4. aug 2014

Kivi, Must, Karjalast... (šungiit)

Läksin mina kivipoodi, vahin ringi, müüa küsib, et mida ja milleks? Laiutan käsi ja seletan..kivi...must..äää...karjalast (no kesse suudab neid kõiki nimesid meelde jätta) ja müüjannal oli kohe selge et aaa...kas šungiit?

šungiit, mida leidub vaid Venemaal Karjala piirkonnas, on oletatavasti üle kahe miljardi aasta vanune ning tal võis olla oma osa maapealse elu tekkel.
Šungiit, mille põhiaineks on süsinik, sisaldab praktiliselt kõiki Mendelejevi tabeli elemente. Kui kõik keemilised elemendid ei ole kaugeltki tervisele kasulikud, siis šungiidile on omane toimida valikuliselt ja elusorganismidega koostöös. Ta sisaldab nanotehnoloogias tähtsat rolli omavaid süsiniku aatomitest koosnevaid molekule, fullereene, mis omavad tugevaid kaitse-ja raviomadusi. Kandes šungiiti või asetades ta elektromagnetilise kiirguse allika juurde, kõrvaldab ta sellelt tuleva inimese tundlikule energiasüsteemile kahjuliku mõju.
Psühholoogiliselt puhastab šungiit mentaalsest ja emotsionaalsest saastest, et uued mustrid saaksid kinnistuda. Samal ajal julgustab ta säilitama tarkust minevikust, et seda rakendada olevikus ning seeläbi luua uus tulevik. Taastades emotsionaalse tasakaalu, muundab ta stressi tõhusaks energialaenguks.
Šungiit muudab vee bioloogiliselt aktiivseks, eemaldades samal ajal kahjulikud mikroorganismid ja saasteained. Ta puhastab vee naftast ja pestitsiitidest, vabadest radikaalidest, paljudest metallidest ja mittemetallidest, bakteritest ja mikroorganismidest, kõrvalistest lõhnadest ja maitsetest.
Šungiidivesi ise hävitab vabu radikaale ja saasteaineid kehas, on bakteri- ja viirusevastane ning hea külmetuse ning teiste haiguste ennetamiseks ja leevendamiseks. Ravib valusat kurku, põletusi ja põletikke, kardiovaskulaarseid haigusi, vereprobleeme, allergiaid, astmat, maohäireid, diabeeti, artriiti, impotentsust, kroonilist väsimust, neeru ja maksa probleeme ning normaliseerib keha energeetikat. Välispidisel kasutusel vähendab šungiidivesi juuste väljalangevust, tugevdab neid ning annab neile terve läike, samuti aitab ta siluda näonahka ja parandab naha elastsust.
Šungiit on universaalne ravim. Ta stimuleerib füüsilist heaolu ning omab võimsat mõju immuunsüsteemile. Nii mitteteaduslike andmete kui ka teaduslike uuringute põhjal toetab ta raku ainevahetust, neurotransmittereid, immuunsüsteemi ja seedimist, suurendab ensüümide tootmist ning leevendab valu. Voodi kõrvale asetatud šungiidipüramiid vähendab peavalusid ja unetust ning kõrvaldab stressi psühholoogilise mõju. Šungiit on erinevatel otstarvetel kasutusel ka põllumajanduses ning arstiteaduses.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar