31. jaan 2014

25 põhjust miks iga mees peaks tahtma elada naiseta

Üks ettevõtlik mees otsustas naistekas ilmunud artiklit “25 põhjust, miks vaba ja üksinda elava naise elu on hoopis lahedam” pisut kohendada ja toimetas sellest innustava ja lohutava kirjatüki hoopis meestele! Niisiis, siin on 25 põhjust, miks vaba, vallalise ja üksinda elava mehe elu on tõeline lust ja lillepidu!

1.
Sind ei oota koju tulles kunagi ootamatu segadus magamistoas või vannitoas — kõik on täpselt nii, nagu sina selle jätsid (dušigeel, higipulk,lõhn, hambahari ja -pasta.
2. Sa võid süüa päevast päeva ja nädalast nädalasse liha, kartuleid ja krõpse, ilma et keegi su kõrval hakkaks juurvilju ja dieetjogurteid nõudma.
3. Sa võid minna välja, millal ja kuhu iganes tahad ning ei pea koju jõudes aru andma, kellega sa tantsisid ja kui palju jõid.
4. Käisid äärmiselt patusel joomaretkel? Võid magada terve päeva, ilma et peaksid mõtlema naisele pisivalesid, kuidas kellega sa olid, kus sa olid palju sa raha kulutasid.
5. Kannad kodus vanu augulisi dresse, võrkpallilaagrist saadud t-särki aastast 1998 ja üht sokki ühest, teist teisest paarist ja mitte kedagi ei huvita!
6. Tahad 5-liitrist Ameeriklast või BMW 750. Võta kasvõi mõlemad! Sa ei pea kellegagi kompromisse tegema ning võid soetada sellise auto, nagu ise soovid.
7. Oled mõelnud magamistuba mitte koristada? Me ei näe kedagi, kes sind sunniks…
8. Sa tohid kutsuda külalisi, millal ja kui kauaks tahes, ilma et peaksid selleks kelleltki luba küsima.
9. Sinu nädalavahetus on täis lõputuid võimalusi, sest sa ei pea sõitma Põlvasse naise vanaonu 90. juubelile või minema 1. septembril tema õetütre esimese klassi aktusele.
10. Su hommikust hingeõhku ei pea tundma keegi peale sinu enda.
11. Vaba ja vallalise inimesena kohtud sa kordades enamate uute ja huvitavate inimestega.(Isegi 5 erinevat naist(kena) ühe nädalaga pole liialdus vallalisele mehele)
12. Sa saad vaadata telekast, mida ise tahad, sest pult kuulub vaid sulle.
13. Kuula Vaikust kasvõi hommikust õhtuni, isegi öösel, kui tahad!
14. Sa ei pea sundima end kellegi tapvalt igava perega hästi läbi saama või kellegi nõudlikule emale meelejärele olema.
15. Sa õpid ise süüa tegema, koristama ja palju muud, sest sul pole naist, kes tormaks ise neid asju sinu eest tegema.
16. Sa ei pea veetma päeva meeleheitlikult meenutades, kas sa ikka lasid tualetis vee peale, sest sul pole kedagi, kes selle enne sind avastaks.
17. Sa ei pea end altpoolt raseerima.
18. Võid olla ärkvel nii kaua kui tahad, ilma et kedagi põlev lamp või su klaviatuuril klõbistamine häiriks.
19. Sa tead täpselt, millal söök/jook otsa saab, mitte ei pea suure januga/näljaga avastama, et keegi on kõik head asjad ära söönud.
20. Sa võid kasvõi terve päeva arvuti ees istuda, ilma et kõrvalt kostaks kellegi vigin, et miks sa midagi targemat ei tee.
21. Sa ei pea kunagi vastama küsimustele “Millest sa mõtled?” või “Mis sul on?”
22. Sa võid rampväsinuna voodisse pugedes kohe magama jääda, ilma et keegi hakkaks lootusrikkalt su säärt silitama ja sulle lähemale nihkuma, et sa ta jalgu masseriks
23. Sa võid oma õllepurgid kõikjale laiali laotada, küüsi lõigata elutoas ja hambaid pesta rõdul. Mitte keegi ei kobise, et see on rõve ega kamanda sind vannituppa.
24. Keegi peale sinu ei pea teadma, millal sul “pohmell” on.
25. Sa võid vabalt valitud toas ja vabalt valitud ajal nina luristada, läkastada, köhida, röhitseda ja kõhugaase väljutada, sest sa tead, et ei pea kellegi ees vabandama või piinlikkust tundma.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar