9. sept 2014

Ennustuskaartide sümbolid


Mida on sümbolitel sinu elu ja armastuse kohta jutustada
Tavapärasest pisut erinevatel ennustuskaartidel on kujutatud universaalsed sümbolid, mida leidub kõikjal meie ümber. Sümbolid on enamat kui lihtsalt info ja kõigil neist on täita oma roll: neis on elu, energia ja võimalused. Sümbol piirab ja avab uusi võimalusi kujutades seda, mida mõistus sõnadesse panna ei oska.
Ennustamise käigus küsimusele mõeldes tekib alateadvuses kujutis, mis ilmub seejärel kaardipakist juba kindla kaardina. Nii saad vastuse küsimusele, mis võib sinus küll olemas olla, ent mida sa tunnistada ei taha või sõnastada ei oska. Pea meeles, et kuigi sümbolil on kirjas üks tähendus, võib see sinu enda jaoks omandada hoopis teise tähenduse, seega ole avatud ja tähelepanelik!



Ennustamisel usalda loogikat
Küsimus: kas lähikuud toovad mulle edu isiklikus elus?
Kaardipakist ilmusid "spiraal", puu" ja "karikas". Spiraal näitab, et liikumine toimub, ent peaksid laskma asjadel minna omasoodu ega tohiks jõuga vahele sekkuda, aga samas ei tohi ka sihti kaotada. Puu käsib sul otsuste langetamisel jääda mõistlikuks ja mitte luua illusioone. Lõpuks palub karikas mõelda, kas see ikka on tõesti see, mida tegelikult tahad.
Sümbolid ja nende tähendused
KARIKAS/POKAAL
Ajalooliselt on karikal oluline koht kristluses – Püha Graal arvatakse olevat karikas, millest Jeesus püha õhtusöömaaja toimumise aegu jõi. Seetõttu tähistab karikas/pokaal vaimsust ja kõrgemat tasandit. Kui tõmbad pakist selle kaardi, võib see tähendada, et vajad "vaimset toitu". Peaksid raputama õlgadelt rutiini ja mõtlema, mida sa elult ootad ja mida tahaksid saavutada.
LUKK/KOLMHARK
Lukk on praktiline, ent omamoodi müstiline ese – sellega võib panna midagi kinni või hoopis avada. Kaardina ilmudes peaksid mõtlema, kas sa end mitte liigselt ei piira või vastupidi – liigselt ei ava. Võimalik, et sinu sees on midagi, mis ootab vabastamist, ent kardad, mida see endaga kaasa tuua võib. Merega seotud kolmhark peidab endas emotsionaalsust, tihti ka alateadvust. Koos moodustavad nood kaks olukorra, kus sisimas võib olla küll torm, ent väljast näib kõik rahulik. Ära oota stressi tekkimist, vaid räägi südamelt ära.
NOOL (SUUNAGA ÜLES)
Argielus aitavad nooled meil jõuda sihtkohta või suunduda õigele teele. Kaardilgi tähendab nool eelkõige eesmärki või suunda, milleni jõuda soovid. Kui nool näitab üles, oled õigel teel lõpp-punkti jõudmisel, kus sind ootavad uued hüved. "Jah" või "ei" küsimuse korral tähendab, et soov täitub.
NOOL (SUUNAGA ALLA)
Kui nool on suunaga alla, tähistab see negatiivsust või eitavat vastust, samuti pingeid. Edu saavutamiseks tuleks teha 180kraadine pööre, et asjad võtaks positiivse suuna. "Jah" või "ei" küsimuse korral tähendab, et soov ei täitu.
JOONED
Edasi-tagasi nooled näitavad, et seisad paigal. Läänerindel muutuseta. Sul on valida, kas riskida ja juua šampanjat või vireleda edasi. Olenevalt küsitud küsimusest, võib sümbol tähendada ka seda, et oleks vaja arendada kannatlikkust. Kõik asjad ei tule alati kiirelt kätte.
VESI
Vesi (olgu ta meri, järv või tiik) sümboliseerib alateadvust ja seal peituvat. Inimene ühtaegu kardab kui armastab merd. Nii võib öelda ka alateadvuse kohta – tahaksime teada, mis seal peitub, ent pelgame, et vastus pole see, mida kuulda tahaksime. Oled ehk hoidnud halbu mõtteid ja pisaraid tagasi, surudes need kaugele ajusoppi. Kui need tunded hiidlainena üle pea kokku löövad, ootab ees häving. Kui aga suudad tunded vabastada, jõuad sihtkohta. Lained tähistavad ka potentsiaali ja jõudu ning seksuaalsust. Oluline on enda jaoks mõtestada, mida vesi sinu jaoks tähendab – siis leiad ka vastuse küsimusele.
NAINE (VEENUS)
Traditsiooniliselt on naine kui ema, emaduse, hoolitsuse ja armastuse, ka kodu sümbol. Võid tunda, et sinu elus on veel täitmata tühimik, mille suudad täita ühega neist omadustest. Kui oled mees ja saad vastuseks selle kaardi, võib see tähendada ka, et oled valmis naisevõtuks või pereloomiseks. Kui oled naine, peaksid endas arendama neid omadusi, et õnnelikuks saada.
MEES (MARSS)
Meeste roll on olla kaitsja, tugev ja mehelik eeskuju oma lastele. Ta sümboliseerib jõudu ja stabiilsust. Ehk nõuab mõni otsus sinu elus mehelikku kindlust või jõudu toimetulekuks? Haara härjal sarvist! Kui oled naine ja tõmbad pakist selle kaardi, võib see viidata vajadusele turvatunde järele. Romantilise alatooniga küsimuse korral tähistab see meest, keda otsid või kellele su pilk on peale jäänud. Kui oled aga mees ja saad selle kaardi, peaksid endas arendama sihikindlust ja mehelikkust.
PÄIKE
Elu alus, valgustaja, lõputute müütide tootja ja rõõmu pakkuja. Päike loob ning annab energiat. Tegu on omamoodi "soovide kaardiga". Ükskõik, kuhu sa ka ei läheks või mida teeks, aitab päike sul raskustest üle saada. Ole sina ise, hoia lähedasi ja näed, et soovitu läheb täide. Küsimusest hoolimata viitab Päikese sümbol positiivsele tulemusele või ka jah-vastusele.
TÄHT
Kas eelistad kõik ise ära teha või jätta asjad saatuse hooleks? Ehk oled liialt idealistlik? Täht võib küll näida säravana, kuid võib peita endas liigset enesekindlust ja pealiskaudsust. Seisata hetkeks ja mõtle järele, kuula iseennast ning ole avatud uutele ideedele. Uhkus ületatud, toob täht edu ja loob tee harmooniale nii sinus endas kui sinu ümber.
SÜDA
Eelkõige tunneme südant kui armastuse sümbolit. Süda annab inimesele elu, ühendab teda teiste inimeste ja ümbritsevaga. "Süda saapasääres", "süda tilgub verd", "kaotasin südame" jt fraasid näitavad, kui olulisel kohal see organ on meie elus. Südames ühinevad nii armastus kui viha, kadedus ja kaastunne, hirm ja julgus, kurbus ja rõõm. Sümbolkaardina näitab see, et sinu nähtavus on piiratud ja oled liialt ühele asjale keskendunud. Ava oma süda ja võta vastu, mis pakutakse.
SPIRAAL
Kas teadsid, et spiraale võib leida peaaegu kõikjalt loodusest? Neid leiab veest (teokarbid), loomadel (sarved), kosmoses (galaktikad). Seetõttu tähistab see kõike, kuid samas mitte midagi. Matemaatikas saab spiraal alguse keskelt ja kerib muudkui edasi. Niisiis tähistab see punkti elus, kust hakkavad edasi arenema sündmused, mis võivad sind veel pikalt mõjutada. On aeg probleemide lahendamiseks. Võid kohata vastasseisu ja tunda, et ei saa enam edasi, isegi loobuda. Kui lased spiraalil end vaikselt lahti kerida, saad üle igast mäest.
PUNKTID
Üks punkt tähendab monotoonsust ja rutiini, ent kui neid on mitu, ootab sind ees muutus, reisimine või kiirem aeg, mil tuleb tehtud tegusid hoolega hinnata. Selle sümbolikaardi ilmumisel peaksid arvestama mõne radikaalse muutusega oma elus.
RIST
Usu, aga ka surma ja hoiatuse sümbol toob kannatusi või eeldab ohvritetoomist.
Seda kaarti kohates mõtle järele, kas tunned end ohvrina, et keegi põhjustab sulle valu, või oled ise terroriseerija rollis.
SÕLMED
Ilusast pikast paelast võib saada kord sõlmes ja takune nöörijupp, aga nii võib minna ka sinuga. Sõlmed tähendavad ärevust ja stressi. Kas oled end millegagi liigselt koormanud? Kas tunned, et ei jaksa? Erinevalt ristist, on sõlm pigem mõni pisiprobleem, mille saaks kergesti lahendada. Kõik on kinni sinu enda mõtteviisis ja laiskuses.
RATAS
Inimkonna olulisim leiutis tähistab eelkõige liikumist, aga – millises suunas see veereb? Vältimatu muutus on tulemas, ent kuna ratas võib liikuda nii edasi kui tagasi, oled ise saatuse sepp. Kas tõmbad pidurit ja tagurdad või vajutad gaasi ja suundud edasi? Kui viimast, ootab sind edu.
ANKUR
Laev peatub ja vette visatakse ankur. Laev püsib paigal, ent laevad pole mõeldud sadamas seismiseks, vaid merel seilamiseks. Seisak on vahel mugav ja muretu, ent võimetus muutuda pärsib sinu võimeid ja veab alla elukvaliteeti. Lähed rooste nagu liiga kaua meres seisnud naftatanker, hakkad lekkima ja reostad lisaks endale ka ümbruses olevat. Mugavustsoon ei tähenda alati õnnelikkust.
AHEL
Kui spiraal lubab inimesel loomulikult kulgeda, siis ahel on sündmuste jada. Seda võiks kirjeldada fraasiga "kõik, mis teed, teed vaid iseendale". Tuleb võtta vastutus. Jälgi, et keti nõrgim lüli oleks kindlustatud ega roostetaks.
PUU
Me näeme, kuidas kõige väiksemastki seemnest võib kord sirguda suur ja tugev puu. See võib meile vihma eest varju pakkuda, aitab saada toasooja ja puhastab õhku. Juurtega kõvasti maas seistes elab ta üle ka marutuuled. Kasvamaks tugevaks ja teadmaks, mida tahad, pead kõigepealt teadvustama, mis on oluline.
Otsuste langetamisel ära hõlju pilvedes, vaid seisa kahe jalaga maa peal.
SILM
Öeldakse, et suu võib rääkida valet, aga silmad kõnelevad tõde. Kuna silmad on hinge peegel, arenda julgust endaga tõtt vaadata – kõik vastused on sinus endas olemas!
-------------------------------------------------------------------------------------
Tee ise!
Joonista endale ise näidiste järgi sümbolkaardid, lao need pakki ja sega, mõeldes samal ajal küsimusele, millele tahad vastust leida. Kui tunned, et on õige aeg, tõmba pakist kaart ja aseta see enda ette pildiga pool ülal. Lihtsama küsimuse korral võta pakist kuni kolm kaarti. Keerulisema puhul on lubatud võtta kuni viis kaarti.

1 kommentaar:

  1. Ta ei peatu kunagi hämmastama kõiki, kes tema abi otsivad. Ta on vaieldamatult parim oma võimsate loitsudega. Ma tänan teid nii väga, et taastasite minu suhte pärast 5-kuulist lahutust endise sõbrannaga. Lord Zakuza on suur ja võimas loitsimeister, keda ma usaldan. Isegi selles hiljutises kogu maailmas aset leidnud pandeemiakriisis suutis lord Zakuza 48 tunni jooksul oma endise tüdruksõbra oma võimsa loitsuga tagasi tuua, pärast seda, kui maksin ettemaksu 370 eurot, et omandada vajalikud asjad, et õigekiri minu jaoks korda teha ja pärast seda ta lõpetas loitsu ettevalmistamise, tuli mu endine tüdruksõber minu juurde tagasi 48 tunni jooksul ja täna oleme lihtsalt iseenda jaoks parimad. Lord Zakuzaga saate suhelda / abielluda abistades tema e-posti aadressil: ( lordzakuza7@gmail.com ) või WhatsApp-telefonil +17405739483.

    VastaKustuta