigem objektiivne lähenemine. Eelistate edasi liikuda teadlikult ja aeglaselt, mitte asju emotsionaalselt tagant kiirustades. Planeerite nii oma kui ka oma lähedaste elu. Nii argipäevas kui ka romantilises elus. „Kallis, 20. juulil sõidame minu ema juurde. Ära midagi planeeri.“ Selline lähenemine viib selleni, et suhe areneb aeglaselt, mitte kiirustades. Iga detail ja tegu on läbi mõeldud. Kui see tekitab teie partneris pingeid, mõelgu ta järele, sest ega see asi ei muutu tema jaoks (paremaks).

Olete peaaegu alati nii oma suhetes kui ka elus rahulikud, jahedad, kaineltmõtlevad ja stabiilsed. See võib viia suhetes ebakindluseni, sest teie partner ei suuda teist välja lugeda teie emotsioone ja tundeid.

C. Pöidla alumine osa on suurem kui ülemine.

Teile meeldib jälgida, kuulata ja vaadelda maailma enda ümber. Te äratate inimestes usaldust. Olete mõistlik ning tähelepanelik. Kui asi läheb usaldamiseni, olete teie ise väga usaldusväärne, aga teised peavad teie usalduse välja teenima.

Hoiate oma emotsioone ja tundeid väga palju tagasi, eelistades selle asemel asju läbi mõelda, et mitte liigselt või järsult reageerida ning suhtesse tormata. Kaldute kõike läbi mõtlema, mis toimub teie ümber. Ka armastussuhteid. Võite kohata kedagi erilist, aga... liiga palju on teis mõtlemist: „Mis? Aga kui...?“ Selle tulemusel võite paljud võimalused või sidemete sõlmimised mööda lasta minna. Ning siis juhtub, et saate liiga hilja teada või üldse mitte, et meeldisite kellelegi, oli keegi teisse armunud või armastas teid.

Tõlkinud ja toimetanud Ingrid Prass

http://interesbook.ru/?p=5590

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar