13. jaan 2014

Amuletid ja talismanid...kogun

Üks populaarsemaid viise talisminide valmistamiseks on kasutada poolvääriskive. Palju räägitakse kivide puhastamisest, aga minu kogemuste põhjal on kivide aktiveerimisel hoopis tähtsam teha tänurituaal. Tänada tuleks esmalt Maaema (ükskõik, kas võtate ühendust meie planeedi kui sellisega või näete teda mingi kindla jumalannana) ja kindlasti ka kivi, et ta teie juurde tuli. Lisaks on kivid sageli šokis, sest kaevandamisel kasutatakse kahjuks mõnikord lõhkeaineid. Šokis kivi tundub käes tuim ja loid. Ärge heitke sellist kivi kõrvale. Kandke teda endaga kaasas, rääkige temaga, pange teda päikese- ja kuuvalguse kätte. Uskuge, selline kivi on toibudes teile väga tänulik ja aitab teid ustavalt.

Teine oluline asi, mia sageli ei mainita, on see, et amulittide eluiga on piiratud. Kui olete saavutanud oma eesmärgi, tuleb amulett tagasi Universumile anda. See, kuidas seda teha, sõltub juba konkreetsest amuletist. Aga ärge kandke näiteks armastuse leidmiseks laaditud amuletti edasi pärast seda, kui olete selle õige inimese juba leidnud. Amulett toob teile aina uusi ja uusi õimalusi ja teie suhe võib rikutud saada.

Kolmas asi, mida amulettide ja talismanide puhul sagei ignoreeritakse, on abi eest tasumine. Kõrgemad jõud ei pea meid aitama. Nad pole meie teenijad. Tavaliselt on amuletid ja talismanid seotud mingi jumaluse või vaimolendiga. Uurige, kuidas teda traditsiooniliselt tänatakse. Ishtar toob armuõnne punaste küünalde, mee ja veini eest. Tara ootab viirukit ja mantrate lugemist jne. Juhul, kui kannate amuletti ilma selle taga olevat jõudu tänamata, võib teil lõpuks halvasti hakata minema. Mitte et teile kätte makstaks (ehkki mõni vaimolend võib ka seda teha), aga te rikute energeetilist tasakaalu.
----------------------------

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar