27. sept 2014

Küünlad ja Maagia

 Punane- Tervise eest hoolitsemine, kehaline tugevus, füüsiline energia,seks, kirg, julgus, kaitse ja kaitsev maagia. See on Tule elemendi värv. Maailmas seostatakse punast värvi elu ja surmaga, kuna see on vere värv, mida inimene kaotab nii last sünnitades kui haavata saades.
Roosa- Armastus, sõprus, kaastunne, lõdvestus. Roosasid küünlaid võib põletada rituaalides, mis on välja töötatud enesearmastuse turgutamiseks. Need on ideaalsed pulmades ja igat liiki emotsionaalsetes liitudes.
Oranz- Veetlus, energia. Põleta neid küünlaid teatud mõjude või esemete ligitõmbamiseks.
Kollane- Intellekt, usaldus, jumalikustamine, kommunikatsioon, kõneosavus, reisimine, liikumine. Kollane on Õhu elemendi värv. Põleta kollaseid küünlaid rituaalides, mis on välja töötatud sinu visualiseerimisvõime arendamiseks. Enne mistahes eesmärgil sooritatava maagiaseansi läbiviimist programmeeri kollane küünal oma teadlikku Mina stimuleerima. Süüta küünal ja lase sel ettevalmistuse ajal põleda.
Roheline- Raha, jõukus, tööhõive, viljakus, tervendamine, kasv. Roheline on Maa elemendi värv. See süboliseerib ka maa viljakust, kuna peegeldab klorofülli värvitooni. Põleta rohelisi küünlaid, kui otsid tööd või ootad vajalikku edutamist.
Sinine- Tervendamine, rahu, vaimsus, kannatlikkus, õnn. Sinine on Vee elemendi värv. See on ookeani ja kogu vee kuningriik, samuti une ja videviku oma. Kui sul on unehäired, lae väike sinine küünal isikliku väega, visualiseerides end terve öö rahulikult magamas. Põleta küünalt mõni hetk enne voodisseminekut, seejärel kustuta ta leek. Siniseid küünlaid võib laadida ja põletada ka vaimse teadvuse avardamiseks.
Tumepunane-Jõud, paljude haiguste ravimine, spirituaalsus, meditatsioon, religioon. Purpurseid küünlaid võib põletada kõikide spirituaalsete tegevuste soodustamiseks, oma maagilise väe suurendamiseks ja koos siniste küünaldega tervendavate rituaalide käigus.
Valge- Kaitse, puhastamine, kõik eesmärgid. Valge sisaldab endas kõiki värve ja on seotud Kuuga. Valgeid küünlaid kasutatakse eriti paastumisprotsesside ajal ja kaitsvate rituaalide käigus. Kui soovid maagiliste rituaalide läbiviimiseks käepärast hoida ainult ühte küünalt, vali valge. Enne kasutamist lae see isikliku väega ja see töötab kõikidel positiivsetel eesmärkidel.
Must- Negatiivsuse tõkestamine, halva energia absorbeerimine. Must on värvi puudumine. Võlukunstis esindab see ka avakosmost. Ära pane tähele igasuguseid kuuldusi, musti küünlaid põletatakse positiivsetel eesmärkidel: segavate energiate kõrvalejuhtimine või haiguste, kurjuse ja paheliste harjumuste absorbeerimine.
Pruun- Põletatakse loomadega seostuvate loitsude läbiviimisel, tavaliselt koos mõnda muud värvi küünlaga. Pruun ja punane küünal loomakaitse jaoks, pruun ja sinine tervendamiseks ja nii edasi...

----------------------

Küünlaid tuleb enne süütamist alati isikliku väega laadida. Säilita neid jahedas kohas pikaliasendis.
Enamik  maage süütab küünla tikkude, mitte tulemasinaga. Plastikust eseme kasutamine nõrgendab mõju.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar