6. okt 2015

Ettevaatust leitud asjadega

> Et mitte leitud asjaga saada kaasa „buketti”, on vaja teada, milliseid teiste inimeste poolt kaotatud asju pole mingil juhul soovitav üles korjata. Milleks teile võõraid haigusi, mõtteid ja probleeme?
Esoteerikud arvavad, et negatiivsus võib minna üle asja uuele omanikule ja rõõm leitust võib jääda lühikeseks, kuid probleeme võite korjata terve hunniku-on teil seda vaja?
Paljud neist asjadest võivad olla jäetud tänavale peale mingit maagilist rituaali. Näiteks esemel on mingi negatiivne mõju, inimene  viis selle kodust välja ja viskas ära, aga teie leiate... Mõned esemed visatakse ära spetsiaalselt arvestades, et keegi nad üles korjab-nii üritavad inimesed vabaneda isiklikust ebaõnnest või tervisehädadest, kandes need üle kellelegi teisele. Muidugi leiavad paljud meist asju ja midagi ei juhtu, kuid tasuks siiski kuulata esoteerikute arvamust, sest järgmisel korral ei vea äkki just teil?

1. Metallraha.
Metallraha võtab kergelt vastu energeetikat,nii positiivset kui negatiivset. Positiivne energia teeb mündist talismani, kuid seda ei jäeta tänavale vedelema. Palju tõenäolisem on, et münti onmõjutatud negatiivsusega, ja seejärel ära visatud, et vabaneda selle hävitavast energiast. Lisaks sellele on meie esivanemad märganud, et leitud raha ei tõotanud rikkust-varsti pärast väikese summa leidmist on teil oht kaotada palju enam.
2. Kuldehted.
Väärisehetel on sobiv maagiline mõju needuse ja kurja silma puhul. Sõrmused( abielu?) jäetakse tänavale, et vabaneda probleemidest isiklkus elus. Näiteks võib leitud ehe tuua kaasa negatiivseid tagajärgi ka juhul, kui selle eelmine omanik ta juhuslikult kaotas. Metall suhtleb energeetilisel tasandil oma peremehega ja teab paljugi tema elust. Võõra ehte kandmine võib muuta teie aurat, valmistada ebamugavust ja teid häirida.
3.Isevalmistatud asjad-nukud, kujukesed, pehmed mänguasjad.
Sellised asjad tuuakse kodunt tihti ära sooviga vabaneda needusest. Tõenäoliselt on asi läbi imbunud negatiivsest energiast-eriti, kui olete selle leidnud ristteelt või inimeste poolt mitte eriti käidavast paigast. Selline ese võib teie koju tuua ebakõlasid,haigusi ja rahalisi probleeme.
4.Nõelad ja nööpnõelad.
Teravaid metallist esemeid on lihtne laadida negatiivse energiaga, seepärast satuvad need harva juhuslikult tänavale. Tõenäoliselt kasutas keegi seda talismanina ja siis kaotas ära. Selline asi on täis negatiivset energiat, sest kaitstes omanikku, kogub see energeetilised rünnakud endasse. Leitud nõela puudutamine viib selleni, et kogu negatiivsus, mille ebasõbralikult meelestatud inimesed saatsid nõela omanikule, saab sinu omaks.
5.Rist (mida inimene kannab kaelas)
Rist on tihedalt seotud inimese saatusega. See mäletab kõiki inimese tegusid, nii häid kui halbu. Proovides võõrast risti, inimene justkui riietab end võõrasse saatusesse. Usutakse, et isegi kergelt puudutades võõrast leitud risti võid sa enda peale võtta võõrad patud.
6.Võtmed.
Neid kasutatakse rituaalides sageli,et nö lukustada ebaõnn javisatakse seejärel minema. Sellise eseme üleskorjaja avab suletud ukse ja laseb oma ellu ebaõnne.Erilist  ohtu tõotab  veest-näiteks tiigist-leitud võti.
7. Niidist valmistatud käevõrud (käepaelad?)
Neid kasutatake sageli talismanidega, mis neelavad endasse negatiivse energia. Tavaliselt ei kao need juhuslikult. Nad katkevad oma peremehe käelt,kui onkllastunud negatiivsusest ja ei suuda enam täita oma kaitseülesannet. Sellise eseme puudutamine on tugeva negatiivse mõjuga.
8.Peegel.
Neid peetakse ohtlikeks esemeteks. Peegli pinnal on mälu. See neelab inimeste energiat, keda ta peegeldab ja sündmuste energiat, mille tunnistajaks ta on. Selle energeetikaga mõjutab ta kõiki, kes temasse vaatavad. Seega, et oma ellu mitte lasta negatiivsust, kõndige leitud peeglist mööda.
9. Kammid( Peaharjad)
Kammid suhtlevad väga tihedalt oma omaniku energiaga-ja see energia sõltub omaniku mõtetest, elustiilist ja käitumisest. Seega, leides kammi, riskite te negatiivse energia omandamisega- pole teada, millineinimene oli tema eelmine omanik. Lisaks tehakse kammidega tihti loitse ja kasutatakse neid ennustamises.
10.Kellad.
On teada, et kui inimene läheb teise maailma, peatub ka tema käekell. See ese on väga lähedalt seotud inimese bioväljaga. Seepärast on niisugust leidu üles korjates suur oht rikkuda oma energiavälja terviklikust ja korjata endale eelmise omaniku haigused ja probleemid.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar